Alberto Fabra desaira a Camps i el 'ionqui dels diners' l'assenyala

L’expresident de la Generalitat Valenciana i l’exgerent d’Imelsa van comparéixer ahir en les Corts Valencianes

Ni Alberto Fabra, expresident de la Generalitat Valenciana, ni Marcos Benavent, exgerent d’Imelsa i autodenominat ‘el ionqui dels diners’, van defensar ahir a Francisco Camps en ser preguntats per la caixa B del PP valencià. Cap va voler posar la mà en el foc pel també expresident del govern valencià. Fabra va assegurar que “de mans” no volia “saber gens”, mentre que Benavent va apuntar que “cadascun amb la seua mà pot fer el que vulga” però ell “no la posaria” ni per Camps ni per ningú.

 

Tots dos van acudir a la comissió parlamentària de les Corts Valencianes que investiga els sobrecostos milionaris en l’empresa pública de construcció de centres educatius Ciegsa durant els governs populars. A una comissió similar, la de Fira València, van acudir la setmana anterior els tres expresidents de les Diputacions provincials de la Comunitat Valenciana, Carlos Fabra (Castelló), Alfonso Rus(València) i José Joaquín Ripoll (Alacant), i els dos primers sí que van posar “la mà en el foc” per l’expresident de la Generalitat.
Comentaris
SR. MEU
Pablo Plaza: 'De mans no EN volia saber RES (= cap cosa)'. Gens, és un adverbi de quantitat. L'error contrari és força més freqüent: 'Aquest cotxe no corre res' per 'Aquet cotxe no corre gens (=en cap quantitat)'
Temps al temps.....
Al final, s'acabaran esgarrapant i devorant entre ells mateixos......
Clar
Purria franquista Inasequibles al desaliento. Fastigosos corruptes constitucionalistes. Iceta on eeeeets??!!!!!

envia el comentari