Bona, no gaire bonica i barata

"¿Li agradaria al PSC que distribuissin l'article de Chacón i González on minimitza la destrossa de la sentència contra l'Estatut?"

Després de dirigir la campanya que va acabar d’enfonsar electoralment Montilla a Jaume Collboni no li han demanat pràcticament res més. Les campanyes del PSC són novament cosa de José Zaragoza, i amb ell ha tornat la que és la seva millor idea com a propagandista. La variació del hit ‘Si tu no hi vas, ells tornen’ que acaba de presentar consisteix a emprar unes falques radiofòniques del PP aragonès i del PP andalús contra el català i les demandes de millor finançament. La idea, tot i ser una variació, continua sent bona –segurament tindrà un resultat positiu per als interessos del PSC– i resulta barata –econòmica.

No la trobo bonica del tot perquè a mi em van ensenyar que no s’ha d’estar tot el dia malparlant del veí, sobretot si un no és cap sant. Per adonar-se exactament del que un està fent, a vegades va bé posar-se a la pell de l’altre: perquè, per exemple, ¿li agradaria al PSC que distribuissin l’article de Carme Chacón i Felipe González on la candidata minimitza la destrossa causada per la sentència contra l’Estatut? ¿O les declaracions d’Alfonso Guerra fardant perquè el Congrés havia passat el ribot –cepillao– a l’Estatut? ¿O les imatges dels diputats del PSC votant una cosa a Barcelona i la contrària a Madrid? ¿O les del socialista basc Patxi López sent investit lehendakari gràcies al PP? Oi que no? Doncs.
 
Comentaris

envia el comentari