La secretària que reclamava un helicòpter

"Zero policies hospitalitzats o de baixa són compatibles amb que els ciutadans que van patir les agressions policials siguin els violents"

Ja hem vist prou sessions al Tribunal Suprem com per arribar a unes quantes conclusions. D'entrada, que la violència no és objectivable, sinó que es decreta des del poder, igual que la malversació. Zero policies hospitalitzats o de baixa són compatibles amb que els ciutadans que van patir les agressions policials siguin els violents. Zero armes, zero pals, zero llançaments d'objectes... Tant se val, s'inventen muralles humanes llancívoles i amb això en tenen prou.

 

La desfilada de testimonis també ha estat molt esclaridora. El coronel De los Cobos és un personatge essencial. Amb una joventut vinculada a l'extrema dreta, ha dedicat la seva vida professional a servir l'Estat, calgui fer el que calgui fer, i això li ha proporcionat destins de claveguera colonial al País Basc i Catalunya. Les seves rialles de menyspreu als advocats demostren la impunitat insultant d'un personatge que nega la condició de ciutadans a les persones que van ser agredides pels seus policies. O la secretària judicial que es dedica a compartir continguts ultres a les xarxes i que quan veu una concentració independentista truca per reclamar un helicòpter. Aquesta és la mentalitat.

 

En fi, això és el que hi ha. Ara ja sabem el que aquest país es trobarà la pròxima vegada que intenti emancipar-se i amb quina fredor atacaran i perjuraran els repressors. Els hem escoltat com mentien en directe. S'ha acabat la innocència.
Comentaris
caesar
totalmente de acuerdo Sr. Cot , se acabó la inocencia.
josep maria
fan molta pena, però algun dia ja els hi pararan els peus. aquí seguim dempeus, 3r referèndum aviat i a aplicar-lo, clar que si, i sinó vaga general i desobediència civil, s'ha acabat el bròquil, faltaran presons per encabir-nos-hi !!!!
Puigdemont se fue por la pata abajo por unos cuantos manifestantes con animo 'festivo', un tuit del zampabollos y unos grititos histéricos de la Rovira. Si hubiera estado en la situación de la secretaria judicial habría reclamado una flota de heliópteros y cien globos. Como minimo.
Encara com no va demanar un submarí, la fatxa aquesta. S'hagues tingut que quedar tota la nit allà. Després d'ajudar-la encara menteix i possa llenya al foc..
vendetta
això es la marca ejpanya no??????
secretaria o estafadora judicial?
una farsant de secretaria judicial, justicia d'estraperlo i vergonya. Fora aquesta mentidera de la justicia, neteja de gent indigna i falsa
Helicòpter com Arturo Mas i Núria de Gispert
El 2011 Arturo Mas i Núria de Gispert van usar un helicòpter quan unes 2000 persones van envoltar el Parlament. El 20-S hi havia moltíssimes més persones envoltant a la secretària judicial.
Andreu
Ells només són sicaris del sistema que cobren per fer això, és normal el que fan (normal en països com el Marroc, vull dir). Els que ho justifiquen i aplaudeixen sí que s'ho haurien de fer mirar. O no, perquè els feixistes, els intolerants i els violents no volen canviar, ja els està bé. En canvi jo, com que vull que els meus fills visquin en un país semblant a Bèlgica o a Suïssa i no a Turquia, continuaré lluitant per la independència.

envia el comentari