La dreta efectiva: González, Guerra i El País

"Moncloa es rendeix a la ultradreta i el PSOE torna a demostrar una vegada més que d'espanyol tot, però de socialista res"

"No tolerarem la traïció de qui ha acceptat un relator, que és com assumir la independència de Catalunya”. Són paraules del líder de Vox, Santiago Abascal. "El president del govern és el major traïdor que té la nostra legalitat. Està cometent un acte de traïció, és un 'felón' contra la pròpia continuïtat històrica de la democràcia espanyola". Aquestes són paraules de Pablo Casado, líder del PP. I totes dues frases i la manifestació que han convocat PP, Cs i Vox aquest diumenge contra Pedro Sánchez i el seu govern, han estat suficients per fer recular l'executiu socialista. Sense que ni tan sols la manifestació s'hagi celebrat, el govern espanyol s'ha desdit i ha abandonat les negociacions amb el Govern catalàHa estat suficient amb introduir la paraula ‘relator’ per que la dreta espanyola hagi embogit, i el PSOE de Pedro Sánchez hagi acabant cedint.  

 

De res han servit mai les desenes de manifestacions multitudinàries i pacífiques que els independentistes han organitzat en els darrers anys. En canvi, n'hi ha prou amb la convocatòria d'una concentració perquè el govern de Pedro Sánchez tremoli i aturi el diàleg amb Catalunya. I no només això. És el propi PSOE el que ha tornat a implosionar aquesta setmana. Alguns dels dinosaures del partit han sortit a dir la seva. Des de Felipe González rebutjant la figura del relator i la taula de partits perquè suposa "degradar" el Parlament i el Congrés, fins a Alfonso Guerra carregant contra el "disbarat" de posar un relator argumentant que "Espanya no és el Iemen", i tot això sense oblidar un editorial del diari 'El País' on s'assegura que "el Govern entra en un terreny pantanós en acceptar una figura difusa en la taula de partits catalans".

 

Moncloa es rendeix a la ultradreta i el PSOE torna a demostrar una vegada més que d'espanyol tot, però de socialista res. I, al final, de nou la sensació que qui governa a l'Estat és la dreta més casposa i ultra, perquè l'esquerra encara continua acomplexada. I la manifestació es farà igualment, perquè realment no és contra el govern de Pedro Sánchez, que només n'era l'excusa, sinó contra Catalunya. Segurament la de diumenge serà la manifestació catalanòfoba més gran que mai hauran vist els nostres ulls. 

 

 
Comentaris
Espectador
El PSOE s'ha tret la careta i prou ,la suposada pressió de la ultradreta no li ha causat cap distorsió perquè el PSOE es això que heu vist , i li va molt be fer-se el pressionat .en realitat son reaccionaris , anticatalans .centralistes a mort , i covards fins a la mèdula . Catalunya ara té la gran oportunitat de declarar la DUI si tenen pebrots . Un païs que vol la independència ho ha de demostrar i no explicar "peliculetes " de pa sucat amb oli
Menos lobos, caperucita
Puigdemont ha designado a los inefables Quim Torra y Miriam Noguera para que lo jodan todo, intentos de diálogo incluidos. Ambos han demostrado un sobrada capacidad en el desempeño de su función. Para el trio de la bencina cuanto peor mejor, y cuanta mas mierda generen, antes vendrá alguien a sacarles las castañas del fuego, Si no hubiera pollo, el gacetillero subvencionado, el agente de seguros pirado y la saltapeajes de amarillo estarían haciendo una merecida cola en el INEM.
contra la pròpia continuïtat històrica de la democràcia espanyola".
Ja ja ja democracia histórica diu. No s’ho creu ni ell. Els que arra entenc la democracia, parlant de democracia.
odisea
Alguien pensaba que los del GAL y todos sus barones corruptos igual que el PP. consentirian una Catalunya democratica,y libre de ladrones y corruptos.es dificil,solamente unidos lo conseguiremos,deshacernos de esta chusma.
Sisco
Tinc prop de setanta anys, el meu avi, deia que contra Catalunya, tan les dretes com les esquerres, sempre, sempre es posen d´acord, mireu si ve de lluny, així es Ñ, i no canviarà mai.

envia el comentari