Paciència de metge

"El fet que la major part de les demandes se centrin en la qualitat de l'assistència indica, de forma molt clara, que es tracta d'un moviment allunyat de l'egoisme funcionarial"

El col·lectiu mèdic no és especialment conflictiu, des d'un punt de vista laboral. De fet, la sanitat catalana ha suportat de forma bastant estoica el període de retallades que es va produir a partir de la crisi de finals de la passada dècada, sense que això hagi afectat de forma substantiva els usuaris d'aquest servei bàsic. En aquest sentit, el fet que la major part de les demandes se centrin en la qualitat de l'assistència indica, de forma molt clara, que es tracta d'un moviment allunyat de l'egoisme funcionarial. Els metges han estat pacients.

 

És responsabilitat del Govern trobar la fórmula pressupostària per atendre -ni que sigui parcialment- les demandes dels metges, de la mateixa manera que cal començar a revertir els efectes de les restriccions que han patit els bombers i d'altres servidors públics. Un finançament deficient, per discriminatori que sigui, no pot justificar-ho tot. El mentrestant també és política.

 

Sense eleccions a l'horitzó immediat, les demandes dels metges han de ser considerades, tant des de l'executiu com des dels diversos grups del Parlament -començant pels que governen- que tenen el mandat i l'obligació d'aprovar uns pressupostos.

 

 
Comentaris
Precisament ara que aixó ajudarà a la gent que ens posa a presó i ajuda als que ens atonyinen?
Com es que surten tots ara? Com es que no van sortir quant se habían cargado la sanidad o quant van aplicar el 155?
No siguis tan cínic, Cot
Les retallades no es diuen "crisi", es diuen "Artur Mas" que les va començar a aplicar abans de la crisi oficial per ideologia i per negocis privats amb la sanitat. Si d'alguna cosa es queixen els metges és que les retallades sí qu'han afectat de manera substantiva als usuaris del servei; no diguis el contrari, Cot, que no és veritat.
On són els diners
Potser els múltiples tentacles-menjadores del PSC-Comuns han donat una empenta amb finalitats polítiques, però quina és la raó de fons? Perquè els metges, els bombers, els estudiants, els mossos, etc. protesten tots alhora? Senzillament no hi ha calers, i l'economista Niño Becerra va explicar molt planerament fa uns mesos on són aquests diners: https://www.leconomic.cat/article/1318724-economia-de-catalunya-realitats-impactes-i-previsions.html
No ho entenc.
Les demandes s'han de fer davant de "La Delegació de Govern". i també davant de "La Delegación de Gobierno". No he entès mai les reivindicacions, només, a "L Delegació de Govern"
Paciència de pacient
Eduard Pujol a Ràdio 4: "De vegades ens distraiem amb qüestions que no són les essencials. Que si 85 dies de llista d’espera, que si haurien de ser 82...".... ''Ens estem barallant per les molles. Hem d'anar a la resolució real del problema. I la solució real del problema davant d'un estat que no fa res a favor del país, és plantejar que necessitem votar, decidir el nostre futur''. Fum, fum i fum. Els diners de la sanitat se'l va emportar el procés i els seus xupòpters.
Teresa
Si Catalunya es quedés tots els impostos i després pagar un cuo al govern central, com els bascos, altre gall cantaria. Què podríem fer amb els 16 mil milions mínims que marxen! Però Espanya s'arruïnaria. Jo ho veieu com es posen nerviosos a Andalusia. Tots els que avui fan vaga ho saben, com és que no protesten davant la delegació del govern? Si no tenim els nostres diners com podem pagar més? Algú promou tot aquest desastre. Interessa als unionistes i a ERC i la CUP anar a noves eleccions!!!
Tots hi suquen
No van a la delegación ja que l'estat espanyol FA POR, té poder; i la Generalitat, pobreta, no es té i ens la podem carregar. Així serà més dèbil, missatge unionista; i podrem tenir més diputats i mana amb noves eleccions, missatge d'ERC i de la CUP
Disfresses
Els funcionaris tenen en el seu ADN que són intocables i no perdonen que se'ls traiés una paga . Són uns privegiliats, cobren força, potser els últims en arribar no, tenen diversos beneficis que no té ningú més: baixes, dies de festa, ... i sobretot NO poden perdre la feina. Mentre molts treballadors per altri o moltes petites i mitjanes empreses van perdre les 14 pagues, els funcionaris sols en van perdre una, que van reclamant i els la pagaran. Són uns insolidaris. Ara ho disfressen però...
Estás més que desfasada @Teresa
Això dels 16 mil milions està refutat des de l'any 2015 com a mínim. Pantalla passada. Una mentida més del secessionisme. Ja no cola.
federalista
problemas reals de la gent, no la mentides del pruses, ni questions etniques tribals o identitaries res mes.
Narcís
Qui ens fum econòmicament àdhuc cobrant força més defora ensems amb uns malbarataments i furts que clamen al cel .. massa sabem qui és ! PD : sinó de què la determinació de sortir com un llamp ( del maltractament, escarni, befa, injúria, calúmnia .. contra allò català ni cal esmentar-ho ! ) ?

envia el comentari