L'anterior Consell va vendre irregularment Terra Mítica amb un pufo de 200 milions d'euros

El contracte de compravenda, que va consistir a canviar 81 milions pel 22,3% d’un euro, es va tramitar en 2012 sense la preceptiva autorització del Consell i sense informe de l’Advocacia com estableix la normativa
Visitants del parc Terra Mitica criden a l'atracció Tità nide
Visitants del parc Terra Mitica criden a l'atracció Titànide | ACN

L’expedient de compravenda de Terra Mítica va ser irregular legalment i des del punt de vista del procediment, segons va denunciar ahir el director de la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat (SPTCV), Antonio Rodes. La venda es va produir en 2012 i la gestió del parc d’atraccions va costar a les arques públiques prop de 200 milions d’euros.

 

La venda hauria d’haver-se realitzat mitjançant un contracte que exigeix “majors controls”. Concretament, hauria d’haver comptat amb la llum verda de l’Advocacia de la Generalitat, i amb l’autorització del mateix Consell, però cap d’aquests passos es va fer, segons va denunciar Rodes.
Comentaris
el pp ho sabia? segur que si?
Terra Mítica, podrit des del primer dia fins el darrer ...
per cert, ja que parlen de Terra Mítica, em podrien dir si ja han entrat a presó per l'estafa de factures falses del parc tots els sentenciats?? (entre ells el cunyat del Zaplana) Recordem que a un el va caure una condemna de 41 anys i a un altre de 46. Ho potser només hi han estat un dia perquè se'ls va trencar una ungla o similar? És clar que, com que no són catalans i tenint proximitat política amb el PP, segurament deuen d'estar vivint de la pensió pública al seu xalet ... o potser no?

envia el comentari