L'Octavi es pensa que som idiotes

"Un mosso decideix confiar en un advocat ultra per evitar, via premsa de Madrid, que s'atreveixin a sancionar-lo amb l'argument que "una aclaparadora majoria" de la seva unitat és espanyolista"

Sóc dels que donava una importància relativa al famós diàleg de "la República no existeix, idiota" entre un mosso i un forestal. Naturalment, aquest tipus d'opinions sobra, sobretot estant de servei. I encara és més inquietant que l'insult vingui d'un professional armat. Però era un moment de tensió en una jornada especialment difícil i, de fet, el mosso no té una actitud agressiva, aparentment només intenta utilitzar un recurs gremial per intentar treure's de sobre la pressió. Incorrecte, molt. Humà, doncs també.

 

Però veig que m'equivocava de percepció. Molt. Perquè aquest dimecres el diari El Mundo publicava una llarga -i combativa- peça amb declaracions del mosso en qüestió, identificat com a Octavi, en què -paradoxalment- assegura que no desitja protagonisme. No només això, el propi diari afirma, amb contundència, que "els que persegueixen a l'Octavi són coneixedors que, en les unitats d'elit de la policia catalana, són una aclaparadora majoria els que estan en contra de la independència. Això els resulta insuportable". Un testimoni anònim, citat pel diari de Madrid, explica que el tal Octavi "no és sospitós de ser un fatxa", però justament té com a advocat José María Fuster Fabra, conegut simpatitzant ultradretà i defensor del general de la Guàrdia Civil Enrique Rodríguez Galindo, condemnat per terrorisme dels GAL i per ordenar la tortura i els assassinats, de dos trets al cap, de Lasa i Zabala.

 

La realitat, per tant, és que un mosso decideix confiar en un advocat ultra per evitar, via premsa de Madrid, que s'atreveixin a sancionar-lo amb l'argument que "una aclaparadora majoria" de la seva unitat és espanyolista. O sigui que, efectivament, el tal Octavi es pensa que som idiotes.
Comentaris
És lleig, sí
Però l'advocat d'en Sánchez és el Jordi Pina del bufet Molins&Silva, defensors de la infanta.
Si és així no és l'únic ni molt menys
Molts governants, líders polítics i similars fa bastant anys que sovint poden donar la mateica impressió.
No faltan motivo para pensarlo
Y se trata de una opinión compartida por muchos ilustres voceros de la independencia, visto cómo llevan tomando el pelo al respetable durante los últimos años. Por otro lado "La República no existe" no es una opinión, es un hecho. Por favor, Sr Cot, no nos tome usted también por idiotas, que ya bastante tenemos con lo que tenemos.
És que l'Octavi va entendre a Forrest Gump
Només els idiotes fan idioteses, Cot. Creure que la república catalana hi és aquí no és de les idioteses més petites.
L'article parla sobre les amistats filo-feixistes de molts components de la policia política catalana, no de si existeix la república, que ja es veu que no.
Josep
Desde quan es un problema dir la veritat?,... Dues veritats, que no existeix la republica i que es idiota.
dons...apa !!
...i tu et penses que som republica !!
RFS
Tot el meu soport per l'Octavi !!
Indi
Si el sancionen serà per insultar, és un funcionari i no ho deu fer.
Indi
Josep, en el teu cas és un diagnostic
Clara Valls
Som Republica inexisten !!
cullons quina puta merda de republica !!
Ara resulta que el que diu la veritat s'el sancionará !! cullons quina puta merda de republica !!
Octavi som tots !!
Octavi som tots !! Visca l'Octavi !!!
compte eh ??
Buch : l'Octavi no es toca !!
Ja està Cot desacreditant l'adversari
L'Octavi no es pensa que sou idiotes. Ho sap.
Pere Grau
Indepen, sou patetics , critiqueu que el defensi en José María Fuster Fabra , millor que el defensi el Salelles oi ???
foteu fastic tots dos!!!
Salvador Cot sembles el Marhuenda.
ho saps oi ??
Cot , qui et paga ?? aixo sembla la prensa del movimiento !!
Que els fotin a fora
si no poden defensar i només saben agredir ciutadans catalans.
Mala peça
Doncs per no existir, deu nidor la reacció violenta i d'assatjament judicial de lestat podrit. Te mala peça al teler l'Octavi.
Octubre 17
L'Octavi, la Brimo i els seus amics sou les SS, el destacament indígena de la Guàrdia Civil, el gos de l'ocupant mossegant el propi poble per un plat de friskas.
Fcv
Som una república (en construcció) i l'Octavi era idiota,es idiota i seguirà sen idiota quan la república estigui consolidada.
Llaç Groc
Ui! Quant tabernarius. I que bé que elaboren el seu discurs. Tabarnia no existeix, idiotes!!!
Bo di Napoli
El secessionista més idiota és una tal Noemí Llaveria Pereira. Que no us passi res, cretins.
caram, aquest article treu d pollaguera als troll pagats x ñ
serà q Cot, toca el moll del ós?...."la república catalana, EXISTEIX" ...qui no hi vulgui viure amb nosaltres, ja sap, q faci maletes i aball q fa baixada...no ens quedarem ningú x força. PERSISTIREM, RESISTIREM I GUANYAREM!!!
Zass
Si,l'Octavi es idiota; ja semblerà la tonta que es va deixar grabar a La Camarga.
Pili
Aket mosso va se poc profesional. Ell no esta alla per discutir amb ningu,te que massa a la gent no fica mes foc a la brassa. Jo cuido avis/es i ni han molt agresius. Si cada vegada wue cada usuari m'insultes,piques,esgarrapes,musagues.... Jo m'hi tornes amb el mateix fet no ho veuriem be. Veritat? D'ons aixo. I si tant espanyolista es que no pot aguantar fer be la seva feina que s'en vagi a Espanya a les manifestacions dels faxas i ultras,estara en "su ambientillo".
Lion
Quan parles de Fuster Fabra, et deus referir al Sr. Torrelles, no?, l'antic membre de fuerza nueva .
EREP
No et tenies de moure de la G.C. pró ho entenc, els mossos cobren mes.si vos plau fot el camp já.
Joan
La verdad es que yo al igual que el mosso, también creo que si soys idiotas.
Pep Montella
Sou una colla de desgracias. Jo cada maní fiar república, m'aixugo el cul (ama una estilada) i tiro de la cadena. Existeix la república pero ves a saber amb Quines rates de quina claveguera!!!
Octavi sap
Octavi no pensa que sou idiotes. Octavi ho sap. I ho diu. In your face. Per això us cou. No us importa la neutralitat del cos policial, només us importa la uniformitat ideològica, voleu una societat sense dissidència. No serà mai així mentre estem aqui nosaltres, el bojos espanyols. Seguim!

envia el comentari