Estañ: "Diuen que Espanya és el país més descentralitzat d’Europa però després no ho és"

Analitzem amb el secretari general de Podem els principals temes d’actualitat de la Comunitat Valenciana
Antoni Estañ
Antoni Estañ | Europa Press

 

Antoni Estañ (Callosa de Segura, 1987) és la veu de Podem al País Valencià. Després del procés de primàries en la formació habitada en 2017, va ser escollit el nou secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana. Després d’un 2017 on Podemos ha viscut els seus diferents processos participatius, és el moment de fer balanç de l’actualitat política de la nostra terra amb Antonio Estañ.

 

La branca valenciana de Gürtel, la reprovació de Camps i els projectes del 2018 de Botànic centren alguns dels focus del primer bloc d’aquesta entrevista.
Comentaris
És així
Estany hauria de saber que des de fa temps pot normalizar l'ortografia del seu cognom. Cal anar al registre civil amb la documentació necessària: Un document acreditatiu de la forma correcta, Estany, emès per l'Oficina d'Onomàstica de l'Institut d'Estudis Catalans o per la Secció de Toponomàstica de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, i la sol·licitud del canvi.
A poc que rasques....
Se vos veu el llautó... Parlant en contra de la Centralització i a la vegada emprant ""Comunidad Valenciana"" fins a l'avorriment. País Valencià es veu que no està en la nomenclatura Podemita. Deu ser de juntar-vos tant amb mÓnica. La mateixa coherència que el teu lider Monedero diguent que el 155 es tenia que haver aplicat abans... Qui s'enganye amb vosaltres és per que vol.
donde no hay no raja
Aquest no és de C'noss?
Vergonya. Perruquí P$E, l'Altra, PODEMOS Vivir sin Trabajar si Lamemos a los Amos: TRAIDORS. Mai oblidarem que heu signat i/o consentit la darrera ofensiva feixista al món occidental.
Creieu que traureu més vots traïnt a molts dels que us vam votar per evitar al nostre poble mals pitjors? Ens veneu per a que us voten els arrimades de taberna i els lladres nazis de M. Rajoy? Amb cadasacun que perdeu de nosaltres guanyareu un sou, però perdreu tots els vots que, casa a casa i un a un s'ha treballat una vella lluitadora socialista. I en som moltes. Només teniu valor per l'amo que us paga perquè us votem. Quan això s'acabe no valdreu res, llepons.

envia el comentari