O zombies o delinqüents

"L'Estat té l'obligació de perseguir el 43 % del cens electoral català, inclòs el 7,8% de demòcrates impecables que van acostar-se a les urnes per votar en contra de la independència"

Efectivament, tal i com afirmen l'Advocacia de l'Estat i la Fiscalia els votants de l'1-O sabien perfectament que el referèndum no estava autoritzat pel Tribunal Constitucional. Tothom era perfectament conscient que hi havia vaixells plens de policies i guàrdies civils preparats per reprimir la voluntat democràtica de participar en el referèndum i, de fet, quan van arribar les urnes als col·legis electorals l'alegria -i l'orgull- popular es devia a què tot i els mitjans gairebé infinits de l'Estat -tant els legals com els il·legals- dos milions llargs de ciutadans van poder votar sobre el futur del seu país.

 

Ara bé, això vol dir que l'Estat té l'obligació de perseguir el 43 per cent del cens electoral català, inclòs el 7,8% de demòcrates impecables que van acostar-se a les urnes per votar en contra de la independència. En total resulten 2,3 milions de ciutadans que van votar perquè van voler, fent el necessari per mantenir oberts els centres de votació -fins i tot dormint-hi-, essent conscients que Madrid podia enviar la policia a reprimir-los i fins i tot, tal i com va passar, agredint-los físicament.

 

Ara bé, aquest nivell de consciència culpable dels ciutadans és del tot incompatible amb la supressió de la voluntat, via adoctrinament, que diuen que causen els mitjans públics catalans a la major part de la població. O zombies o delinqüents, ells trien.
Comentaris
terrassenc
Especialment agraït als votants del NO de l'1O, mentre estàvem fent cua per votar i veient la violència policial pels mòbils. El seu vot honora doblement el referèndum. Ells, anant-sen a casa ja feien, però van tenir la dignitat de quedar-se per defensar el seu vot i els nostres drets. Un sol poble amb diverses opinions polítiques, un orgull.
Espectador
PSOE = PP = C's =VOX
Bueno, pues molt bé
Ahí vn mis nominados: Sr. Cot: Zombi Sr Puigdemont: Delincuente
Grasies Salvadó
Un gran articla Salvadó
Oh grandisim Sal vadó
Quina visió que tens, dons, en Sal vadó, ets una grandisim pariusita fins i tot, dons, pro ten ca minja una miqueta mens Salvad ó
federalista
pastisser fugat a waterloo , la titella supremacista que ha posat, el cot, i sobre tot el wifred el wellos, 4 catalans grans molts grans dels condadets catalans, jajajajajaja.
Gombau
Mirant el conjunt de l'Estat, succeeix que hi existeix una majoria que té un projecte polític (Espanya) i una minoria que té un altre projecte polític, tan legítim com l'anterior (Catalunya). Com és lògic, la majoria governa i la minoria és a l'oposició. Tanmateix, el problema sorgeix quan la majoria fa servir el seu poder (aparell policial, judicial i mediàtic) per oprimir i intentar suprimir la minoria opositora. I això viola els més fonamentals principis de la democràcia.
jordi
hola fanáticos! me hace ilusión hablar con gente que tiene ésta tara. me podéis explicar como empezó todo en vuentra cabeza? cuando? en que momento dejasteis de ver la realidad? consideráis a los políticos de la carcel como amiguitos? os pone puchi? que tenéis? por favor contad

envia el comentari