Ni campetxano, ni preparao, ni el que sigui la nena

"L'últim episodi és la fotografia, amb amplis somriures, de Joan Carles de Borbó amb el príncep hereu d'Aràbia Saudita, el mateix que és assenyalat des de tot el món com l'instigador de l'assassinat del periodista Jamal Jashoggi a Turquia"

Els ciutadans d'aquest país tenim el privilegi democràtic de veure com el Parlament impulsa una comissió d'investigació sobre l'activitat de la monarquia espanyola. Som els únics. La resta de súbdits dels Borbons han d'aconformar-se contemplant la duríssima línia de defensa dels membres de la família reial en tots i cadascun dels mecanismes de l'Estat. No importen els indicis, ni els testimonis ni l'evidència que aquesta família ha aconseguit acumular una riquesa immensa que té repartida per paradisos fiscals i espais protegits per monarquies amigues.

 

L'últim episodi és la fotografia, amb amplis somriures, de Joan Carles de Borbó amb el príncep hereu d'Aràbia Saudita, el mateix que és assenyalat des de tot el món com l'instigador de l'assassinat del periodista Jamal Jashoggi a Turquia. L'executiu espanyol s'ha tret les puces de sobre dient que "el govern no és responsable de l'agenda del Rei emèrit". No ho és? I qui paga, doncs, el desplaçament? Qui ha autoritzat que la casa reial saudita difongui les fotografies de la trobada? El rei emèrit pot fer el que li doni la gana i fer-se fotos amb qui li doni la gana? I, si és així, per quins serveis concrets se li assigna un sou públic?

 

La societat catalana ja fa temps que ha deixat enrere l'estafa monàrquica. Totes les enquestes coincideixen amb la percepció general: No hi haurà retorn a la fe borbònica; ni campetxano ni preparao ni el que sigui la nena. Gràcies, Parlament.

 

 
Comentaris
Ramon
Ni el campetxano, ni el preparao, ni el que sigui la nena, ni la república espanyola que ens volen encolomar entre ERC i els pudents. INDEPENDÈNCIA!!! VISCA CATALUNYA LLIURE!!!
La monarquia espanyola sempre ha fet tuf de podridura
Ganxet
Que es pot esperar d'algú que li aguantava la cadira al dictador mentre aquest signava sentències de mort???
Groc
Ramon el dia que no puguis fotret amb ERC ,et moriras. Cada dia ets mes patètic. En diferent tema ,pero igual que Casado i Rivera
terrassenc
La solució? República Catalana.
Narcís ( si l'exemple de la suprema autoritat de l'estat n'és aquest .. com serà la perversió de l'insignificant o últim ! )
Quan el Parlament català és l'únic a aquest estat que vol tractar temes de funció pública i diners ídems havent-hi proves a dojo de comportaments sinó fets que no quadren gens ni mica .. vol dir que fora tant els hi és així amaguen la decadència total i absoluta d'allò que sempre fou una quimera com unitat política ! PD : quants milions d'euros/ any de nostre poble català són els que van a parar a aquesta familia, tota ella ( atès que resta d'autonomies ?! són de ' superàvit fiscal ' ?

envia el comentari