Espanya s'està veneçuelitzant

"N'hi ha hagut prou amb la modestíssima figura del "relator" perquè la dreta vagi a buscar el mosquetó de l'avi amb les dents serrades i fúria visigòtica"

Bé, doncs ja ho tenim. Tota la dreta espanyola crida als seus partidaris a fer fora el govern del PSOE des del carrer. El líder del PP ja no pot utilitzar un llenguatge més agressiu ("és el més gran traïdor") contra Pedro Sánchez i Albert Rivera parla d"humiliació permanent", tots dos mirant de reüll les enquestes que disparen el suport a Vox entre els electors espanyols. N'hi ha hagut prou amb la modestíssima figura del "relator" perquè la dreta vagi a buscar el mosquetó de l'avi amb les dents serrades i fúria visigòtica.

 

Tornen les trinxeres de la Guerra Civil i el postfalangisme està decidir a prendre el poder, de la forma que sigui i costi el que costi. La societat espanyola reconstrueix la divisió d'Antonio Machado amb l'única novetat dels dubtes del PSOE, que s'haurà de plantejar, d'una vegada per totes, si pensa continuar acceptant el marc mental de la FAES o, d'una vegada per totes, desplega la bandera tricolor dels avis, la que ells mateixos van trair quan la maleïda Transició.

 

La crisi catalana està convertint Madrid en Caracas i a Pedro Sánchez en Maduro, mentre Casado, Rivera i Abascal competeixen pel paper de Guaidó. Vénen temps molt complicats i ja no només per a Catalunya, sinó també per a l'Espanya democràtica. I el pitjor és que no se n'adonaran fins que no tinguin la bota al coll.
Comentaris
cunetas
brillante artículo.
terrassenc
Quina Espanya democràtica?
Brillán Salvadó
Dons tens molta rao, dons, aixó sembla Vanasuela, dons, pro a Vanasuela, dons, al mens al mens, dons, el prasidén Nicolau Maduru, dons, vol ca la unió aurupea racunexi la rapública indapandién da cataluña, Salvadó, dons, Vanasuela es una miqueta milló, dons, con creus Salvadó?
Mar 350
Ara els colpistes ja no son sols els indepes, el Presidente del Gobierno y la Vice Calvo tambe son colpistes, aviat veurem P.Sanchez&Calvo&Iceta amb una querella de Vox per traició. Anem bé.
"la maleïda Transició."
Mucho mejor el bendito Procés, donde va a parar....
Nuria de Mexic
El dons dons avui ha estat magistral, dons. Dons te un IQ dons. Vaja que ho te resolt dons. Dons es d´una agilitat mental que dons dons.
españa, terra de criminals feixistes eternament i beneida pel seu DIOS DE FRANCO Y AMEN
españa sera FEIXISTA-FRANQUISTA o no serà. BATALLON ARRIMADAS, CARA AL SOL i a matar com va fer el vostre estimat FRANCO-DE CARRERAS. feixistes, feixistes, feixistes, MARXEU A LA VOSTRA CRIMINAL I DEMENTS ESPAÑA, pais de criminals
skamarla
Que es fotin. La suposada esquerra espanyola ha assumit íntegrament el discurs nacional feixista de la dreta. Doncs mira, no em fan cap pena.
Toni2019
N’hi ha un per aquí que fa el ridícul i ni ho sap...
Jordi Briz
Un clima guerracivilista a Espanya no necessària es positiu o negatiu per a Cat. Cal saber aprofitar-ho. Cat pot posar-se a favor de les posicions mes civilitzades, liberals, democràtiques, deixant clar que aquesta es la marca i emprempta de la futura RepCat. Definitivament, els Cat progressistes han de ser al mateix costat, indepes i no indepes, compartint objectius i idees (les contraries de VOX, del qual PP i Cs es mostren aliats). Aixo ha de quedar clara de cara a la comunitat internacional
Jordi Briz
De cara endins, i de cara a Espanya, el guerracivilisme a Esp. i la calma i la preponderancia de les idees progressistes,en tots els àmbits, ha de fer veure que la societat fragmentada l'esp, no la Cat. A l'estil de Veneçuela, vaja.
EREP
qque hi ferem, son tan BURROS.
Ramon
Maduro és Podemos.
Ramon
Espanya efectivament i per desgràcia nostra també Catalunya s'estava veneçualitzant. Perquè Podemos anava a l'alça. Però Podemos porta camí de quedar en no res a Espanya. La desgràcia és que a Catalunya continuen remenant cua.
Narcís ( on s'ha vist un estat que ' no ens vol, no ens deixa anar i obliga a ser amb ell ' .. o és el súmmum de l'estupiditat o és/ amaga pura delinqüència ! )
Semblança aconseguida ( i que pensem molts ! ) .. no debades són terres amb empremta de veí botxí ! PD : quan ha estat aquest estat democràtic, democràticament seriós .. si ho hagués estat no seria el cul dels països europeus o malastre en Renda per Capita, en PIB, en nombre d'actius aturats, en càrrecs sense utilitat, en funcionaris sobrers, en ' planes de empleo ', en emigració, en corrupció, en desfalc, en misèria, en ignorància, en delinqüència, en . . . . . . . candidats infantiloides !

envia el comentari