Escola Valenciana respon a les acusacions d'adoctrinament

L’esdeveniment d’Escola Valenciana tindrà lloc el diumenge, 17 de febrer, a les 17.00 hores, en la Plaça de la Verge

Escola Valenciana, la plataforma autonòmica més gran en defensa de l’ensenyament en valencià, vol donar resposta a les acusacions de presumpte adoctrinament dels docents que, en les últimes setmanes, s’han llançat per part del Partit Popular i Ciutadans, amb l’objectiu de ‘tractar de censurar i perseguir el model de qualitat de la nostra escola’. Per això, han organitzat, aquest diumenge, 17 de febrer, a les 17.00 hores, en l’emblemàtica Plaça de la Verge de València, una festa en defensa de la dignitat de l’educació, però també de l’ensenyament en valencià.


 

I és que tal com han assegurat des de la Federació d’Associacions per la Llengua, aquestes falses acusacions ‘inciten a l’odi. No podem permetre que l’educació dels xiquets s’utilitze com a arma política. Tampoc, que es tracte de posar en qüestió a l’equip docent que, amb esforç i il·lusió, dignifica l’escola pública, de qualitat i en valencià’.

 

Aquesta notícia ha estat publicada originalment a ValènciaExtra. Fes clic aquí per llegir el text complet.
Comentaris
Ja hi som
Cuando la barbas de tu vecino veas cortar, pon las tuyas a remojar.
Ladran...luego cabalgamos...
Competició oberta al País Valencià per a vore qui és més fatxa, español, blavero i ""valensiano de pura cepa"" que diuen tots aquests castellanoparlants en la seua majoria....ja vorem qui pacta amb el guanyador en les pròximes eleccions quan baixen de revolucions... eixos si que són per a preocupar-se.

envia el comentari