Ciutadans se'n riu dels andalusos

"Ciutadans espera guanyar les eleccions a Andalusia lluitant -simbòlicament, esclar- contra l'independentisme català"

Corre per Andalusia un autobús de Ciutadans que insulta la intel·ligència dels electors d'aquell país. A banda i banda del vehicle, serigrafiats, hi apareixen quatre personatges rient i somrient en gran format. Són Oriol Junqueras, Carles Puigdemont, Susana Díaz i Pedro Sánchez i l'eslògan és "Se ríen de España, se ríen de ti". Com saben perfectament els andalusos i, en general, l'opinió pública europea, fa temps que ni Junqueras ni Puigdemont no tenen especials motius per a la felicitat personal i, en qualsevol cas, és segur que no comparteixen cap mena de festa ni joia col·lectiva amb el president del govern que els persegueix ni amb la seva virreina a Sevilla.

 

Aquesta mentida se suma a l'animositat que exhibeix, dia a dia, el candidat del partit taronja contra el president Torra. L'insulta, menteix sobre suposades opinions del president català -inventades pel candidat andalús- i s'hi adreça directament per tots els mitjans que troba. En definitiva, Ciutadans espera guanyar les eleccions a Andalusia lluitant -simbòlicament, esclar- contra l'independentisme català.

 

Fins ara era evident que a Ciutadans li importava un rave no ja la llengua ni l'autogovern, sinó el conjunt de la societat catalana. Ara sabem que el partit d'Albert Rivera tampoc no té la més mínima intenció de debatre cap ni un dels problemes que pateix la societat andalusa. Ciutadans manipula la política catalana per retorçar la política andalusa. Efectivament, se ríen de tí.

 

 
Comentaris
Ramon
Potser només Grècia, deu rivalitzar amb Andalusia quant a corrupció a tot Europa. Però TV3 prefereix centrar-se en "el Bigotes", el Rato tocant la campaneta. La corrupció sociata, com la pudent, per l'espai mediàtic català no existeix... o li donen la volta per dir-ne pestes dels mitjans espanyols que sí que en parlen.
Adrià
Les eleccions andaluses? A Catalunya tenim una autonomia que la majoria no ha votat, vam votar República, i uns partits que no donen explicacions, i uns polítics que incompleixen el mandat i no dimiteixen. Potser que el periodisme repensi què té interès per a la gent de Catalunya, quan Ciutadans posa en circulació autobusos lluny d'aquí. Tenim un greu conflicte amb nosaltres mateixos que no afrontem, i no en podem donar la culpa eternament a la dreta espanyola, ni a ningú més.
Ganxet
C'S és un "partit" creat per la confrontació i per crear malestar on no n'hi havia. No té cap projecte i , per tant, no té cap inconvenient en mentir tant com calgui sense cap pudor. Els seus líders només miren per ells mateixos i els importa un rave el país (sigui el que sigui) i els seus ciutadans.
rd350
pura maldat
Molta rao Salvadó
Dons, com sempra, dons, ten la visió clarividén d'un supardutat, dons, grasias pal teu articla Salvadó
Capitao Lampiao
A molta rao. No sabia que al Cottolengo tenieu Internet.
Narcís ( aquesta ' connexió de país veí botxí ' no mereix cap pèrdua de temps, ço és, són els típics " primero yo, después yo, i siempre yo i, si sobra algo, pa mí “ , tot plegat, misèria i cia. .. no podem encomanà’ns-e de sa baixesa! )
Aquests impresentables no són ningú, no són res .. simples penells pro la buona vita i tururut viola ! PD : com coneixen país de fora .. i com se n'aprofiten !

envia el comentari