Delicte (moral) d'autoodi

"Ara sabem que com a mínim hi ha dos catalans als qui les imatges de l'"a por ellos" els van semblar correctes i saludables"

Fa un any i mig, milions de catalans van adonar-se, horroritzats, de què l'Estat els enviava una força de milers de policies, armats fins a les dents, amb la intenció, després confirmada, d'agredir-los en cas de voler votar. A aquesta aprensió s'hi va afegir la repugnància de veure que centenars de persones acomiadaven aquests combois armats com si anessin a combatre contra una altra força policial/militar equivalent, com si tingués algun deix heroic la immensa covardia d'estar disposats a apallissar famílies indefenses. "A por ellos", cridaven centenars de persones amb banderes espanyoles i crits parafutbolístics mentre els vehicles policials els saludaven fent anar les sirenes.

 

Passat el temps, ara sabem que com a mínim hi ha dos catalans als qui aquestes imatges els van semblar correctes i saludables. Es tracta dels barcelonins Juan Antonio Xiol i Encarnación Roca (la castellanització dels noms és seva). Tots dos, juntament amb un tercer magistrat madrileny, signen la interlocutòria que denega el recurs d'empara que havien presentat un grup d'advocats catalans. No els ha importat que, com diuen els advocats, l'a por ellos es cridava "en un context social davant de membres de la policia, cossos degudament armats, i amb conseqüent capacitat real i física de donar compliment a la finalitat que perseguien les expressions denunciades”... Res. Juan Antonio i Encarnación diuen que res.

 

En fi que, com que l'autoodi no és delicte, no cal patir per ells. Ei, i que els donin una medalleta. Oé.
Comentaris
el teu
Así se hace "señor" Cot, señalando a quién no comparte sus ideas e ideales. Ni la kaleborroka en sus peores tiempos. De batasunos hemos pasado a catasunos ;)
Cap autoodi
Gent objectiva i intel·ligent.
Histeria en la forma, vacuidad en el fondo. Cansino.
Prrt
Ja els coneixíem a ells i al seu grup. Cap sorpresa.
Nàusea
Jo el que sento és molta ràbia per haver deixat passar l'oportunitat de l'1-O.
Josep
El a por ellos sigue vigente , no pararan hasta que ellos se hundan en el fango
fangoso
la Bestia SIEMPRE ha estado ahí, adormilada, pero ahora gracias a los hooligans del 155, se ha despertado , y solo es el inicio. los tontos útiles del Psoe o de Podemos , sentirán los zarpazos de la Bestia. bienvenidos al club.!
A "El teu"
Com, que no cal assenyalar els miserables? I per cert, deixa d'inventar-te àlies i signa, tu i els teus trolls, amb el teu nom: Coroné de la Guardiansiví Hideputabaena
Ramon
El PSC sempre va tenir dues ànimes. L'ànima lerrouxista i l'ànima botiflera. La segona fomentava autoodi català, i la primera, odi a seques a Catalunya.
Joanb
Els llestos que van col.locar aquesta parella, Juan A. i Encarnación, i d’altres, bé que els coneixen i bé que saben on els fiquen, a primera linia. Així poden vendre, aquí i arreu, que no és pas un conflicte entre catalans i castellans (Espanya), sinó entre catalans bons i catalans dolents. Els bons són els que ells diuen que ho són. Els dolents som els altres. Amb aquesta finalitat borbònia fa servir “los Juan Antonios, Encarnaciones, Borrelles, Millos, Conejeras ... “ Klinex.
Una actitud catalana
No fa tants anys quan uns diputats catalans van votar en contra de l'idioma català oficial a Europa recordo l'estranyesa d'uns polítics estrangers, això al meu país seria impensable, deien, com es presenten després amb els seus electors?

envia el comentari