La cap de l'oposició es fuga a Madrid

"Arrimadas deu haver estat la cap de l'oposició menys interessada del món en el que li passa al seu país"

Inés Arrimadas ha estat durant un any ni més ni menys que la cap de l'oposició al Parlament, amb el suport del grup més nombrós, 36 diputats, i 1'1 milions de vots al darrere. I, tot i així, se'n va com va arribar, muntant un numeret més davant les càmeres i amb zero propostes per a Catalunya. Més enllà del seu partit, Arrimadas no ha parlat amb ningú, ni independentista ni unionista, només ha teatralitzat una hiperespanyolitat suposadament oprimida que ha anat portant de gira, amb banderes i cartells, per tots els escenaris on era possible que la seguís una càmera. La porta entreoberta de Waterloo deixava clar, per si calgués, que qui es fuga és ella. 

 

La cap de l'oposició no ha parlat mai -ni tan sols en privat- amb el president del seu país i no s'ha assegut ni a prendre un cafè amb cap dels dos partits que conformen el Govern. Amb el PSC la relació ha estat inexistent, més enllà d'acusar-los, retòricament, de rendir-se als independentistes. Però és que ni amb el PP no ha volgut pactar res. Al contrari, es va encarregar de què es quedessin sense grup parlamentari. Arrimadas ha menystingut els comuns, als qui ha ficat sense manies dins del sac independentista (menys quan li ha interessat dir que l'independentisme és minoritari, gràcies a canviar-los de bàndol). I, pel que fa a la CUP, els ha dedicat un tractament poc menys que d'organització terrorista.

 

Arrimadas deu haver estat la cap de l'oposició menys interessada del món en el que li passa al seu país. Catalunya ha estat, només, el decorat adequat per ressaltar les proeses impostades d'una heroïna feta a mida dels matinals de les televisions madrilenyes. Això sí, ella ha sabut marxar abans que els bàrbars de Vox la poguessin despentinar. Deixa l'escó del Parlament al principi del mandat, el mateix que va fer Manuel Valls a l'Assemblea Nacional. L'oportunisme sempre és aventurer i Ciutadans, un bon vaixell filibuster.
Comentaris
San Martín
a todo cerdo le llega su San Martín , en forma de convertirse en el carrizosa del congreso, un bufón al servicio de su jefe, prescindible en cualquier momento. felicidades Barbie la Bufona , tu jefe se parte el pecho de risa, de ver, lo que ha hecho con la que se creía, futura presidenta de gobierno.
......
Tambien se ha exiliado ????
Espectador
Arrimadas es el paradigma de la insubstancialitat .,de la cursilería efímera ,un producte del marketing polític més abjecte . Un producte artificial construit per fer mal , perquè es una dona dolenta ,una bruixa cursi .No te principis i acabará aviat fora de la política .Desprecia Catalunya , la seva llengua . la seva cultura ,la seva història i el seva ánima .Desitxo que fracasi estrepitosament . Visca Catalunya lliure !!
Mar 350
La Roldan amb barretina a la Via 2013 i l'Arrimadas casada amb un indepe de Ripoll. Això de C's es teatre, puro teatro.
terrassenc
Cs pactarà amb el PSOE, reformaran la constitució per eliminar Catalunya i l'estat implosionarà.
Abducido
Passiu be i passiu be, passiu be i moltes gràcies. Passiu be, passiu be , passiu be fins mai mes. Del faxerio me fio
Josep Maria
A mi aauesta tia em fot mal la vista......pero els qui em rebenten de debò son aquests 1,1 milions de poc agraciats que la han votat. Espero que ara que us fot el camp tot demostrantla merda que li importeu, aacabeu sentint-vos com el que sou. I que entengueu el català escrit tb, però això potser ja es demanar massa.
Barbie Fugida. Ella sí que fuig, la covarda
Crec que la Barbie Montapollos té un gran futur a Madrid, treballant al Teletienda. És l'esterotip que agrada als nyols cutres: tunejada, cridanera, un producte de màrqueting de magatzem xino amb ferum de plàstic. Una piltrafa.
Gran articla Salvadó
Com sempra, dons, direst a la dina, dons, quina clarividensia que tens, tu, dons anorabona Salvadó
destruir per vocació
Queda clara l'hostilitat, per la institució per a la qual aquesta fanàtica, mentidera i totalitària va ser escollida. La seva marxa s'ha d'entendre en el marc d'aquest menyspreu al Parlament, que ja donen per clausurat amb l'aplicació d'un nou 155. La marxa d'Arrimadas no és més que la cerca del vot útil amb aquest objectiu.
MiqCar
La discípula de Goebbels: Pero ha presentado su candidatura por Barcelona ... en Madrid... sabiendo que las encuestas le dan un bajón en BCN... Aunque para muchos, simplemente, es la garantía hacía VOX que no tiene el "chaquetas", en el plano interior. En el exterior, es la candidata de la extrema derecha populista europea: comparte el discurso "anticomunista" y xenófobo revado a la relidad española
Guau, guau
A ladrar, a ladrar.
Boris
Sr. Cot avui ha fet, al meu parer un gran article, Marketing polític i res mes

envia el comentari