Dimarts, i el 13

"Salvar la pàtria carregant-se drets i llibertats fonamentals. Bonic."

Les clavegueres de l’Estat s’estan fent presents els darrers anys al gran públic, però han sobreviscut ja a 11 ministres de l’Interior, segons explica David Jiménez arran de la publicació de les memòries de l’any que va ser director de El Mundo, focalitzades en les relacions de protecció mútua entre els quatres poders espanyols.

 

La mal anomenada “policia patriòtica” de Fernández Díaz n’ha estat el darrer exponent, els fets de la qual es van coneixent pel bon periodisme d’investigació sobre 'Las cloacas de Interior' de periodistes de El Público-Mediapro i pel que es va sabent de la causa judicial Tándem, que investiga l’excomissari Villarejo. El darrer cas conegut, l’espionatge a Pablo Iglesias i la trama per desarticular i ensorrar Podemos. Salvar la pàtria carregant-se drets i llibertats fonamentals. Bonic.

 

"Esto la Fiscalía te lo afina, hacemos una gestión". Ni l’Oficina Antifrau, respectaven. El modus operandi d’un mecanisme integrat per dossiers reals obtinguts il·legalment o directament inventats, uns mitjans que se’n feien ressò, uns peons que denunciaven (Manos Limpias fins que els van deixar de ser útils, VOX, Miguel Durán, etc.), o la Fiscalia directament, i rematant-ho jutges situats en llocs claus o “controlando la Sala Segunda [del Tribunal Suprem] desde detrás y presidiendo la sala 61”, segons Cosidó, la que per cert s’ocupa dels procediments d’il·legalització de partits polítics previstos a la Llei de partits.

 

Aquest dimarts la jutgessa titular del 13 va finalitzar amb acusacions de malversació, desobediència, prevaricació, falsedat i revelació de secrets una instrucció iniciada pel jutge Ramírez Sunyer amb la rebel·lió i la sedició com a insígnies. Una instrucció de qui va canviar “el rumbo de la historia de nuestro país”, opaca i plena d’irregularitats que va iniciar-se formalment per una denúncia de VOX i de Miguel Duran contra Santiago Vidal pel contingut d’una conferència, amb la Guardia Civil des del maig del 2017 investigant i citant testimonis que eren immediatament encausats sense notificar-ho i ordenant escorcolls i detencions. Nodrint tota la causa general contra l’independentisme.

 

Un cop presentats i admesos a tràmit els recursos de reforma de les defenses, resolució i inici del judici oral. Hauria de declarar-se nul·la tota la investigació i tenir efectes immediats i rotunds sobre la causa especial del Suprem. Ja ho veurem.
Comentaris
Narcís
És obvi, clama al cel, qui haurien de ser els asseguts al banc dels acusats . . . per premeditació , per traïdoria rere estat, per llançar fons públics, per tota mena de delictes del codi penal i més ( fins encara avui, ara i ací ! ) ! PD : però ho envernissen, maquillen, camuflen àdhuc ni els hi cal de llei, d' institucional, de reial academicisme (saben de no enganyar ningú llevat de llurs espanyolets mil del carrer , espanyolets que enviaven i enviarien a un guerra romanent-se'n tan amples!)!

envia el comentari