La justícia espanyola es moca amb la Justícia

"Policia, franquisme i justícia van a l’uníson a l'Estat espanyol"

La justícia espanyola ha consumat una nova indecència: La imputació de Dani Mateo per un gag on es mocava amb la bandera d’Espanya. Aquesta reacció -absolutament ridícula- només posa en evidència el propi Estat. I si no fos perquè l’humorista efectivament haurà d’anar a declarar al jutjat el proper dilluns, faria riure de valent. Un Estat que es posa nerviós per un gag humorístic on s’utilitza un símbol del país, és un estat antic, acomplexat i, fins i tot, antidemocràtic.

 

De res no li han servit a Dani Mateo les disculpes. Ni tan sols el fet que La Sexta retirés el vídeo del gag de la seva pàgina web. La justícia espanyola -que amb aquest tipus d’actuacions demostra l’estat de putrefacció en el qual es troba- torna a actuar injustament per perseguir un humorista. Aquesta és la tònica a la que ens té acostumats Espanya des de fa temps: la judicialització de la política i la politització de la justícia. Fins al punt d’arribar a defensar els símbols per sobre de les persones.

 

Dani Mateo ha posat l’Estat davant del mirall. I què s’hi reflexa? Imatges en blanc i negre on només s’observa repressió i regressió dels drets fonamentals. Imputant l’humorista després d’una denúncia d’un sindicat policial, la justícia espanyola es posa a l’alçada de la Fundación Francisco Franco, que va denunciar el Gran Wyoming, Dani Mateo i La Sexta per un gag sobre el dictador. Queda clar, no? Policia, franquisme i justícia, a l’uníson a l'Estat espanyol.

 

 

 
Comentaris
JFK
És que tot és la mateixa merda.
Narcís ( deixant a banda allò que representa l'espanyola que d'espanyola no en té res sinó no negaria nostra existència i ens faria el que ens fa . . .
. . . si un hom és o li diuen ser espanyol, vol dir que la bandera, com seva que és o li diuen ser, la pot estimar/ lloar o reverir així com odiar/ blasmar o menysprear ! PD : a més a més, mai per mai, pot posar-se una ' matèria ', per moltes connotacions que tingui, per davant d'un ésser humà .. no pas quan hom no crida mal a ningú i ni de bon tros crim de lesa humanitat .. romanent com un acte exclusiu de qui el fa sense cap conseqüència a qui no és d'acord !
Suzie Q
Totalment d'acord, sra Nerea. I no pot ser q una policia q se suposa ha d'estar al servei dels [email protected] per protegir els seus drets,actuï com a repressora de les les mateixes llibertats q se suposa q un estat democràtic protegeix. Una total contradicció.
Mira que curioso Nerea
La exconsejera Dolors Bassa ha realizado unas declaraciones durante una entrevista por escrito de la Cadena Ser-Ràdio Barcelona recogida por Europa Press, en la que ha explicado que cuando fue trasladada a la cárcel catalana de Basses, llegó a decir a sus familiares que quería volver a Madrid: "Siempre digo que en Alcalá-Meco me sentía como en un colegio de monjas. Aquí me siento en una cárcel". Qué peligro tiene la Gene; menos mal que no tiene competencias en Justicia.
Un país que no té sentit del humor, que no sap riure d'ell mateix, és un país malalt, tocat de mort. Supuso que quan aquestes noticies arriban a Europa, veuen que Espanya va quedar anclada al temps de la Sta Inquisició. Ara podran tornar a dir allò que deient fa anys.."Africa empieza en los Pirineos"
Jordi Astalada
Mol be dit en Narea, dons fins i tot que siguis xarnega, el teu articla esta mol be. Grasias da part da tots el catalans, Narea.
X*2
A Espanya no existeix justicia, a Espanya existeix feixisme institucional , infeció que afecta al borbó, als militars, la policia, el poder judicial, al ejecutiu, al legislatiu, al poble, cal desinfectar aquest país malalt

envia el comentari