Inés a Waterloo i Felip al Mobile

"El rei madrileny ve a Catalunya amb la mateixa intenció que Inés Arrimadas va a Waterloo; sortir per la tele plantant cara a les autoritats catalanes"

L'escenificació de futures represàlies contra Catalunya, quan més implacables millor, s'han convertit en una competició embogida. Quatre actors principals competeixen per treure profit polític de la catalanofòbia general de la societat espanyola amb la col·laboració dels mitjans de comunicació del règim. En aquesta cursa, Ciutadans corre un gran risc de desbordament per la irrupció de Vox, que sempre pot oferir més repressió, i per la radicalització del nou PP de Pablo Casado, que promet un 155 etern i extensiu a l'escola catalana, els Mossos i TV3. A aquests tres corredors de la competició anticatalanista se'ls ha afegit un quart: Felip de Borbó. El rei madrileny ve a Catalunya amb la mateixa intenció que Inés Arrimadas va a Waterloo; sortir per la tele plantant cara a les autoritats catalanes.

 

Felip VIè creu haver reorientat la crisi de la monarquia espanyola tapant els escàndols de família amb la mampara catalanòfoba, encara que sigui a costa de generalitzar l'objectiu republicà dins la societat catalana. Tant és així que l'actual Borbó deixa la seva supervivència en mans del PSOE, l'únic actiu polític que li queda perquè sembli que se situa una mica més enllà de la confluència entre la dreta extrema i l'esquerra dreta espanyoles.

 

Així les coses, el fet és que Felip de Borbó viu del conflicte. Necessita ser la garantia de què no hi haurà un referèndum pactat i de què els acusats catalans seran condemnats amb duresa. Qualsevol alternativa el deixaria fora de joc davant dels que li perdonen els pecats familiars a canvi de puny de ferro contra els catalans. Ara ja només pot regnar contra Catalunya.
Comentaris
No exageris, Cot
Puigdemont no és cap autoritat catalana. Ho va ser, però ja no ho és.
Espectador
PSOE /PSC = monarquía espanyola .PSOE /PSC = PP . PSOE /PSC = 155 ,155,155,155,155,155.155,155,155 !!
No ens representan
Tota la raó, cap dels dos treballan pel poble sino pels seus propis interessos. L'una abandonant els seus votants i l'altre abandonant el paper d'arbitre.
No ens representen
Tota la raó. L'Arrimadas esquiva la porta oberta que se li ofereix a Waterloo i el Borbó esquiva el pavelló de Catalunya al Mobile World Congress. Viuen del i pel conflicte.
Teresa
Si Puigdemont no fós una autoritat, tal com ha dit algú, l'Arrimadas no hauria pas anat a fer-se la foto davant de casa seva. Us asseguro que davant de casa meva no ha vingut mai, ni ella ni ningú, a retratar-se! Per tant, fins i tot per CS, Puigdemont és una autoritat.
Aqui el unico que vive del conflicto es Puigi
Montando numeritos para intentar que alguien le haga caso, cual folklorica en el declive de su carrera. Cualquier día se nos va a la isla de los famosos, a intentar hacer fuego con dos palos.
Gran articla Salvadó
Una vagada mes, dons, ploramique, dons matidé, vistimista y manipuladó. Es el rasultat da la furmasió a l'escola catalana. Grasias Salvadó
Jo
Ei españolos vagos y maleantes, veo que estais muy atentos a las noticias de este digital. Pa cuando el largaros a vuestro pais,colonos imperialistas, supongo que va a ser a malas no???
Ricard
Tots els reis encara existents han de viure conformats amb el fet que no poden aspirar a representar als republicans de soca rel. Però el "preparat" té molt pitjor papereta en haver sortit de la còmoda i paternalista equidistància de l'àrbitre, i de quina manera! 1er al discurs del 3-O i després anar reblant el clau amb discursos inequívocs. A aquest pas tan sols l'extrema dreta serà monàrquica. Lo de l'Arrimadas ja fa temps que és més propi de show poligonero, igual que el Casado.
Narcís ( què pot saber aquest noi de la vida .. que no sigui de llur llinatge .. absolutista ! )
Text clavat .. ' ara només pot regnar contra Catalunya ' !

envia el comentari