Amenacen de mort Mónica Oltra a les xarxes socials

Des de Compromís insten a la Fiscalia a actuar d’ofici perquè “no es pot permetre que a qualsevol persona se li amenace d’aquesta forma en les xarxes socials”
Amenacen de mort a Mónica Oltra en les xarxes socials

En octubre, diversos membres d’Espanya 2000 van dur a terme un escarni a la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra. Aquests fets seran jutjats en maig, però la vicepresidenta ha tornat a viure nous episodis de violència, ara en les xarxes socials. El seu equip ha denunciat amenaces de mort en missatges de Facebook dirigits cap a ella, i ha preguntat a la Fiscalia si va a actuar d’ofici.

 

Ha sigut Miquel Real, el cap de gabinet de la consellera d’Igualtat, qui ha publicat un tuit en el qual es pregunta: “En aquestos casos d’amenaces a Oltra la Fiscalia també actua d’ofici?”. Posteriorment, adjunta dues publicacions. En una, el protagonista comenta: “A aquesta gossa filla de puta que la pengen d’una soga per traïció als valencians”.


 

Aquesta notícia ha estat publicada originalment a ValènciaExtra. Fes clic aquí per llegir-la sencera.
Comentaris
els mateixos que van a les manifestacions unionistes a barcelona son els que ataquen anonimament per les xarxes a la gent normal
el m.rajoi i la soraya ss en son els culpables amb el recolzament del rei, l'exercit, la gc i el cnp
JordiP
Fan pintades, simulen atacs als seus fidels, amenacen de mort, tallen el pas i fan besar banderes, acorralen migrants i insulten soberanistes, etc. Obviament, no veuen TV3 ni CatRadio sinò la COPE, TVE, RNacional, etc.

envia el comentari