Diuen rebel·lió? Doncs rebel·lió!

"La presó preventiva i les acusacions definitives contra els líders independentistes fan necessària una reacció contundent com mai"

L’Estat ha consumat la vergonya. Ho ha fet amb les penes que ha demanat la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat contra els líders independentistes. I també pels delictes que se’ls atribueixen -rebel·lió, sedició i malversació-. El Govern porta dies demanant a Pedro Sánchez “gestos”. I ja els tenim: l’Advocacia de l’Estat, que depèn orgànicament del Ministeri de Justícia, es desmarca de la Fiscalia i acusa només -només?- els líders independentistes de sedició i malversació de fons. I el Ministeri Públic els acusa de rebel·lió però sense armes ni combat. Això és tot.

 

Anem-ho assumint definitivament: a l’altre costat no hi ha res ni ningú. Ja fa un any que els independentistes van constatar que a l’Estat no hi ha límits ni lleis -ells, que esgrimeixen la llei per mantenir en presó preventiva homes i dones innocents-. I realment res ha canviat des de llavors. El que s’està fent amb Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i part del Govern Puigdemont és un escàndol tan gran que sovint tinc la sensació que a Catalunya encara estem païnt aquesta situació.

 

I sembla que des de l’Estat es demani als catalans que acceptin que hi ha judicis que poden no ser justos, en funció de a qui es jutgi i, sobretot, perquè se’l jutgi. La presó preventiva i les acusacions definitives contra els líders independentistes fan necessària una reacció contundent com mai per part, no només de l’independentisme, sinó de tot el món del sobiranisme. Tot i que la data clau està fixada en el resultat del judici, procrastinar no hauria de ser una possibilitat. Cal una gran i indefinida mobilització.
Comentaris
camilo sexo
Esta clar no ens podem quedar de braços creuats jo ja he portat panellets a lledoners ,proposu fer una vaga de fam de 25 anys de durada si hem de morir de gana que tota europa ho entengui i ens donin el suport per lluitar contra aquest estat compresor..
Jordi (Català i Suís)
Pel que llegeixo als webs catalans encara no sabem que som en guerra. De fet, són els Espanyols que ens tenen declarada una guerra permanent amb l'objectiu de mantenir-nos esclaus d'ells. Només un esclau parla la llengua de l'Amo. Llur objectiu final és la nostra destrucció que és evident que és l'abandonament de la nostra única llengua nacional. És evident que ni els Catalans ni llurs líders polítics saben que som en una guerra total d'exterminació.
Parole, parole, parole
Para los indignados que rodearon el Parlament en 2011 se pidieron cinco años, aunque al final solo les cayeron tres. La Generalitat y el Parlament actuaban como acusación particular. De modo que, por lo que a mi respecta, los ploramiques de la ley del embudo y su coro de plañideros subvencionados pueden irse a cagar a la vía, con perdón. De todas formas, lo más probable es que les acaben indultando, y que el gallo de Waterloo se quede sin plumas y cacareando. País, que diría Forges.
Menys xerrar i més actuar!
Quan acabem les paraules d'indignació algu proposarà alguna cosa contundent com a resposta?. O perdrem la força de tant de xerrar?, com sempre?.
caesar
Turquía , capital : Madrid.
EX-CDR
Som classe mitja amb molts de privilegis. A l'hora de la veritat no mourem ni un dit.
Espereu que passi el pont
Per rebel·lar-se contra l'estat és millor estar descansat. Ahir quatre gats a Lledoners i dos tocant unes cassoles per allà.
Eurice
Prou de plany. Tots estem igual de tristos, vexats i emprenyats. Això és com tenir els teus a la UVI i amb mal pronòstic. Algú està fent o proposa una acció de defensa eficaç tenint en compte que són salvatges i actuen "con dos cojones"? Ara toca defensa. La denúncia ja està feta i és constant.
Yo sermoneo, tu te rebelas, el intermedia, nosotros sermoneamos, vosotros os rebelais, ellos intermedian.
El espectáculo de los hiperventilados, de Torra para abajo, exhortando al resto para que sean los demás los que se rebelen, al tiempo que piden mediadores (?!), explica porque estamos en el limbo y por que seguiremos en el limbo mucho tiempo. Elecciones ya, y que cada palo aguante su vela.
Enric
Veo mucho fascista que está aprendiendo a leer en clave miserable pero leen
Narcís ( mai per mai el govern i gestió d'una societat pot ser/ existir a esquena d’aquesta sinó n’és dictadura, tirania, satrapia .. no cal afegir-hi res més !)
Diuen rebel·lió .. com poden haver dit atrac, estafa, frau, violació, assassinat, xantatge, pedofilia, pallissa, màfia, terrorisme, segregació .. àdhuc ' crim de lesa humanitat ' ! PD : si existeix la prevaricació, prevaricació d'allò més delictiva o criminalment delictiva .. aquesta acusació o acusacions en són model !

envia el comentari