Les 'feminazis' no existeixen

"Cal fer d’aquest 8-M una nova jornada històrica, perquè no hi ha cap altra manera de combatre el feixisme i la mentalitat retrògrada que plantant-li cara, sense por i amb orgull"

Tinc una bona amiga que sempre em deia que les ‘feminazis’ no existeixen. Era una discussió eterna entre nosaltres. A mi, sent sincera, em costava donar-li la raó. Però amb la proximitat del 8-M hi he rumiat. Precisament perquè el Dia de la Dona estava al caure, cada vegada he anat escoltant més aquesta paraula, amb l’únic objectiu de deslegitimar la reivindicació feminista -expressada en forma de vaga, de manifestació, o en qualsevol altre format. Però vaig acabar de posar-me al seu costat quan vaig veure escrita l’etiqueta #StopFeminazis en l’infamant autobús contra el feminisme d’Hazte Oír. A més, el vehicle està retolat amb una imatge de Hitler i el lema 'No és violència de gènere, és violència domèstica. Les lleis de gènere discriminen l'home'. O sigui que si Hazte Oír fa servir la paraula "feminazis" i la vol combatre, ja sé del cert quin és el meu lloc. 

 

També m’enerven les darreres declaracions del líder del PP, Pablo Casado, que ha retret a les "feministes d’esquerres" que no hagin defensat la secretària del Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, Montserrat del Toro, que va declarar dimecres com a testimoni en el Judici al Procés al Tribunal Suprem. El líder conservador afirma, cínicament, que aquesta funcionària ha estat amenaçada perquè s’ha publicat la seva imatge i que les feministes no han dit res. I també s’ha queixat que no hagin defensat les dones dels guàrdies civils agredits a Alsasu. Quina manera més tronada i barroera d’intentar posar un peu en la lluita feminista i esgarrapar quatre vots! Això sí, ha deixat molt clar que el seu partit no participarà en la manifestació del 8-M en considerar que el manifest és “inassumible”.

 

I tampoc no suporto aquest discurs caspós i simple de la ultradreta de VOX, que considera que "les dones tenen tots els seus drets reconeguts i són iguals als homes", i per això repudien el 8-M. Més pervers que qualsevol altra cosa és tenir els drets reconeguts i veure com en el dia a dia moltes dones encara pateixen discriminacions pel fet de ser-ho o faltes de respecte quan se les considera un simple tros de carn. I això per no parlar de l’originalitat de Ciutadans inventant-se el “feminisme liberal” i demanant que “ningú parli en nom de les dones”. Com ningú tampoc pot parlar en nom dels catalans. Excepte ells.

 

Per totes aquestes coses -i moltes d’altres que farien etern aquest article- defenso que cal manifestar-se, que s'ha de fer d’aquest 8-M una nova jornada històrica, perquè no hi ha cap altra manera de combatre el feixisme i la mentalitat retrògrada que plantant-li cara, sense por i amb orgull. Gràcies a una avantguarda conscient que els reaccionaris intenten insultar amb el malnom de 'feminazis'. 
Comentaris
Espectador
Espanya es primitivisme .caça i toros . Si voleu la independència canvieu de partits polítics .perquè els actuals , us portaran al mateix lloc d'ara . a la rendició davant un tribunal del reino de Castilla , parlan castellà .
Las feminazis son como las meigas
Las feminazis no existen, pero haberlas, haylas.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT .
Ja una trista realitat despres del DIA 8 DIA DE LA VAGA DE LA DONA .,.Con deia JULIO IGLESIAS " Y LA VIDA SIGUE IGUAL " No ja cap CAP CANVI A FAVOR DE LA DONA és un FET . ¿ O penseu quel dia 8 no es Maltractada cap Dona ? En alguna casa una Dona sera maltractada .UNA dona despedida por un empresario o empresaria por estar Embarazada . Tambe cal dir que algunes DONES Cuan tenen algu de poder fan igual les coses con les fan els homes no ja canvis ni millores
MiqCar
Se trata de la manipulación y perversión del lengüaje, ideologizado por Jiménez Losantos y Arcadio Espada. Una actualización en definitiva de Goebbels que se define por la criminización del discrepante ( guaita, que esa mentalidad ya existe y por tanto tiene un perfil real ). No tiene más que comprobar las pautas que utiliza Arrimadas ( repetir una mentira hasta hacerla creíble etc ) y ahora Casado y Abascal: El mensaje no es exactamente la palabra, sino el odio que siembra y a quien lo dirige.
No en el meu nom
No estic d'acord amb els insults, tothom té dret a que respectin la seva postura i respectin la seva persona. Per això mateix un cop dit això afegeixo que les líders radicals feministes no parlen en el meu nom, ja que expressen unes idees politiques que no són les meves que he sigut feminista ja quan poques ho eren. Si això d'ara és feminisme doncs m'obliguen a deixar de ser-ho, ho han aconseguit, ja no sóc feminista ara sóc humanista, perquè vull la igualtat real de tots els éssers humans.
Pitxolí
«Les 'feminazis' no existeixen». Ah, però si existissin, ¿com serien? Les bruixes, p. ex., no existeixen, però si existissin, tenim una certa idea de com serien. Doncs seria interessant saber com serien les feminazis, si n'hi hagués. D'altra banda, això de l'existència és filosòficament molt interessant. Hi ha qui diu que una cosa pot existir en un àmbit i no en altres.

envia el comentari