Tot pel ‘Jooose’ i el PSOE

"Res no ha canviat des dels temps de Joan Reventós i Raimon Obiols, des dels temps en què Jordi Pujol els va posar l’etiqueta de sucursalistes"

“Votaré per aixecar el veto als pressupostos!”
Carme Chacón, ministra de Defensa

La ministra Carme Chacón, que els del ‘Polònia’ retraten com una fan radical del ‘Jooose’, va fer dimecres honor a la caricatura i, a preguntes dels periodistes, va assenyalar amb completa rotunditat que ella de votar en contra dels pressupostos de Zapatero, res de res, que ni pensar-hi. Chacón, ‘la chica del Baix’, va llançar-se a la piscina sense encomanar-se ni a Déu ni al Diable. Tampoc al PSC.

Vull dir que Chacón –que és una bona ministra i que vol continuar sent ministra- es va pronunciar sense esperar que la direcció socialista catalana parlés de forma oficial, cosa que José Zaragoza va fer poc després per seguir la petja chaconiana i dir allò que els adversaris del PSC sempre han vaticinat: que, malgrat no tenir el finançament a la mà, malgrat els reiterats i feridors incompliments de Zapatero -del ‘Jooose’-, Montilla i la seva colla mai no votaran en contra del PSOE.

Al final, el PSC ha estat incapaç de fer el que sí va gosar fer la UPN. El PSC votarà sí als pressupostos i del sistema de finançament de Catalunya, que avui ofega el país i la seva gent, ja en parlarem, si de cas, un altre dia.

Com ha fet des de sempre, com va fer amb la LOAPA, com ha fet tantes vegades abans, el PSC opta pel PSOE i es desentén dels interessos de Catalunya. Per al PSC, amb 25 diputats o amb els que sigui, el primer és el primer. El primer és el PSOE, i punt. En aquest sentit, res no ha canviat des dels temps de Joan Reventós i Raimon Obiols, des dels temps en què Jordi Pujol els va posar l’etiqueta de sucursalistes.
Comentaris

envia el comentari