Valls i els neofalangistes, amics dels seus amics

"Ara Valls contempla, perplex, com el líder del seu nou partit, Albert Rivera, no té cap problema en acceptar unes negociacions amb els neofalangistes de Vox per repartir-se la Junta d'Andalusia"

"Cal fer-ho tot per barrar el pas al Front Nacional a totes les regions", deia l'aleshores primer ministre socialista de la República Francesa davant d'unes eleccions regionals. És més, reclamava la mateixa fermesa per part de la dreta republicana. No es tracta d'una opinió aïllada de Manuel Valls. De fet, el seu argument per retirar el suport al candidat socialista, Benoît Hamon i, per contra, fer pública la seva preferència pel centrista Emmanuel Macron va ser el mateix: "Davant l'amenaça que representa l'extrema derecha no es pot assumir cap risc". Al Partit Socialista no els va fer cap gràcia.

 

Però -paradoxes de la vida política- ara Valls contempla, perplex, com el líder del seu nou partit, Albert Rivera, no té cap problema en acceptar unes negociacions amb els neofalangistes de Vox per repartir-se la Junta d'Andalusia. De fet, Rivera ha arribat a dir que seria "irresponsable" no dialogar amb l'extrema dreta. I, mentrestant, el líder de Vox es diverteix a Twitter referint-se a Valls com a "Manolo" i enviant-lo a pastar fang: "Vete a Martinica o algo".

 

Vox és l'extrema dreta descarada que s'ho passa bé trolejant l'extrema dreta dissimulada i corrupta i els socialistes de la porta giratòria i els EROs. L'espectacle només acaba de començar i ja hi ha un turista francès escandalitzat.

 

 

 

 
Comentaris
farlopín
A aquest Valls ja no li queda res més que sirgar i fer lo que els primos de rivera li manen i si no...otro vendrá que feliz me hará. Fa dies que li van cremar les naus a França.
Gerard Morera
On diu "no té cap problema EN acceptar" ha de dir "no té cap problema A acceptar". Un error típic del catanyol.
caesar
A. Rivera ya ha elegido , negociar con VOX, y como mal menor ....patada a Valls . suposición ...¿quien maneja los hilos ? os acordáis de los "teleñecos" .. ¿Aznar?.
Ocellet del Conflent
I aixo nomes es el començament
Narcís ( " contra Catalunya, tots a l'una " , així doncs, tant n'és ! .. vegi's mateix cinisme, desvergonyiment i descaradura de resposta del Pepe a l'Adri Carrasco ahir a Brussel·les ! )
No ens n'enganyem .. quina diferència hi ha entre PSOE, PP, C's, VOX i tutti quanti contra Catalunya sinó cap ni una ! PD : ça com lla, qui mana en exclusiva no n'és son tribunal constitucional? així llei que fumin, llei invàlida/ destruida i tururut viola ( el que passa és que la, les, donarien suport .. només caldria ! ) !
TSSO
El "pobre" Valls ha anat a l'era i n'ha sortit empolsinat de dalt a baix. Sí no vols pols no vagis a l'era noi! O, qui amb nens s'allita pixat es lleva. Té dues opcions: fer fora C's de la seva candidatura o plegar. Qualsevol altre cosa és el fracàs

envia el comentari