El 82% dels valencians no sap qui governa al País Valencià

El Baròmetre 2017 del Consell aprova la seua gestió però, segons els enquestats, fa falta més temps i recursos
El president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig en la seva intervenció des del faristol de les Corts Valencianes.
El president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig en la seva intervenció des del faristol de les Corts Valencianes. | ACN

 

Ximo Puig i Mónica Oltra, president i vicepresidenta de la Generalitat Valenciana van presentar este dimarts el primer baròmetre d’aquesta legislatura, el de 2017. La dada que més sorprén és que el 82,2% dels valencians i valencianes no coneix qui governa a la Comunitat Valenciana, PSPV-PSOE i Compromís. Salta a la vista que un 4,7% creu que el PP encara encapçala la Comunitat, el mateix percentatge que els que pensen que solament governa Compromís.


 

Han sigut 2.016 persones les que han contestat aquest qüestionari. Per a elles, les principals preocupacions de la Comunitat són la sanitatl’ocupació i la corrupció. Així mateix, la creació de treball i unes millores laborals són les prioritats que hauria de tindre el Consell, segons el parer dels enquestats. És a dir, la corrupció baixa al tercer lloc de preocupacions des del passat 2007, mentre que les qüestions socials són les que encapçalen la llista.

 

Aquesta notícia ha estat publicada originalment a ValènciaExtra. Fes clic aquí per llegir el text complet. 
Comentaris
al 4'7%.... valensianos...Rita....ha muerto....
L'enquesta deixa clar sobretot que som un poble cult i preocupat de la seua gestió, cultura i governants... hahaha El que està clar és que si la Generalitat no existís alguns ni se'n adonarien, ni del canvi de fa 3 anys. Están més atents del que diuen a Madrid, que és qui talla l'abadejo. Provincianisme pur i dur. Per a què volen mitjans propis si ja està tota la propaganda estatal? Menys mal que anem "Tots a una veu"....Per Enric Morera ja ni preguntem a les enquestes, per a què? qui és eixe?
El que està clar....
és que un programa com Polònia a la futura televisió valensiana no tindria cap futur. Si la societat valenciana no coneix als seus dirigents, aleshores a qui vota i en qui pensa quan no funcionen les seues institucions?? Som un cas terminal de malalts de Telecinco, Ana Rosa i anticatalanisme mesetari. Pena de "Comunidad". Tots a una veu.... aneu i cag...

envia el comentari