El Molt Honorable ‘Peresident’

"Pere Aragonès tindrà per missió liquidar la independència i de passada l’independentisme"

A hores d’ara, la trista i deshonrosa lògica imperant dels diferents estadis del processisme determina les etapes que viu el nostre país: la primera, fingir que vols la independència per després no fer-la servint-te de qualsevol excusa de pèssim pagador i marxar, cames ajudeu-me, com el més veloç conill o, romandre immòbil, com la més inútil i depriment marmota (presidència dual Puigdemont – Junqueras); la segona fer el carrincló, bramar i gemegar molt davant l’estat sempre “molt dolent, capciós i demofòbic” tot embolcallat de coloraines grogues (presidència Torra amb contribució inestimable, acrítica i lamentable d’ERC i CUP); darrera fase, la tercera, coneguda com d’extremunció o expiació dels pecats davant dels sumes sacerdots espanyols. En aquesta etapa tots haurem de reconèixer que ens hem equivocat, per bé que els únics que en pagarem les conseqüències serem els catalans (presidència Aragonès, el Lord del 155). Tot això, sap greu dir-ho, es pot dur a terme perquè Catalunya és una societat malalta, privada de valors i atributs morals, on les prioritats són accessòries i les frivolitats i absurditats s’eleven a categoria d’imperatius i on, per exemple, els unionistes s’inventen VOX, com abans feren amb Cs i Podemos, perquè nosaltres seguim confiant amb la gentola política més baixa, inepta i indecent que existeix a Occident, des de la desaparició de la França de Vichy. Ningú millor a ERC per a tal comesa que el pèrfid i sinistre conxorxista Pere Aragonès. És ell, i no només ell, qui en veritat representa la immensa traïdoria, en ornaments d’aixecada de camisa, que ha manifestat els independentistes de la – o contra la – independència d’ERC, CDC-JUNTS i la CUP. Ni la volen, ni se la creuen.  

Però Pere Aragonès és quelcom més que un servent o minyona de l’espanyolisme mal dit progressista; aquest xicot de casa bona del Maresme, abans d’ahir marxista revolucionari, ahir republicà “indepe” -per aquest ordre sempre-, avui tecnòcrata moderat i demà monàrquic escandinau i plurinacional representa i vindica la pitjor espècie política que no són altres que els apparàtxiks procedents de les joventuts dels partits polítics. En aquest cas de les JERC i JNC com, de fet, exemplifica el seu propi matrimoni. Persones, en la seva gran majoria alienes al mèrit del treball i l’estudi, que han excel·lit en l’art de l’empenta, la punyalada i la difamació mai per davant, sempre amb somrís i pel darrera. Persones on política no marida amb escrúpols, de capacitat limitada i a la cerca d’oportunitats on si cal per a semblant tasca finiran pare, mare, fill i esperit sant. Tot s’hi val per fer bo llur propòsit, tots entre els seus semblants ho entenen i comprenen és la camaraderia, amb omertà inclosa, del vici pel poder i la menjadora. Com deia Eisenhower, rememorant  Maquiavel, aquesta classe de gent pot ostentar -temporalment- el poder però mai obtindrà la glòria. Lamentablement a la nostrada Catalunya ningú vol la glòria; tothom aspira a mantenir-se en el victimisme de la plor i la lamentació i en això ERC excel·leix i supera, fins i tot en covardia i indignitat, els homes i dones de Junts i de la CUP.  

Imagino que llegint aquests mots algú dirà que sóc negatiu i pessimista i tal vegada ressentit. Probablement sigui cert, rebutjo i em rebel·lo davant qualsevol forma de dominació i hegemonia política que no vagi amb la veritat per davant, que renegui de la moralitat i que es serveixi de l’engany i la manipulació, quan no del xantatge emocional i informatiu, per tal d’aferrar-se com grans i llardoses paparres en el poder. Com que estimo Catalunya i la catalanitat lamento profundament el seguit de no-polítiques i no-decisions a favor de la nostra cultura i llengua i l’acomplexament d’una classe dirigent -mal dita independentista- , com el futur Peresident, que pensa, encara que no ho digui, que amb els anys del Pujolisme ja es féu tot el que s’havia de fer en la qüestió sempre inacabada de la identitat. Avui la política és de covards, vividors i traïdors és aquella demagògia de la qual ens parlava tres mil·lennis enrere el savi d’Estagira Aristòtil, preceptor d’Alexandre el Gran. Fa temps, Catalunya tingué un Pere el Gran com a Rei, ara en tindrem un de petit i majordom. Bravo per la Catalunya “multiculti” on el català cau com la producció industrial i el que pugen són les taxes, els entrebancs de la burocràcia i la negligència dels nostres polítics que quan reneguen de llur paraula són pragmàtics i quan la compleixen són radicals. Encara no veieu el gran parany de l’espanyolisme? Tan ximples i rucs, per la cobdícia i el vici de l’obstinació, us heu tornat? I quan algú, optimista, positiu i alegre ens digui “els espanyols són pitjors”, els respondrem que no sigui tan ingenu, que ells s’ho poden permetre perquè els que dèiem que volíem fer un “país nou i decent” érem nosaltres i si del que es tracta és de repetir la merda, ningú ens la comprarà a nosaltres perquè com a còpia de ben segur que serà de pitjor qualitat, obscenament viscosa i encara més pudosa. 

Pere Aragonès el “Peresident” com a bon engolidor, mestre de la entrebanqueta i gran atleta de la genuflexió reflexiva tindrà per missió liquidar la independència i de passada l’independentisme. Els espanyols, savis ells, saben que el tipus no és de fiar i el seguiran vigilant de ben a prop amb els instruments, sempre hàbils i resolutius, de la prebenda i del xantatge. Espanya no essent Roma, sempre paga a traïdors i altrament els destrueix. El “Quisling Pere”, bon conservador ell, ho sap i entoma i assenteix i si cal la terra és plana de tota la vida. El nostre futur “Peresident”, lord del 155, enorme executor i aplicador d’infecte article tal vegada un dia es redimeixi i retorni a les lleis i ensenyances que, ens consta, rebé en hora jove. Si fos així, empresa enormement difícil i quasi miraculosa, que recordi a un altre majordom, de nom innecessari com el seu i al servei d’un economista com David Ricardo. Si ho fa, el bo d’en Pere no serà Brutus ni Caín, altrament el convertirem per fi en home decent, gran i heroi.

Comentaris

  ciutada del mon 24/03/2021 5:45 pm
  home el gafarot es un bon analista pero una mica ingenu en fi algu es creu que el mas o fuigpelmont, van a fer una independencia, quan mai han segut el primer independentista, i el segon potser en teoria si pero no en la practica, amb un estat en contra mitja catalunya en contra abans eren el 48 ara son el 51 i escaig, i amb l'unio europea en contra si no es pactat i amb la resta del mon en contra o be indiferents, si fins i tot als alienigenes d'aquesta i altras galaxias els importava un rave la indapandenchia comencant pels de proxima centauri, on el anglada escude reputat astrofisic catala amb residencia a londres ha descobert un gemel de la terra , en fi gafarot com he dit dues pedes , estelades aixo si i cap a casa.
  Joe 24/03/2021 1:00 pm
  EXPEDIENTE ROYUELA.COM
  vendetta 23/03/2021 9:22 am
  patriotes desperteu ni er ni junts ni la cup son independentistas la revoluccio es fara amb sang o no es fara
  LSO 22/03/2021 3:40 pm
  El próximo Govern de Cat. querrá seguir viviendo de lo que roba españa a catalunya, y como los han votado pues a disfrutarlo.
  Doctor Strangelove 22/03/2021 12:30 pm
  Per mi en Marc és de lluny el millor analista polític que té aquest digital. Farien bé de treure's de sobre homes malvestits amb xandall o comunistes reciclats a corrupgents i per no parlar de vells xarucs o individus estranys com en Quico. És un autèntic plaer llegir algú com en Marc que veu la realitat tal com és, i no s'amaga d'explicar-la! L'enhorabona. Doc.
   Marc Gafarot 22/03/2021 2:41 pm
   Sóc en Marc Gafarot. Gràcies pel teu comentari. Certament procuro ser honest amb el que crec. Quan no t'agradi agrairé els teus comentaris. Moltes gràcies de nou.
  ciutada del mon 22/03/2021 9:40 am
  res gafarot dues pedres estelades, i apa jajajaja a fer la indapandenchia ben aviat, en fi no sou mes rucs perque no us entreneu, com es posible amb la edat que tens que t'hagis cregut als indepres de salo, junqueras fuigpelmont i cia, si us han enganyat com a xinos de la republica popular, com diria el josep lluis jajajaj rucs mes que rucs.
   jm 22/03/2021 11:43 am
   espanyolet i home de be...no potser
  Hulehule 22/03/2021 4:51 am
  Ja fa 2 o 3 generacions que la familia d’en perepastor viu de la politica. El papá franquiste a Premià amb carrec de cobrament. Aixó es una corporació limitada. Perqué si no els Marchs del Sabadell habien de finançar la jugadeta al pais?
  Sanitari 21/03/2021 10:03 pm
  Disfóric, distímic... bipolar?
  David. 21/03/2021 8:43 pm
  Els espanyols i l'Ibex-35 amb la inestimable col.laboració dels seus mitjans d'intoxicació (TÑ3, La Vanguardia, diari ARA , RAC1, etc...) han col.locat un bartomeu de president de la generalitat. Ens esperen 4 anys d'encara més misèria i decadència. Mentrestant el nostre idioma es seguirà extingint i seguirem essent espanyols de segona categoria. Cornuts i pagar el beure. Que trist tot plegat !
  37
  11
  Respon
  La Guineu sense Carasseta 21/03/2021 8:40 pm
  ¿ Per qué no formem govern i li donem cent dies de gracia ?, altra cosa no podem fer.
   Anònim 22/03/2021 12:00 am
   Eso sería lo normal,si estuvo el Torra,no se porque este sería peor.Aunque para ser peor que Torra ya hay que ser torpe.
  Narcís 21/03/2021 8:17 pm
  Article estrany : parlant de la parella, parlant de si de bona familia, parlant àdhuc de Convergència i Junts, parlant de . . . això no desfà que no el veig com un ' President de debò ' ( mot d' en Voltas ) ni com classe ni com fons ! PD : ja vam tenir aquell ' maoista ' enfilador o no ningú embrutant càrrec molt honorable ( encara que no pas comparable .. ) !
  Mateu Sans 21/03/2021 6:24 pm
  La gent vota junqueras per que es un capellà progre. erc es una parroquia per espanyolitzar Catalunya. _Votar erc es catolicisme junqueril l
  79
  10
  Respon
   Anònim 22/03/2021 12:03 am
   Deja de meterte con la iglesia y no les toques mucho los cojones,que al final no os van a dejar colgar las estelas de las torres de sus iglesias.
    Copederatas sin bragas i ole 22/03/2021 8:09 am
    Pederastas al burdel del omella
  Temps de judes 21/03/2021 5:36 pm
  Montilla i aragones son el mateix, españa. Erc esclaus de sanchez, espanyolista sense dignitat, rufians per la nomina, junquerisme per la pela
   hulehule 22/03/2021 4:53 am
   Sí, sobretot ferrovial que el germà també s’ha de guanyar la vida.
  LLARENA dPENA 21/03/2021 5:24 pm
  Molt d'acord amb la descripció d'en Perepresident. Absolutament d'acord. Un politic indigne i mentider que n o para de reclamar als altres que siguin generossos i es baixin els pantalons perquè ell pugui fer el que li sembli excepte quelcom que tingui a veure en tirar endavant la república catalana. El que representa en Perepresident no és exclusiu. És pot afegir sense cap dubte tota la cúpula de EAC (Esquerra Autonomista) i, de segur, a la majoria de les seves bases que semblen tant contentes i cofoies amb la renuncia del seu partit a l'objectiu de la indepdència de CAT. Fins avuí, la classe politica catalana que tant parla d'independència només ha demonstrat la seva miseria i la poca capacitat personal, interés i coratge en tirar endavant la república catalana amb el mandat rebut del poble. Molta gent com jo mateix ja no ens caldrà plantejarnos tornar a votar-los si no mirar otres opcions, ni que sigui llençant el vot, que vulguin jugàrse.la, ni que sigui aparentment perquè ja estem fins els ...
  Erc contra els catalans 21/03/2021 4:58 pm
  Totalment d'acord. Regalar un gobierno a españa la genocida es propi de genocides. Erc es psoe, enemics dels catalans, fins a la desaparicio. Tripartits de genocides, quin horror de cato,icisme junqueril.cope
   Anònim 22/03/2021 12:05 am
   Que mala es la bebida.
  Doctor Strangelove 21/03/2021 4:34 pm
  Article genial, dient-los-hi la veritat a tots els hiperventilats que voten aquesta colla de pocapenes! Doc.
  138
  154
  Respon
  Joan Folch 21/03/2021 4:22 pm
  Mare meva, quanta bil.lis... On aneu a buscar aquests articulistes?
  31
  36
  Respon
   hulehule 22/03/2021 4:55 am
   A tot el pais menys Pedralbes i l’Hospitalet.
  Manel 21/03/2021 4:18 pm
  Aquí que estáis todos a sueldo de los Junteros,el Sr Aragonés,aún no es Presidente y cuando lo sea será Molt Honorable Presidente,aún no ha empezado y ya estáis adelantando lo que hara. Mucho Rappel anda suelto,ponte el taparrabos y vete a la playa.
  30
  93
  Respon

Nou comentari