El retorn de TV3 al País Valencià

L’acord de reciprocitat entre la televisió pública valenciana i TV3 podrà activar-se a la fi d’estiu
Logotip de TV3 situat al sostre dels estudis de TVC
Logotip de TV3 situat al sostre dels estudis de TVC | ACN

Cada vegada, estem més prop que comencen les emissions de la nova radiotelevisió valenciana À Punt. Així, i amb les emissions provisionals programades per al mes d’abril, i les definitives per a juny, la televisió catalana TV3 recorda l’engegada de l’acord de reciprocitat al que es va arribar entre ambdues televisions públiques.

 

Un acord que permetrà que, set anys després, i malgrat la situació política que s’està vivint a Catalunya, el senyal de TV3 arribe, a la fi d’estiu aproximadament, al País Valencià. I és que després del tancament de RTVV, el senyal de TV3 també es va deixar de sintonitzar en la TDT, encara que bé és cert que sempre ha estat disponible en les plataformes de televisió de pagament.
Comentaris
cantos de sirena
com sempre ppesoe diu una cosa i fa una altra
Fins que no ho veja....no m´ho crec.
L'actual executiu valencià va a permetre que se li contamine l'ambient amb la informació que puga vindre des de el nord, amb lo "esctrictament valencians" que son ells??? Pense que continúen sent més de Ana Rosa i Telecinco. Ens faran veure que ho fan a final de legislatura i amb motivació electoral. A més, sempre està l'escusa de no alimentar el anticatalanisme del PP i Colono's per a que se'ns vagen les ganes de TV3 i no contribuir a la "fractura social". Al temps. Res de nou.
quan vinga a recuperar-se
la senyal el pp haurá guanyat les eleccions a valencia i no será possible.
...SIEGFRIED...
...VUELTA Y VUELTA...

envia el comentari