Jutges injustos i polítics corruptes

"La consciència moral espanyola està morta. I, si es tracta de victimitzar els dirigents catalans i tot el poble de Catalunya, està morta i enterrada"

Lamela és una incompetent. Per això l’han ascendit. Llarena és un incompetent, probable causa de la nul·litat de la farsa judicial de l’11-O; també ascendit. Lesmes, un incompetent, manipulador i intrigant, té un destí radiant. Marchena un altre incompetent endollat nepotista i ara dimitit a qui els seus col·legues alaben per la seva rectitud moral.

 

No, no son les corts de la justícia. És la cúpula mateixa del poder judicial. En qualsevol altre lloc del món seria impossible tanta i tan inepta corrupció acumulada. Però en un altre lloc. A Espanya, on els banquers roben, els rectors plagien, els capellans violen, els policies delinqueixen, els empresaris estafen, els periodistes menteixen i els polítics fan tot això i més, el normal és que els jutges prevariquin.

 

Però passa que aquesta colla d’indesitjables tenen en les seves gens escrupoloses mans el destí de 15 persones innocents sotmès a la injustícia de les seves iniqües decisions. Aquests magistrats i magistrades, jutges i fiscals que no saben dictar una euroordre, ni instruir un procés, ni respectar un reglament, ni complir la llei tenen tancats i/o exiliats per raons polítiques des de fa mesos a ciutadans exemplars, representants democràtics que no han fet res més que complir el mandat popular.

 

¿Qui compensarà aquestes víctimes d’un dany tan immens? ¿Qui els tornarà el temps perdut a ells/es i les seves famílies? ¿Com pot la societat no exigir la seva llibertat immediata, el càstig exemplar als victimaris prevaricadors al servei de la tirania espanyola? La consciència moral espanyola està morta. I, si es tracta de victimitzar els dirigents catalans i tot el poble de Catalunya, està morta i enterrada. I això és greu, molt greu. En realitat, és indignant.

 

És indignant que, per mantenir un règim podrit de corrupció i lladregada, administrat pels franquistes del PP o els seus successors, els neofranquistes del PSOE, sigui precís negar els seus drets i empresonar injustament la gent, destrossar-los la vida i la de les seves famílies.

 

És indignant que això es faci per connivència i ordre d’un poder polític corrupte fins a la medul·la. Que la darrera fase d’aquest contuberni vergonyós s’hagi descobert pel Whatsapp d’un altre incompetent que durant els seus anys com a director general de la Policia va estar cometent tot tipus de malifetes.

 

És indignant que es faci amb la col·laboració i al complicitat activa del PSOE, que venia a acabar amb la corrupció i a regenerar la política.  La seva ministra d’injustícia, una altra incompetent en amistoses relacions amb la màfia policial/judicial que va a la seva, parla d’independència judicial, pensant que la gent és idiota. Per no parlar del seu ministre de l’Interior, un altre jutge incompetent que mai veia tortures on n’hi havia.

 

És indignant que el PSOE hagi tancat files amb l’anterior partit de lladres i criminals per bloquejar la investigació parlamentària sobre les presumptes corrupteles del Borbó emèrit. I també que haig arribat a un acord propi de brètols dels baixos fons, per protegir el gran responsable del saqueig d’Espanya, de la guerra bruta contra Catalunya, de la ruïna del país i la seva ruptura, el corrupte M. Rajoy (a) el Sobresous.

 

I tot aquest panorama és el context en què es produeix l’abús d’un judici polític a demòcrates, amb el suport d’uns mitjans sectaris i uns partits polítics coincidents en què “contra Catalunya tot val”. Inclosa la “veritable” esquera de Podemos que s’ha prestat a fer xantatge a l’independentisme perquè s’oblidi dels nostres presos/es i exiliades/ts polítiques.

 

Un sentit mínim de la justícia mana anul·lar aquesta farsa judicial d’arrel. Exonerar de càrrecs falsos els/les preses/os i exiliats polítics, reposar-los en els seus càrrecs i procedir contra aquells que han organitzat aquest ridícul pandemònium en l’àmbit polític i en el judicial.
Comentaris
Ramoncín en la cresta de la ola
¿Te han contratado en TV3, eh?. Estarás contento.
Espectador
La relació de cassos de corrupció es interminable però aixó no es cap novetat , Espanya es així i no cambiará mai perqué no en té cap necessitat , el 80 % de els espanyols hi estan d'acord amb tota aquesta martingala .Catalunya plora i plora i treu llaços grocs i els seus polítics fan discursos sense cap sentit , mes propis de jocs florals que d'altre cosa . Catalunya no anirá enlloc fen el capullo com fins ara ,el temps passa ...
Espectador
.....El temps passa i la famosa societat civil catalana prepara les vacances de Nadal i anirá a esquiar o a Nova York ....esperant que el tribunal de Estrasburg li tregui les castanyes del foc .El parlament europeu es un niu de corruptes indescriptible ,tenen cura dels seus negocis privats i prou , el seu nivell de corrupució es similar al espanyol per aixó no diuen res . Si Catalunya, el seu poble no agafa les regnes i crea un problema europeu ,
...Si no crea un problema europeu no hi haurá independència . En primer lloc ha de despatxar tots el partits polítics actuals ,son estructuras obsolets que fan riure , una revolució es una revolució .La CUP es contrarevolucionaria . Per favor no enganyeu mes a la gent .
Nuria de Mexic
El trolls no dormen. Quina gentusa. Nomes treballen per crear malestar i dubtes, o per insultar i menystenir els catalans. Es una bona coincidencia que el cas turc i el vodevil de la justicia espanyola apareguin junts. Graies cotarelo per escriu-re tan clar i tan valent
Cromanon
No estem amb un estat democràtic i N està gobernada per màfies . No podem esperar solucions democraticas amb un estat que no es democràtic . Que no hu heu donat compta encara !
Espanya es el país a on la mediocritat triunfa, perquè el que no val res, es situa als millors llocs gracies al amiguisme i a canvi de favors! El poder econòmic i el polític agafats de bracet, fan i desfan a costa del malviure de la gent i del patiment de persones cultes, innocents que están tancades a la presó. Mentre no hagi una mica més de cultura i la gent voti pensant amb el cap, no hi ha solució!
marbosch
Com ja he dit en un altre comentari, si un estat protegeix el franquisme=feixisme, simplement és un estat feixista, com podem comprovar dia rera dia. Per cert, en CAP televisió estatal s'han vistes les agressions a les al·lotes de femen per part dels franquistes.
Grasias en Ramó
Dons, com sempra, dons, en Ramó Cutarell, dons, el teu articla es imprasiunán, dons moltas grasias Ramó Cutarell
Gepeto
Per sort a catalunya no tenim ni corrupcio ni violadors ni banquers lladres som una raça superior en tots els sentits ,aprofiteu a xuclar de la teta del proces que aixo sacaba mercenaris
terrassenc
No ens perdem en detalls. El poli dolent (la dreta espanyola) ha de fer molt de soroll per fer bo al poli bo (l'esquerra espanyola), d'aquí això del sisco i la utradreta desfermada. A casa nostra: els contraris a la independència, polítics sense cap mena d'escrúpols encantats de fotre a la presó als falsos independentistes que només volien una separació si era pactada però ho van amagar al poble. La CUP de canto, i l'únic nou, en Graupera, que ja sembla en Mas, que no sabia dir independència.
xup
no entenc lo curteta que pot arrivar a ser certa gent, com a mostra uns que firmen Gepeto, un altre Ramo, i un tipus Ramoncin (deu se com el que robaba al SGAE) son molt curtets com dic, no saben que si els politics no haguesin robat, ni els seus acolits, constructors, policies, jutges, fiscals, l,esglesia,bancs, etc.. aqui es viuria de conya, pero be a ells tan els hi fot, perque xupant de la mamella com be diuen
federalista
res de nou el mercenari mamarratxo aquest ,ha d' menjar , i per tant vomitar bilis odi i merda cap els seus compatriotes, deu ser molt trist no ser mes que un medriocre, i haver de llepar culs per rebre engrunes, de la burguesia lladre del 3 per cent.
Vicent
Gràcies Ramon
Narcís ( Cotarelo : gràcies continues per sa bona consciència, per son coratge i, tot plegat, sa personalitat ! )
Ras i curt : és obvi ser un estat gens ni mica ni poc ni gaire democràtic àdhuc ni tan sols ' constitucional ' .. ni en les formes ni en el fons ni en l'intermedi ni en res ( calen més proves ? ) ! PD : verament són criminals totes aquestes " maquinacions " .. i això que només sabem de la punta de l'iceberg ( fora banda la inculpació penal que ha estat el súmmum ! ) !
Vivim a una presó i em de dir prou
tothom a casa i es para tot. Que pateixin ells, nosaltres ja em partit prou.
@xup
Tu si que ets curtet. Encara no t'has assabentat que tota la pasta que falta a Catalunya se la va emportar el clan Pujol-Ferrusola?.
Faldut
Gràcies Cotarelo!! @xup: menys dir mentides i fer més números!!!! Els pujols que obrin la boca amb tot el que saben o a la presó. I com vols comparar 8.000 o 12.000 milions a l'any que l'estat ROBA i no torna a Catalunya. La ignorància és molt atrevida oi?
@Faldut
Tens raó, la teva ignorància i les teves mentides són molt atrevides Faldut. Sembles un bot.

envia el comentari