L''a por ellos' es gira contra el PSOE

"Els udols que provenen del fons de la caverna no van, només, contra els catalans"

A càrrec del famós relator -de moment, un ens abstracte-, en només deu segons Pablo Casado va insultar fins a quatre vegades a Pedro Sánchez, repetint el concepte tant en forma de substantiu com d'adjectiu: "Traidor"/"traición" i "felonía"/"felón". Aquest últim terme, provinent del rebost del castellà vell, ha estat ràpidament adoptat per les diverses famílies del postfalangisme espanyol, que (després d'una cerca al Google, la majoria) han condensat el missatge. "Urge echar al felón", llegien els compradors de l'ABC després d'una portada digna de Don Pelayo.

 

Tots aquests insults i l'amenaça des del carrer són una reedició -de moment, sense policia- de la cridòria de l'"a por ellos" que va patir la societat catalana uns dies abans de ser apallissada. Quaranta anys de PSOE dretanitzat i desvergonyit no han estat suficients per fer-los oblidar de quin cantó van estar els socialistes a la Guerra Civil. Per alguna cosa Franco es manté a l'altar del Valle de los Caídos i els ossos dels rojos continuen dispersats pels revolts dels camins i sota les tàpies dels cementiris.

 

Socialistes, comunistes, feministes, animalistes, antiracistes, republicans... A tots ells els ha arribat l'hora de comprovar que els udols que provenen del fons de la caverna no van, només, contra els catalans. Rojos i separatistes van al mateix infern.
Comentaris
Manel Ponts
"insultar a Pedro" és una incorrecció per intoxicació del castellà. El correcte és "insultat Pedro Sánchez" Sánchez
oe oe oe
hay que ser tonto de co... en hacerse "amiguete" de los franquistas, pensando que así nunca les "pegarían"... pues va a ser que no ...
Fat Boy
Val mes el felon Sanxes que la felacion que els han fet el Guerra i el Gonsales.
terrassenc
Pobre poli bo? Au va!
Uuuh, que malos son!
Manifas, banderas, símbolos, melodrama, insultos y falta de sentido del ridículo se han convertido en el menu habitual del independentismo. La derecha ofrece ahora lo mismo a su grey electoral, reemplazando el epíteto de "fascistas'' "por el de golpistas". A los espectadores del majestuoso apocalipsis que enfrenta a los idiotas cósmicos solo nos queda aguantanos y sufrir las consecuencias, me temo. Eso y comprar palomitas, a la espera del relator.
Arnau Estanyol
Em recorda una manifestació de nazis, no recordo a quin pais, on van voler participar uns sud-americans i que van sortir apallissats per no ser aris de pura sang.
El secessionisme és destructiu
Un exemple més del poder destructiu del secessionisme. Després de la destrucció de CiU, d'UDC, de Mas, de la unitat PdeCat, ERC i CUP i el Parlament paralitzat, ara li toca al Psoe. Mentrestant l'extrema dreta creixent. Enhorabona descerebrats secessionistes per la vostra gran obra.
Ay Salvadó
dons, com sempra, dons, vistimiste, pluramique, manipuladó, mantidé, dons, el autentic ratratu dal indapandantista, dons, aburragat c'astudiat a la'escola catalana, dons, ay ay ay Salvadó
Carles Viñals Casado
tens molta raó Salvador, per fi el PSOE s'ha convençut del dret del poble català a decidir i a reconèixer que la república catalana és un fet. Pedro Sánchez és el millor president de la història de la democràcia espanyola i ha aconseguit que un partit com el PSOE reticent a reconèixer la singularitat de la nació catalana per fi ho faci. Espero que tot el PSOE pressioni perquè posin en llibertat com més aviat millor als presos polítics i això començarà a fluir
SIl
"Urge echar al felón!" ladra el fascistón.

envia el comentari