La justícia espanyola és només espanyola

"El portaveu del PP al Senat presumeix dels tentacles del PP i tranquil·litza els senadors, als que pressuposa del tot interessats en el control de jutges i magistrats"

No calia el missatge d'Ignacio Cosidó per constatar que tant el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) com el Tribunal Suprem estan controlats pel PP i el PSOE. La justícia espanyola és només espanyola, això està clar com a mínim des de 1939. El que crida l'atenció són les circumstàncies del missatge. És a dir, que un escàndol que adquiriria les màximes dimensions a qualsevol democràcia occidental sigui enviat, frívolament, a un grup de whatsapp on hi ha un centenar i mig de persones demostra la quotidianitat de la corrupció política en un àmbit essencial com és la impartició de la justícia. No només això, el portaveu del PP al Senat presumeix dels tentacles del PP i tranquil·litza els senadors, als que pressuposa del tot interessats en el control de jutges i magistrats per part del seu partit.

 

Però això no és tot. Una vegada conegut el missatge, el PP ha menystingut la polèmica dient que es tracta d'un error d'interpretació -insultant la intel·ligència dels ciutadans majors de set anys- i el PSOE, que participa de la festa en la mateixa mesura que el PP, ha ignorat olímpicament l'escàndol. A Ciutadans s'han fet els ofesos evitant, escrupolosament, demanar la dimissió de ningú i assegurant que la independència del Tribunal Suprem està assegurada -aquí ja els majors de set anys estan bufant un espantavelles- i que el que els caigui als independentistes estarà la mar de bé. Podemos ha fet que els nens d'abans facin sonar, alhora, unes maraques quan diuen no sé què del bipartidisme mentre, en paral·lel, s'asseguren una cadira al CGPJ.

 

El resultat és que el què havien de saber només 146 senadors del PP ara ha arribat milions de ciutadans. I què? La molta desvergonya es manté intacta gràcies a moltíssima més desvergonya. 
Comentaris
JFK
Que tradueixin el missatge del senador del PP al Francès, Angles i Alemany, i l'enviïn a tots els eurodiputats i als principals diaris internacionals.
Armand Sarau
Justícia espanyola = Oxímoron
HIGIENE EN EL SUPREMO DE FRANCO Y DE MARCHENA
MARCHENA EL JUEZ elegido por el PADRINO COSIDÓ, A LA CARCEL YA!!! Colocó a la hija de forma anticonstitucional y aun sigue en el supremo? A otra cosa mariposa marchena, a sueldo de Cosidó del PP-GURTEL. ESPAÑA ES MARCHENA, pura corrupcion judicial
marbosch
Ja fa anys, un batle (si no ho record malament era de Jerez de las Frontera) anomenat Pedro Pacheco fou condemnat per dir alguna cosa semblant a "la justícia es un cachondeo". La meva petició va en el sentit de demanar que tots els jutges, especialment els que el condemnaren, vagin en processó, agenollats, a davant casa seva i demanar-li perdó: és el mínim que aquell home es mereix.
Cot convertint l'anècdota en categoria
Ignacio Cosidó hauria o dimitir de ser destituït (si es pot). Marchena ha renunciat a la presidència del TS i del CGPJ. Operació anul·lada. L'única cosa que pretén Cot és relacionar el govern sorgit el 1939 amb la situació actual, però això és impossible. El més semblant a això va ser CiU que va acollir a la majoria d'alcaldes franquistes a Catalunya i que van seguir ocupant càrrecs en la democràcia sota les sigles CiU durant anys.
MARCHENA and LLARENA, SOFIA and Espinosa
Marchena ha convertit el Supremo en un appendix del PP, i cal que la Fiscalia l'engarjoli ja. Quina vergonyada de Tribunal de peperos i sociates, que nomes serveix per fer GURTELADES I ERES, com col.locar a la filla de Marchena, UN CAS DE CORRUPCIO DE VERGONYA que la Fiscala del PSOE, amaga, la molt corrupta. Per cert l'OPUS-DEI controla totalment aquest tribuanl de corruptes
JUECES CORRUPTOS, supremo de corruptos
Marchena es a on es, gracies a CDC-PUJOL, que va elegir a la corrupta PIGEM i que va votar a favor del Marchena. I D'ANECDOTA RES DE RES, MARCHENA es salta les lleis i l'historial del mangante es increible. Col.locar a la filla de forma totalment il.legal, amb alevosia i col.laboracio de la dona del LLarena es un ACTE CRIMINAL i que en qualsevol pais porta a l'expulsio de la carrera judicial al Marchena .
No parlem de nepotisme, nois
La Generalitat i les delegacions catalanes a l'estranger es quedarien buides.
Toma nota Torra
Marchena renuncia al TS y al CGPJ para que no se ponga en duda la independencia judicial. Tu, Torrita, te declaras titella de Puigdemont e incluso haces Via Crucis por Gerona del bracete de Madrenas.
Mol bo articla Salvadó
Narcís ( què podem esperar de Caifassos, Herodes, Nerons, Calígules .. damunt, de barriada ? )
L'absència d'intel·lecte, de bona consciència àdhuc manca de fe en Déu ho amaguen en la descaradura, el cinisme i el desvergonyiment .. res nou de país violador del nostre ! PD : si tinguessin mínimes qualitats morals entendrien quelcom tan senzill com és ' no facis als altres allò que no desitjaries per a tu ' , en extensió, no facis a Catalunya/ PPCC allò que no voldries fessin a Castella/ TTCC ( terres castellanes !

envia el comentari