45 mil Martínezs

"Espantats, els socialistes han amagat el relator sota la catifa, però almenys estan fora de la foto de Colón. No és poc"

Està clar que El Jueves es va precipitar jubilant anticipadament Martínez el Facha. Estic segur que el gran Kim l'hauria dibuixat entusiasmat a la plaça de Colón de Madrid, amb la bandera a l'espatlla i confraternitzant (aquest diumenge va ressuscitar l'"arriba España" com a salutació, explicava Quico Sallés) amb els 45 mil nacionals que van ocupar el centre de Madrid. Una bandera, una llengua, una identitat, una ideologia. Una. Perquè igual que passava amb Falange Española Tradicionalista y de las Juntas de Ofensiva Nacional Sindicalista, no importa quins siguin els ingredients del moviment, ni la sopa de sigles que l'impulsa; el resultat final seran els de sempre cridant el de sempre. 

 

Més coses. Faltava la foto de família i ja la tenim. A Espanya, la dreta i l'extrema dreta són tan indistingibles que, simplement, el que passa és que no hi ha dreta. Aquest paper, que a Euskadi fa el PNB i, a Catalunya, una part del PDeCAT, a Espanya el fa el PSOE. El socialisme espanyol és qui manté les formes democràtiques, assetjat des de dins per les baronies visigòtiques, hidalgos sempre a punt del duel, i també per les mòmies de la transició, arrepapades a les butaques de l'Ibex i les portades d'El País. Espantats, els socialistes han amagat el relator sota la catifa, però almenys estan fora de la foto de Colón. No és poc.

 

L'independentisme té una oportunitat, vist el fracàs -relatiu, però fracàs respecte a les expectatives- d'una manifestació que volia comparar-se amb les que s'han fet a Catalunya. Però per aprofitar-la necessita una estratègia transversal que pugui apel·lar al conjunt de la societat catalana i, en segona instància, als demòcrates espanyols. És tard, però no massa tard.
Comentaris
Abducido
Esteu aquivocats. eren 300 milions de muy españoles y, mucho españoles. Quina colla de fatxes.
Espectador
PSOE + PSC = PP =155 . Espanya mai , negociará amb Catalunya . Catalunya es una Nació , i ha de fer el seu camí sense vasallatges i sense submissió . El PSOE es tan fatxa com el PP o pitjor . El PSOE ja va sortir a la foto del 155 !! . Per favor el PSOE es tot mentida .
45 mil Cot's
A Catalunya, la dreta i l'extrema dreta són tan indistingibles que, simplement, el que passa és que tots son extrema dreta = secessionisme.
terrassenc
Quins demòcrates espanyols? Els del 155? Au va, no fotem! L'única estratègia es diu República Catalana. Els nostres polítics ja tenen els vots des del 2017, però es neguen a fer el que van dir que farien.
El dia que van detenir a Puigdemont a Alemanya ja ens vam convocar més de 50000 persones cap el consolat del carrer de la Marina, així, de manera improvisada. I aquests, tota la setmana amb portades i televisions afins, i ja veieu. No cal baixar la guàrdia, però. Adonem-nos de tot el que hem aconseguit.
Fat Boy
Doncs una manifesta cio aqui: "Per la democra cia i contra els feixisme i els seus lacais. Independencia"
Mmmm, hemos avanzado....
Los socialistas ya no son "alimañas" y "fascistas", sino que son son los que "mantinen los formas democráticas" asediados por "visigodos", "momias", "hidalgos" y "martinez". Asi es el relator, que como el agua del Jordán todo lo purifica. Ahora solo queda que el autor nos explique la "estratega transversal" que propone para convencer a los catalanes que no formamos parte del pueblo elegido y para los españoles buenos.
Peret del Fluvià
N'hi ha que van dient que eren 300.000. Algú es creu que si això s'acostés una mica a la realitat, el trifatx no estaria parlant del milió de manifestants i donant la tabarra infinita (encara més?).
Mol be dit Salvadó
Dons, a quedat mol clá, dons, quel PSOE, dons, ara mateix, es el partit am amxuría absuluta, dons, i ex maxuría la guañat racuneixén la sigularitat dal popla, catalá, dons i el seu dret a dasidí. Al fin un partit com el PSOE, dons raspeta am sansibilitat el deseix dal popla catalá. Grasias com sempra Salvadó
Benvolgut Salvador
Promulgar per part espanyola aquesta unitat sota l'orbita castellana és com una presa de pel als pobles que conformen aquesta pell de brau. Els unionistes confonen unió amb submissió per preservar Espanya davant els embats perifèrics contra aquest centralisme absolutista heretat dels francesos. Estem en guerra perenne d'identitats a partir del mateix moment que Barcelona va caure a mans borbòniques. Per aquest motiu encara som un poble i el dia que deixem de lluitar desapareixerem.
Nuria de Mexic
Astá mol cla qu'l PSOE a raflaxiuinat i al fin, dons, a fet cas al popla catalá i ara fara u que sigui par ení el suport pals seus prasupuestus, pro tindrá ca prendra dasisions impurtans
El que em de fer es no fer l’estupid si hi ha eleccions. Res de quedar se a casa fent nos els dolguts i llepant ferides de verge maria.
Tots a votar. No es pot perdre cap vot. Concentrem vot a on faci més presió.Res d’anar de pasotes. No podem fer el ruc.

envia el comentari