El Suprem es desinfla

"El procés es desinfla, com diu la premsa internacional, però el que s'està fonent de veritat és un sistema judicial impropi d'un país democràtic"

"El procés contra els independentistes catalans es desinfla", titulava, aquest dimecres, Le Monde. Certament, el que és, com a màxim, una desobediència -i això des d'una determinada concepció de l'Estat- costa de fer passar per una rebel·lió violenta i armada. En el fons, això és una trista constatació per a les persones que van defensar amb els seus cossos els col·legis electorals. Però encara és més dramàtic per a la justícia espanyola, que està fent un ridícul internacional amb els cèlebres cotxes abonyegats de la Guàrdia Civil i la no menys famosa secretària judicial, aquella que tenia tanta por de passar per un passadís de tietes que va saltar un muret d'un metre i mig.

 

La solemnitat de la sala del Tribunal Suprem, amb columnes i escuts, i aquelles togues plenes de xapes no dissimulen la vergonya del règim espanyol, incapaç de negociar en termes democràtics i obsessionat en represaliar a qualsevol que protesti massa. En aquest sentit, l'acusació popular de Vox no és més que la cirereta neofalangista que caricaturitza, encara més, el teatre pseudojudicial de la pseudodemocràcia madrilenya.

 

És cert que el procés es desinfla, com diu la premsa internacional, però el que s'està fonent de veritat és un sistema judicial impropi d'un país democràtic, ignorat pels dels altres països europeus i sota amenaça d'humiliació a Estrasburg. Un desastre només comparable al dels mitjans de comunicació espanyols que s'esforcen a ocultar-ho tot.
Comentaris
Espectador
El " españolito de a pie " está molt content amb tota aquesta parafernàlia . La proba es que voten al ku-kux-klan espanyol -Vox -Cs-PP .
Efectivamente, Sr Cot.
El ridículo del Tribunal Supremo por tomarse en serio la payasada será equivalente al ridículo de los votantes que se tragaron las ruedas de molino de los payasos. Y algo inferior al de los periodistas del regimen que no paran de intentar que sigamos tragando las ruedas de molino. Defendiendo una cosa y la contraria con encantador desparpajo.
Clar
Hauràn de trucar a l’estratega Rubalcaba. Estan sacrificat la democràcia espanyola, tal com ja havien decidit. Tenen ganes de tornar a cantar el Cara al sol.
Cot es desinfla
No pas el TS. La testifical s'està carregant el teatret secessionista, les seves mentides, la seva no violència ....
Ancorats al sXVII no s’han adonat que el món ha canviat
D’ença que van tocar poder del bo, manllevat del petit imperi català, s’han compórtat com nous rics i no han sapigut mai millorar culturalment.
cuidado
Sr. Cot , la sentencia ya está escrita hace ya muchos meses, el juicio es una farsa, el trio de las calaveras, (pp,c´s,vox) quieren abolir por ley el NO cumplimiento de las sentencias del Tribunal de DDHH Strasbourg. El soberanismo , en conjunto, ha de tener preparada la respuesta, tanto en clave nacional como internacional.
Carles
Per què els trolls espanyolistes sempre apareixen arreu amb seudònims?. Sempre amb la cara "tapada". Aquí tampoc ens en lliurem.
el mussol emprenyat
ni es desinfla, ni res. La sentència ja està dictada de fa temps i tot aquest judici és un paripé de cara a l'exterior per intentar rentar la cara (jo diria jeta) de la suposada democràcia espanyola. ELs mateixos fiscals amb les seves pifies i errades,demostren que en realitat tot això és una farsa. Algú pot creure que siguin tan incapaços??
Expulsionista forever
De debò, españomongers fastigosos, que el que esteu fent és seccessionisme i acusseu als catalans de seccessionisme. Quan us callareu, trossos de ferralla???

envia el comentari