Ara, ‘a por ellas’

"Entre Vox, La Manada i la justícia, els està quedant un país d’allò més bonic als espanyols"

El 2019 ha començat amb molt males notícies per les dones -per a la societat en general, vaja-. Des de l’atac a la llei de violència de gènere per part de Vox, a la primera dona morta per violència masclista a Cantàbria -el tercer dia de l’any!-, passant per una justícia que decideix mantenir en llibertat provisional cinc energúmens d’un grup que es fa dir a si mateix ‘La Manada’ i que estan condemnats a 9 anys de presó per un delicte continuat d’abús sexual. Molt decebedor, tot plegat. Realment, a Vox i als seus votants els hauria de caure la cara de vergonya de veure com el seu desafiament sobre la llei de violència masclista coincideix en el temps amb l’apunyalament a Laredo d’una dona per part de l’home del qual s’estava separant. Lamentable.

 

Vox va aparèixer potentment en escena fa uns anys fent d’ariet contra l’independentisme. I el seu nom es va fer encara més conegut quan va decidir fer d’acusació popular contra els dirigents independentistes que ara són a la presó o a l’exili. En aquell moment, però, no va preocupar a ningú. A cap espanyol, es clar. Ans al contrari: va ser celebrada la seva iniciativa contra els qui volien destruir la sagrada unitat d’Espanya. Però, de sobte, i després dels resultats obtinguts pel partit de Santiago Abascal a Andalusia -12 diputats de 109 que té el Parlament andalús-, s’han disparat totes les alarmes.

 

Dones, immigrants, homosexuals,... Una llarga llista d’afectats per les propostes de Vox. De sobte, ha deixat de ser un partit simpàtic per a molts. Aquesta extrema dreta -que arriba per quedar-se- ve amb la intenció de combatre totes les minories o col·lectius més vulnerables. I entre Vox, ‘La Manada’ i la justícia, els està quedant un país d’allò més bonic als espanyols. Un país tacat de prejudicis on els drets humans queden lesionats i la justícia és coixa, cega i incapaç de donar respostes. Una societat on alguns grups viuen insegurs i espantats. I encara hi ha qui es pregunta per què volem marxar, els catalans...
Comentaris
OK GAL
Són els antiavortistes, antiestatut, anti-tot que no sigui franquisme. Segles d’adictrinament, res nou.
Observador
Benvolguda: "Spain is different".
Fat Boy
Es el que te haver renunciat a la republica, acceptat l´hereu del Franco, donat el carnet de democrates als feixistes, i ara atiat la bestia sense mascara per continuar tirant de la rifeta. No se que us esperaveu. Ja es va veure a Alemanya els anys 20, incloent-hi el galdos paper dels socialistes de lépoca.
L'independentisme és un moviment feble.
El més fotut és que no en podem sortir d'Espanya. La meitat de la gent que viu a Catalunya ja hi està bé, i l'altra meitat confon ser pacífics amb ser inofensius. I la Generalitat per a poc o res serveix : ni han fet President a qui va guanyar les eleccions ni controla els Mossos.
Gepeto
Aquesta trampa per babaus de reduir Ñ al masclisme i lutradreta la compren els racistes a la gent que veiem el costat bo no ens enganyeu i no oblideu que a catalunya tambe hi han hagut partits fatxes com PXC ..
Pablo
Si no recuerdo mal Ciudadanos nació en Catalunya y fue el partido mas votado en sus últimas elecciones...
Ascazo
España es tan sumamente peligrosa para las mujeres que por eso es el 5ª país del mundo más seguro para ellas (sobre 153 países, que cubren el 98% de la población mundial) según estudio del Instituto Georgetown para la Mujer, la Paz y la Seguridad de 2017 elaborado junto al Instituto de Investigación sobre la Paz de Oslo, que suma las estadísticas de la ONU, del Banco Mundial y de la firma Gallup. No os importan un carajo las mujeres, solo queréis usarlas para ganar elecciones. Náusea dais.

envia el comentari