Turquia, capital Madrid

"No només jutjaran als independentistes catalans, també es pintaran un autoretrat que emmarcaran a Estrasburg"

Selahattin Demirtas és un diputat kurd que es podreix en una presó turca des de l'estiu de 2016. Els tribunals turcs, el govern d'Ankara i els mitjans de comunicació d'aquell sistema acusen el polític kurd de "propaganda terrorista" i l'han empaperat en un grapat de sumaris que, tots junts, sumen la molt respectable demanda de 142 anys de presó. Però la parcialitat rabiosa dels magistrats turcs va veure's emmirallada, fa un parell de mesos, per una sentència claríssima del Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg que afirma que l'empresonament de Demirtas és "un atemptat injustificat a la llibertat d'expressió i d'opinió del poble i del dret del reclamant a ser elegit i a exercir el seu mandat parlamentari". 

 

La decisió d'Estrasburg ha estat inclosa dins de l'argumentari dels advocats d'Oriol Junqueras per demanar la llibertat provisional. I tot plegat ha posat nerviosos a uns quants magistrats del Tribunal Constitucional, que estan perfectament arrenglerats amb el poder, però també tenen present el desprestigi que els caurà al damunt fora de les fronteres espanyoles. Són espanyols espanyolíssims, això està fora de dubte i serà objecte de medalles i pensions generoses. Però a alguns els inquieta acabar menyspreats per la justícia internacional.

 

El judici no ha començat i ja tothom té la mirada fixada a Estrasburg. O sigui que no només jutjaran als independentistes catalans, també es pintaran un autoretrat que emmarcaran a Estrasburg.
Comentaris
Jordi (Català i Suís)
La profunda arrogància dels ignorants Espanyols els fa impermeables a qualsevulla pèrdua de credibilitat i prestigi que en el fons els importa un rave. Sabeu com hom pot descriure una nació tercermundista ?: la combinació d'ignorants, deshonestos i criminals. Els Espanyols - com tota l'Amèrica Llatina - tenen aquesta combinació. Són els Turcs i els Tercermundistes d'Europa i en són cofois i orgullosos !
Turquia, capital Waterloo
Que gran Erdogan hauria estat Puigdemont per a la República Catalana. Llàstima que Puchi sigui una mica curtet.
Per el capital Waterloo
Que trist es ser tota la vida un gos de guarda...
rd350
prepotència, arrogància i xuleria ñ = ridicul internacional
Pregunta
Segons tinc entès, les sentències del TEDH estableixen jurisprudència d'obligat seguiment pels estats. Si els magistrats del PPsoE del TC ñol no en fa cas, no se'ls podria acusar de prevaricadors?
Volen aparentar la neutralitat i no poden
Els presos afrontaran el judici amb inferioritat als acusadors ja que els fiscals l'abordaran anant a dormir a casa seva ben dutxats i afaitats i amb "el café con leche" per començar la vista rutinària de cada dia. La malvolença supura en aquesta justícia intencionada
Gerard.cat
Crec, Salvador, que t'equivoques. Certament són espanyols-espanyolíssims, i per això mateix se'ls fot el que digui el Tribunal d'Estrasburg. Als jutges espanyols no els cal estudiar, només, que tinguin per màxima la mateixa que Belén Esteban:" Por España, mato", amb això n'hi ha prou. El jutge de Puig Antich ens en podia fer cinc cèntims, del que dic. I, benvolgut Cot, al Tribunal de Drets Humans, se'l passen per l'arc de triomf tots els dictadors; i com no té cap poder executiu, doncs, això.
ganàpia
Espanya és un país inviable perquè es basa en un pecat original: posar el país al servei de la capital (i del capital, de passada). Catalunya vol ser un país honest i això és incompatible amb aquesta Espanya incurablement centralista.
@ganàpia
Claro que sí, chaval. Como que Barcelona no es centralista y capitalista y desde hace siglos. Siguiendo tu razonamiento no hay nada más inviable que Cataluña; y, sin embargo, ahí está, una región desde siempre de la inviable (para tí) España, que también está ahí.
Jordi (Català i Suís)
Els Espanyols són la majoria de taxistes de Barcelona que han insultat un d'ells perquè parlava català. Li han dit subnormal. La Colònia Espanyola és com una infecció que esdevé gangrena. Els teniu per tot arreu. On sents parlar Espanyol allà tens un Espanyol. Fins i tot al Món te'ls trobes: escriuen comentaris en llur llengua de Colons i Ocupants per tal de fer-nos comprendre que són ELLS els Amos. Són com els Xinesos al Tíbet: els Tibetans ja són minoria.
PBP
Al de waterloo, dius que Puigdemont, és una mica curtet, ho va demostrar el día de les votacions, prenent el pel a la GC que volía atonyinnar-lo, marxant a Brusseles lliure, sortint de la pressó d'Alemanya, per ser tan curtet us està donant pel sac a base de bé.
Narcís ( quant Caifàs .. Herodes .. Cèsar .. de baixa mena, de baixa mà, barat d'allò més, de baixa estofa .. malaguanyat així com malbaratat ! )
Un jutge és aquell que més a prop hauria de ser, d' asseure's, al costat de la Providència .. i aquests són asseguts al costat d' allò més pervers o Satanàs .. ! PD : mai per mai un codi penal ni civil ni lleis d'enjudiciament, i què dir-ne, presons, no poden tenir aquest ús .. no fou, no foren, fetes per a això !
@PBP
Por muy tonto que sea Puigi, siempre habrá alguien más tonto que lo admire.
Blok
Bèsties amb forma humana.Just!!

envia el comentari