Sobretot que no llegeixin El Jueves!

"És ben significatiu que aquesta censura sigui a l'avançada, com a prevenció per a futurs continguts de la revista"

Els carcellers de Soto del Real han requisat a Raül Romeva un exemplar de la revista El Jueves perquè consideren que la publicació és "políticament incorrecta". El sistema penitenciari espanyol considera que les persones que estan tancades a la presó només han de poder accedir a publicacions que concordin amb la correcció política del sistema. És ben significatiu que aquesta censura sigui a l'avançada, com a prevenció per a futurs continguts de la revista que les autoritats penitenciàries puguin situar fora de la correcció.

 

El Jueves té una llarga tradició de conflicte amb el sistema institucional espanyol. El cas més espectacular va produir-se en una data tan tardana com l'any 2007, amb internet del tot generalitzat. En aquella ocasió la Fislacia de l'Estat va decidir que la portada d'El Jueves -que ara es cotitza a 35 euros per a col·leccionistes- no podia ser vista per ningú perquè aquests funcionaris estatals opinaven que la caricatura era "denigrant" i "infamant". Les imatges de la policia recorrent els quioscos de passeig de Gràcia segrestant la revista van definir perfectament la democràcia espanyola.

 

La diferència és que l'any 2007 ningú no podia veure una portada concreta i, ara, són algunes persones les que no en poden veure cap ni una... Si Charlie Hebdo va definir aquella República, El Jueves defineix aquesta monarquia.

 

 
Comentaris
Jordi (Català i Suís)
Els Espanyols tenen uns quants gens que els diferencien de qualsevulla persona civilitzada. Ésser civilitzat no té res a veure amb ésser Espanyol. Malgrat una minoria que va tenir una mutació genètica civilitzada, la majoria dels Espanyols encara arrossega els gens dels cafres, vulgars, sense paraula, violents, mentiders i lladres. Tota l'Amèrica "Latrina" ho palesa. Si jo havia nascut Espanyol en fugiria i em faria Danès o Holandès, per exemple.
Jordi (Català i Suís)
Calen 2 generacions per tal de canviar els comportaments socials. La genètica canvia en dues generacions. Però primer cal encetar el canvi i els Espanyols majoritàriament resten atrapats en llur genètica primitiva de sang i fetge malgrat que te'ls pots trobar a la London School of Economics, a Harvard o al Louvre. Un amic sudafricà m'explicava que els zulus que marxaven als USA a estudiar medecina quan tornaven es treien la roba i ajudaven a matar amb les mans el búfal. Era genètic.
Molta rao Salvadó
Mol be vist, Salvadó, dons, aquesta deus se la rao, dons, aquesta sensura es intularapla, dons, mol bo articla Salvadó
Jordi (Català i Suís)
Un dels comportaments més irritants dels Espanyols és el tractar de tu a tothom com si hagueren fet l'escola ensems. I això s'ha estès als Catalans. Mon pare sempre tractava de vós a tothom com fem a qualsevol país civilitzat. Però si vas a qualsevulla administració espanyola inclosos consulats, et trobes amb tracataments com: Ep ! Tu. Vine cap aquí. Et quedes glaçat. No t'ho pots creure... fins que t'adones que aquell lloc és un tros d'Espanya i que aquell primitiu és un Espanyol.
Abducido
Dels fatxes españols en tenim els ous ben plens
Mirando el lado bueno de las cosas
La ventaja de una vida limpiando retretes en Suiza es que aprendes un montón de genética. O no.
Això ja no va de res
El secessionisme katalanet només sap pixar fora de test, mentir i intoxicar. I cada dia es nota més. Només cal llegir a Cot i els seus mariachis..
Un de pas
I tot això perquè un funcionario, en excés de funcions, es volia llegir El jueves per la cara!! Salut i república!!
Groc
DECRETO LEY. A parti d'ara a les presons numes si poden llegir .ABC,El Mundo ,La Razon ,El Pais ,El Peridico ,La Vanguardia etc. .Tot per l'incersio mental dels presos
per "Mirando el lado..."
parles d tu?....i ja no cal ni preguntar-te sí ets "ñol", ho has deixat ben clar amb les quatre paraules q has escrit....s'hi reflexa el teu "gen mucho espanyoleru y muy epanyó, c.ñ."....... hahahaha....els trolls espanyolerus feu molta gràcia, li doneu a la noticia el toc d'humor...hahahha

envia el comentari