Una Andalusia amb molta Catalunya

"El PSOE del café para todos actuant com a repartidora regionalista, amb el susanisme com a últim reducte d'immunitat electoral contra la corrupció"

Ha començat una campanya electoral andalusa amb moltíssima Espanya, bastanta Catalunya i molt poca Andalusia. La dreta espanyola s'ha repartit els papers. Pablo Casado es dedica a pintar de rosa el genocidi/saqueig de l'Imperi Espanyol a Amèrica i, de la seva banda, els de Vox van pels pobles andalusos por el imperio hacia Dios, en formació falangista i amb el seu líder amb pistola i a cavall. Tots plegats, sospirant per un tercer imperi, amb el penó castellà clavat a TV3 i Gibraltar. Després dels de Felip II i Franco, el Tercer Reich de la dreta espanyola arriba per Andalusia. Un bonic espectacle sota la mirada complaent d'Albert Rivera i l'Ibex, que han enviat Inés Arrimadas a confirmar, poble per poble, tots i cadascun dels tòpics tavernaris contra els catalans.

 

Més enllà, el PSOE del café para todos actuant com a repartidora regionalista, amb el susanisme com a últim reducte d'immunitat electoral contra la corrupció. I un més que meritori Podemos, versió anticapìtalista, que ha estat l'únic partit que ha combatut frontalment el sistema clientelar dels socialisme andalús. La candidata Teresa Rodríguez ha estat, de fet, una oposició real -i solitària- i una líder amb prou honestedat com per donar suport, clar i explícit, al dret a l'autodeterminació dels catalans. La incògnita és si hi també haurà alguna forma d'andalusisme polític que pugui recuperar la condició parlamentària.

 

Batalla a l'esquerra i batalla a la dreta. No gaire més que una gran enquesta per posar a prova les estratègies dels partits de Madrid. Però un test important per prendre la mesura a la capacitat de resistència del règim polític espanyol.
Comentaris
rd350
la maleducada bruixa arrimada es pot quedar al seu poble, no cal que torni , anem sobrats de llefiscosos
A cada región lo suyo
Susana Díaz en Andalucía, a pesar de la corrupción del PSOE, y en Cataluña el clan Pujol a casa y CDC desmontada y renacida gracias a su corrupción. Más (masover de los Pujol), Torra, Puigdemont y tal no están para dar lecciones de ética a nadie.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT
aAandalusia tan Maleducada es Ines Arrimades de Ciutadans con Susana Diez del P.S.O.E. ANDALUZ .Si perden temps parlan molt de Catalunya aburriran molt als Andalusos que volen es parli de la seva Andalusia .
Grasias Salvadó
Dons, tu escrius, dons, com ningú, dons, al teu arcla, dons deixa mol clá la suparioritat, dons, dals catalan sobra la resta dal mon, dons, pro subra tot, dons , dal popla andalus, dons moltas gracias Salvadó
xup
es fa una campanya electoral a Andalucia? voleu dir? es que de tan parlar de Catalunya, semble ven be que no tenen arguments per els andalussos, pero mentres la gent de Andalussia, no poden ser derivats cap els especialistes sanitaris (dit per una Sra que viu a San Fernando, que de aixo sabra) i supeditats als terratinents, per cobrar el PER, i aqui no passa res, els ACEITUNEROS ALTIVOS, s,els a picat la cresta o s,han acomodat
Narcís ( Andalusia com d'altres indrets de país veí no mereixen governants ?! d’aquesta mena .. el poble té dignitat i aquests politicastres l’ arrossega deixant-los de simples captaires sinó delinqüents .. será que no es presenten polítics de llei en ses eleccions, polítics honorables ?
Fos només pel munt ( milions ? ) de paisans d'origen o d'herència que són a ca nostra àdhuc casats ací i amb fills ídem ensems amb el munt ( cents/ milers de milions ? ) de diners que són cap allà any rere any i, què dir-ne, del respecte, subvenció i promoció de sa cultura . . . mai per mai haurien de parlar així de ca nostra , de Catalunya ! PD : verament aquesta mena d'éssers que així actuen no estimen gens ni mica població andalusa que diuen defensar !

envia el comentari