Cafè per a ningú

"L'Espanya del café para todos cau a trossos. 400 mil andalusos han votat, directament, per la supressió de les comunitats autònomes, inclosa la seva"

A hores d'ara l'aplicació del 155 ha deixat de ser una amenaça contra les institucions catalanes per passar a convertir-se en una subhasta electoral de cara a la majoria dels electors espanyols, els que van del centreesquerra a l'extrema dreta. Parlant en plata, Catalunya ha perdut el dret a l'autogovern. Ja no és necessari fonamentar la decisió en res, només cal escalfar qualsevol míting de PP, Ciutadans, Vox o, des d'ara, també de la franja més espanyolista del PSOE. El 155 contra els catalans és el nou xec nadó, l'oferta estrella per seduir els indecisos.

 

L'Espanya del café para todos cau a trossos. 400 mil andalusos han votat, directament, per la supressió de les comunitats autònomes, inclosa la seva, i la majoria dels electors han dipositat alguna papereta que inclou la supressió indefinida de l'autogovern de Catalunya. Fa quaranta anys Andalusia va torpedinar la relació bilateral de Catalunya i Euskadi amb l'estat i ara lidera la regressió centralitzadora. Madrid sempre hi guanya.

 

L'independentisme català ha de recuperar urgentment l'estratègia conjunta per fer front a un segon 155 que s'ha convertit en la promesa talismà per guanyar les eleccions a Espanya. Perquè si no es reacciona amb contundència i unitat la pròxima vegada cauran els Mossos, TV3 i l'escola
Comentaris
Joan
I tot seguit la il·legalització dels partits republicans - amb independència de l'estratègia que proposin per a conseguir-la - i la depuració dels catalans que en són partidaris. La ciutadania representada per una majoria al parlament reclamem estratègia independentista consensuada i unitat d'acció immediatament. El poble té el lideratge i els servidors públics el deure de servir-lo!
Apocalipsis zombie, para variar....
La eterna receta para intentar calmar los eternos alborotos en el gallinero indepe.... ¡¡Ánimo, señor Cot !!!
terrassenc
Ara es veurà el preu de rebutjar una República Catalana.
Mol be ascrit Salvadó
Ets un visionari, dons, deurías se tu mateix el prasiden da la xanaralitat, dons, no i a cap parsona tan i tan llista com tu, mol mol be Salvadó
Quan les esquerres són la dreta
A can PSOE veuen perillar els seus sous i càrrecs, i no s'estan de llençar benzina al foc amb tal de salvar-se ells. I el foc no és altre que el neo-falangisme que avança per les espanyes. El PSOE vol imitar el neo-falangisme per evitar perdre-hi votants, però imitant-lo el que fa és donar la raó a C's-VOX-PP, i per tant inciten als electors a votar a aquests, i empènyer encara més Espanya cap al pou.
federalista
jajajaja no es preocupi cot no passa res,no tinga por no els anem a fer res, nomes si fan ilegalitats els tancarem, res mes ni afusellament ni res, si fas un robatori un homicidi o una violacio, es a dir si et saltes les lleis et tanquen, aci passa lo mateix es aixi de sencill no s'amoini.
A federalista, millor que no et creuis amb mi, soc capaç de rebentar-te fill de p.
L'escola no!!!
Les altres dues coses, donc mira, que vols que et digui...
Avui s'ha oblidat del folklore, Sr. Cot
Amb lo folklorista que és vostè, i avui ni panderetes, ni toros, ni aporellos ni Cammen de Ejpanñia. Per això lo libel quotidià li ha quedat deslluït.

envia el comentari