Camps: "Mai haguera permés pagaments en negre"

L’expresident ha acusat a Zaplana d’introduir la Gürtel a València i ha aclarit que “el responsable del partit” era Ricardo Costa
Camps: ''Mai haguera permés pagaments en negre''
Camps: ''Mai haguera permés pagaments en negre'' | @geluniet

L’expresident de la Generalitat, Francisco Camps, ha acudit hui a l’Audiència Nacional per a declarar com a testimoni en el judici sobre el cas Gürtel, la presumpta trama corrupta que va finançar il·legalment al PP valencià. I ho ha fet després de diverses setmanes que el seu nom ressonara una i altra vegada en seu judicial com inductor dels pagaments en B. No obstant això, el que va ser president del Partit Popular de la Comunitat ha assegurat que ell “mai hauria permés un sistema de pagaments” com el que van admetre la majoria d’empresaris i l’exsecretari general del partit, Ricardo Costa.


 

Primer va ser el capitost de la trama, Francisco Correa, qui va assegurar que el PP valencià es va finançar mitjançant tres vies: factures legals, pagaments en B i factures fictícies girades a diferents empresaris per treballs no realitzats. Després, diversos empresaris van admetre haver pagat en negre a la formació política per a finançar actes electorals en 2007 i 2008. Però l’empresari Pablo Crespo va tirar un poc més del fil i va admetre que l’expresident havia fet “gestions directes o indirectes” amb la trama.

 

Aquesta notícia ha estat publicada originalment a ValènciaExtra.com. Fes clic aquí per llegir-la sencera.

Comentaris
moi
És clar que mai no hauries permés pagaments en negre. Només permeties pagaments en "azuloscurocasinegro".
Xurri
Ja .....ja Seguro que claros no ......
Mai haguès pensat que li ho agraïria....
Camps, Gràcies per vincular la pallasada de "Comunitat Valenciana" a la teua persona i als impresentables com tu. El País Valencià és del poc que et pot agraïr.
1714
...I es veritat, només autoritzava COBRAMENTS en negre.

envia el comentari