L'Estat s'encaputxa

"Quan els grups d'emmascarats nocturns armats amb un cúter defallien, enmig d'un complet aïllament social, han aparegut els funcionaris de l'Estat"

Ara la batalla que toca és contra els llaços grocs. Tot i que ja fa mesos que l’unionisme més caspós ha centrat part dels seus esforços en anar pels pobles i ciutats retirant aquests símbols; ha estat després de la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) d’obligar a la Generalitat a retirar tots els llaços grocs i les estelades dels seus edificis oficials que l’obsessió d’aquests col·lectius unionistes ha anat a més. També ho ha demanat la Junta Electoral de Barcelona a l'Ajuntament de la capital catalana -una ordre que ha acatat l'alcaldessa Ada Colau, a diferència del president Quim Torra.

 

Però aquesta setmana, en dues mantinades diferents, uns quants encaputxats han intentat treure el llaç groc de l’Ajuntament de Barcelona i del Palau de la Generalitat. La tranquil·litat amb la que actuen és absoluta. En els vídeos que circulen per les xarxes socials s’escolta com alguns d’ells criden “és un mandat judicial” o “és una ordre de Fiscalia”. La impunitat és total. Tant és així que Ciutadans va justificar el grup d’unionistes que va intentar treure el llaç groc del consistori barceloní. Després del ridícul de Waterloo i d’Amer, arriba la solidaritat amb grups d’encaputxats que actuen de matinada per treure un símbol tan violent com un llaç groc.

 

Quan els grups d'emmascarats nocturns armats amb un cúter defallien, enmig d'un complet aïllament social, han aparegut els funcionaris de l'Estat per mantenir viva la flama repressiva. Al final, l'Estat sempre s'acaba encaputxant.

 
Comentaris
Fat Boy
Son els Tonton Macoutes del regim de l'Emperador de Bizancio y Rey de Jerusalen.
Pavana para un proceso difunto
Laciteros a votar, cuando acabas de nacer / tu lacito has de poner // Para un buen indepe ser / este lazo has de colgar / y a peperos fastidiar // El lacito has de mover, el lacito sacudir / el lacito almidonar // El lacito doblarás, dos saltitos tu darás / y votarás. // Cuando empiece el juicio / lazos sin parar // Vamos a enlazar tu y yo / llenando el cielo azul / y el ancho mar...
Georgiana
Per desencaputxar l'Estat, ens veiem demà a Madrid. El poble amb la cara descoberta!
Siguem realistes
Els llaços i el color groc a la pràctica no serveixen per a gaire res, són només una expressió individual on es manifesta que no agrada que hi hagi presos polítics , sense cap repercussió real. Els espanyolistes i els 4 polítics que els controlen però són tan perversos que ni això accepten. La majoria dels que els treuen ho fan cobrant (50 per nit aprox.), o ja són gent del partit directament (Ciudadanos), o funcionaris de l'Estat. Disfruten humiliant als seus contraris.

envia el comentari