Tolerància zero contra la intolerància

"El feixisme i la intolerància no es limitaran a combatre un o altre objectiu, sinó que els assetjaran tots en bloc"

Són temps de defensar drets que creiem conquerits. Temps d'haver de respondre a agressions com l'atac feixista que ha patit el nou centre LGTBI de Barcelona, una acció que, necessàriament, ha hagut d'implicar diverses persones i un mínim nivell de planificació. I un fet que demostra, una vegada més, que el feixisme i la intolerància no es limitaran a combatre un o altre objectiu, sinó que els assetjaran tots en bloc.

 

Per això és tan important que hi hagi una resposta coordinada i transversal del conjunt de la societat i dels partits i entitats que la representen. I això apel·la especialment l'àmbit de l'espanyolisme, que ha de desempallegar-se, d'una vegada per totes, dels grups i grupuscles falangistoides que orbiten al seu entorn. L'independentisme no té la culpa de l'ascens de Vox i encara menys de la radicalització del PP i Ciutadans, que han accedit a ser socis parlamentaris dels ultres a la primera ocasió en què ha estat possible. El nacionalisme espanyol no pot recloure's en la violència contra els animals (toros, caça...), el tradicionalisme catòlic i la fòbia contra els immigrants, els catalans i qualsevol col·lectiu que no compleixi els estàndars morals de la postguerra.

 

La societat catalana té prou consciència democràtica com per no mirar cap a una altra banda quan els nostres conciutadans són atacats per la seva identitat sexual o amb qualsevol altre pretext. De front, contra el feixisme. La resta és feina de la policia.
Comentaris
terrassenc
La millor defensa, de fet, la única realment efectiva es diu REPÚBLICA CATALANA.
Apreciado Sr. Cot:
Por favor, lea los comentarios que se publican en su periódico con su bendición relativos a Ia orientación sexual de Iceta. Y despues, si le parece, vuelve a predicarnos lo de la " resposta coordinada i transversal", lo de los "grupuscles falangistoides" etc, etc, con conocimiento de causa.
Vinga Cot, calma't
Res indica que l'atac al centre LGTBI sigui obra de violents ultranacionalistes espanyols. Podria ser de qualsevol, fins i tot de falsa bandera. Pèssim article de Cot que dóna per suposades coses que no ho són.
el teu
Sr. Cot, cambie españolismo por indepre en su "artículo" y verá que es lo mismo ;)
@ terrassenc
Bien dicho. Adicionalmente, cuando seamos una República durante más de ocho segundos todos disfrutaremos de una sexualidad poliédrica y extremadamente satisfactoria. Vamos, Quim, date prisa. Se supone que has venido con el exclusivo fin de montar el chiringuito de una vez.
Rocaguinarda
De cara, contra el feixisme! De front? Quina catanyolada!
M
doncs jo em quedaré menjant crispetes veient l'espectacle
Pepet
Que no és pas el "Feixisme" ! Que són els Espanyols !!! Que no és pas l'ultra-dreta, que són els Espanyols !
@Pepet
Que no és pas "l'Independencia" ! Que són els Tractorians !!!
Mol be dit, en Salvadó
Com sempra, dons, un articla ple da vritats, anorabona en Salvadó
Fat Boy
Perd voste el temps, Cot. Cada cop es mes clar que els atemptats de Barcelona van ser organitzats pel govern espanyol amb el ple coneixement dels seus esbirros de l'oposicio. Que li fa pensar que ara es preocuparan gaire per unes bufetades o uns vidres trencats?. Aixo es com demanar ajuda al Lerroux o al Gil Robles pels assassinats de la Falange. Ja ho hem vist abans tot aixo.

envia el comentari