La ràbia de Rosell

"Segur és que l'objectiu de Rosell no és fer-li bé al Barça sinó veure Laporta fet puré"

Joan Laporta mai no m'ha caigut simpàtic. Els seus excessos, les seves sortides de to, el seu egocentrisme desbocat, aquest no creure en res que no sigui ell mateix, em treu de polleguera. I tot i així, entenc que el que jo pensi de Joan Laporta és del tot irrellevant. El que importa és que amb ell hem tingut el millor Barça de la història, a nivell esportiu i a nivell nacional. La resta, francament, se me'n fot. També és important que la seva pedanteria, les seves ganes infinites de guanyar, aquesta força atropelladora que ha pogut amb tot i amb tothom, ara la posarà al servei de la independència de Catalunya, i per a mi això és una bona notícia.

Després també cal tenir en compte que els atacs que ha hagut de suportar Laporta han estat sempre interessats. O bé se l'han volgut carregar per la seva ideologia política o bé per ràbies personals. Sandro Rosell ha fet el doblet. D'una banda, sempre va criticar que Laporta barregés el Barça amb la política, com si anar a Extremadura a llagotejar el seu president no fos fer política, o com si el simple fet d'evitar fer política no fos una manera de fer política. D'altra banda, ara ha utilitzat el Barça per saldar ressentiments personals amb Laporta. No en deu haver tingut prou guanyant les eleccions per golejada, que vol veure el seu enemic als tribunals. Quan per fi ha obtingut el càrrec que tant li cobejava, quan per fi pensava que ell seria l'estrella i que Laporta deixaria de tenir aquesta força mediàtica, el tio va i es presenta a les eleccions catalanes! Aquestes orellotes que té li deuen fumejar de ràbia. No m'estranyaria que li hagin fumejat també durant tota aquesta època gloriosa que ha viscut el Barça.

El temps dirà què hi ha de cert en totes les acusacions que fa l'actual Junta Directiva, però el que és segur és que Sandro Rosell s'ho passarà pipa si la justícia li dóna la raó, el que és segur és que amb tot plegat l'objectiu de Rosell no és fer-li bé al Barça sinó veure Laporta fet puré. Tot el seu discurset durant l'assamblea de divendres, tot allò de dir que és "horrorós" que li hagi tocat a ell engegar aquest procés, no s'ho creu ni ell. Que a sobre donés arguments a favor i en contra de l'acció social de responsabilitat i que acabés votant en blanc, ja és el súmmum del cinisme. Primer munta el xou i després vol fer-se el neutre. Aquest home és molt petit, miniatura. Si jo fos com ell, voldria veure perdre el Barça per veure'l perdre a ell.
Comentaris

envia el comentari