El pla estrella d’Oltra: serveis socials universals

Mónica Oltra presenta un esborrany de llei que recompon els serveis socials com a quarta pota de l’Estat del Benestar al costat de sanitat, educació i pensions
Mònica Oltra
Mònica Oltra | València Extra

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha presentat l’esborrany de la futura Llei de Serveis Socials Inclusius, que garantirà “la universalitat del sistema” i situarà els drets socials a la mateixa altura que sanitat i educació, convertint-los en un “tret definitori de la Comunitat Valenciana” i garantint que qualsevol persona que els necessite tinga accés a ells.

 

Oltra, juntament amb el delegat del Consell per al Model Social, Xavier Uceda, ha presentat el text que sorgeix d’un ampli i extens procés participatiu, en el qual ajuntaments, diputacions i entitats de diversa índole han tingut a la seua disposició una primera proposta, sobre la qual s’han fet més de 400 aportacions des dels diferents àmbits.
Comentaris
xiqueta
Aquesta ha sortit de pass per salvar la cara pactant amb falangistas de PpsoE.
Molt d'acord....
I tota aquesta maravella, amb quins diners??? Amb el deute que hi ha, la infracinanciació, i com a ùnic sector productiu el turisme precari, no em quadra que es puga posar en funcionament en la ""Comunidad"". I tot en any i mig de legislatura, quan no han segut capaços ni d'implantar el requisit lingüístic o com la futura retornada,de TV3, tot fum, fum i més fum
...SIEGFRIED...
...EL ESTADO ES PROTECTOR O NO ES NADA...SUECIA Y ALGUNOS OTROS...POQUITOS...EL RESTO DE EUROPA...UNA PUTA MIERDA...
Anon
Encara estic rient que vulgui un estat del Benestar a Espanya. No dona no, els diners a espanya es gasten amb coses prioritaries com buscant urnes, enviant tropes a letonia, ficant tota la guardia vigilant que no entri un home i sobretot per pagar Castors,... I quan s'ha acabat de pagar tot aixo, doncs es retalla amb les coses menys necessaries com les pensions, la sanitat i l'educació. Per cert, espanyols, aneu pensant amb les pensions que els hi queden tres telediaris.
Joan
Molt bones intencions. Tanmateix, al gobierno i sus leales servidores no crec que els interessi afavorir als més necessitats. En aquests moments estan massa ocupats en destruir la democràcia per preservar el poder i construir una dictadura constitucional que no defensa l'estat de dret sinó els seus privilegis.

envia el comentari