El monstre del 155 es regira contra el PSOE

"El que passa és que l'a por ellos se'ls ha desbocat i ara -qui ho havia de dir- ja inclou el PSOE"

La vaga de fam és una mesura extrema, realment difícil de gestionar. Però en el cas dels presos polítics catalans l'objectiu està molt ben seleccionat. L'Estat espanyol utilitza les seves institucions de forma mafiosa, accelerant i congelant les decisions dels seus tribunals a gust de la conveniència de les elits de Madrid, molt interessades en limitar al màxim l'atenció internacional sobre el conflicte Catalunya/Espanya. El Tribunal Constitucional, per exemple, es pronuncia en pocs dies quan es tracta de reprimir les institucions catalanes i, per contra, dilata fins a l'infinit les resolucions sobre els presos -que, òbviament, ja se saben negatives- amb la intenció que no puguin recórrer a la justícia europea. No és casualitat que el líder de Vox a Andalusia sigui un jutge en excedència.

 

El resultat de les eleccions andaluses deixa al descobert, de forma molt visible, el grau de descomposició del règim que va transaccionar el final del franquisme. Els partits de l'establishment, enfangats en una corrupció sistèmica, no poden contenir ni la manca de credibilitat ni la davallada subsegüent i el recanvi -Ciudadanos i Podemos- no són un relleu creïble, que tingui prou intensitat com per sostenir el sistema. De fet, l'extrema dreta no és més que l'expressió descarada del franquisme sociològic de sempre.

 

Ara l'esquerra espanyola externalitzarà la culpa de la pròpia covardia als catalans, als homosexuals, a les dones o als immigrants. Diran que els independentistes, les feministes, els col·lectius LGTBI o les entitats antirracistes han excitat, de cop, els vells falangistes i els joves de la Roja. I no. El que passa és que l'a por ellos se'ls ha desbocat i ara -qui ho havia de dir- ja inclou el PSOE. El monstre del 155 es regira contra els seus impulsors.

 

 
Comentaris
Fat Boy
Que es regiraria era mes que evident. Ja ho vam dir que quan van venir pels catalans no es van preocupar perque ells no eren catalans...Estava mes que cantat. I espera't que encara no ho hem vist tot. Mes d'un acabara com el Von Papen o el Gil Robles.
Res més a prop de Vox qu'el secessionisme katalanet
Detesta l'autonomisme, li encanta el seu propi folklore i les tradicions, és de dretes de tota la vida i corrupte fins a la medul·la. El postureig i les fantasmades (vaga de fam, per exemple) li fascinen. Diferències?.
Per el de res mes a prop de Vox
El secessionisme català no preten jutjar, i menys empresonar a qui no pensa com ells! Gran diferència amb els ultres de Vox, que es creuen salvadors de la pàtria i volen uniformar a tot-hom, amb la dèria de que Espanya torni a ser el que era en la seva mes fosca, o sigui la del franquisme! Ja s'ho faran! a Catalunya no vindran aquests Quixots a convertir-nos amb el que no volem ser! I els que pensen com tu, ja teniu a on anar, cap Andalusia falta gent, d'aquests que encara anyoren les dictadures
Quan aneu a comprar penseu a qui doneu negoci i vida...aquests andalusos que han triat la dreta o la ultra dreta mes rància, son majoritariament d'aquests pobles d'ivernacles, tomàquets, maduixes, verdures...a Catalunya veiem arribar els seus camions amb el logo de El Ejido, que vagin a vendre els seus productes a Africa, que es a on es poden sentir millor els cavernícoles, amb perdó dels africans..
El secessionisme català no preten jutjar?
Però si li diuen fatxa a tot el que no sigui de l'olla. Cap diferència amb els ultres de Vox; el secessionisme es creu salvador de la pàtria catalana (i els inexistents Paisos catalans) i volen uniformar a tot-hom, amb la dèria de que Catalunya torni a ser rica i plena. Tot per la causa i qui no estigui d'acord que es vagi i ni oblit ni perdó. Això sí que és feixisme.
Joan
No entenc com es pot comparar Vox amb el secessionisme...Qui ho fa iguala la dictadura a la democràcia en tant que Vox és un partit nacionalpopulista (com ara se'n diu del nacionalsocialisme) i els partits sobiranistes ho son en base al dret a l'autodeterminació dels pobles.
Quina bona raflaxió Salvadó
Aixo no da dunat conta ningú, dons, sulamén tu, ets una crack Salvadó
Partit nacionalpopulista
La Crida.
Sí, però hi ha més coses
El 155 fou un error des del principi. Al govern espanyol li hagués convingut més actuar amb normalitat com el 2014. La repressió encara fou més equivocada. I l'exageració ja els hi arriba ara a ells: "Cop d'Estat abans al Parlament, ara a la Moncloa..." ja diuen ara aquests grups. Però hi ha moltes altres causes, des de la UE a la radicalització ideològica oficial per a aquesta contestació popular actual.
terrassenc
No se'ls hi ha desbocat, el poli dolent ha de fer molta por per tal que el poli bo enrredi al detingut. Al loro!
Ganàpia
No s'ha desbocat res. Quan el sistema es sent en perill genera les seves defenses. Com que la seva por va creixent, les seves defenses cada vagada són més agressives. Malauradament comencem a entendre que en el terreny repressiu encara no ho hem vist tot el que són capaços de fer.
Narcís ( no ens n'enganyem .. contra Catalunya, contra els catalans .. cap d'aquests pseudopartits sempre seran ' regirats ' ! )
El que no és normal es tant d'abús de realitats socials copejadores, com excusa per a subvencions així ingressos sinó negoci àdhuc places de treball públic .. i en l'endemig, veïns, ciutadans, conciutadans, compatriotes catalans de totes les edats, de tota condició i de tot estat civil .. deixats a sa sort/ abandonats dient-los " disposar d'1 euro " i l'il·legal no pas ! PD : pel que fa a aquest partit .. en què es diferencia dels no ja pas dos sinó tres ( o quatre ? ) d'abast estatal ?

envia el comentari