Els nervis del 'Preparao'

"La novetat és que la contestació els comença a arribar des de l'Espanya espanyola, un fet totalment imprevisible"

Dos estudiants es neguen a assistir a la parafernàlia dels Premis Princesa d'Astúries a Oviedo i ho argumenten políticament: "La universitat pública no té res a veure amb l'empresa borbònica". Un voluntari que treballava a l'epicentre de les inundacions de Mallorca li va donar una escombra a Felip VIè: "Deia que venia a ajudar i li vaig oferir la meva escombra, perquè amb una encaixada de mans a mi no m'ajuda en res".

 

En cap d'aquests casos Felip de Borbó i el seu seguici no s'enfrontaven a independentistes rebels, sinó a ciutadans espanyols que rebutjaven formar part del decorat més o menys popular que de tant en tant munta la monarquia espanyola per legitimar-se fotogràficament. A poc a poc, les esquerdes de la censura han permès a la societat fer-se una idea molt més aproximada de la immoralitat del sistema monàrquic espanyol i la seva cort financera i mediàtica. I, sobretot, la difusió de molta informació sobre comissions, viatges i comptes a Suïssa ha permès prendre consciència del grau d'impunitat de què gaudeix aquesta família, peça bàsica d'un sistema autoritari i corcat.

 

Al Parlament de Catalunya, com ha quedat constatat, només hi queden 57 diputats monàrquics, un 42 per cent de l'hemicicle. Jo crec que encara serien menys en una votació secreta. La novetat és que la contestació els comença a arribar des de l'Espanya espanyola, un fet totalment imprevisible. Ni la catalanofòbia els salvarà.
Comentaris
Logicus
Pobre Felipe . No tiene un panorama excesivamente brillante . Ha estado muy mal aconsejado ( o tal vez actua de acuerdo su criterio??)
Tan se me'n fot la desfeta d'aquest paio, que encara està per veure. El mal és la derrota, la desfeta de Catalunya.
Espectador
PSOE = PP . P,Sánchez =Sáenz de Santamaria
Victor
I encara t'has oblidat de dir que és íntim de Bin Salman, el Rei Saudita assassí. Una meravella, vaja.
Francesc
Tots hem estat testimonis com el rei d'Espanya i el seu seguici d'autoritats han donat ordres a les seves policies de rebentar el cap de la gent de Catalunya que volia votar a cops de porra i disparar pilotes de goma, i qui saps què més. No fa falta dir res més. Els catalans NO ho oblidarem mai. I tenen la barra de dir que estan en una democràcia.
15MiqCar
Para el 2 de diciembre se está preparando la realización una consulta en Madrid sobre monarquia o república. Y seguramente le seguirán otras. Os tendremos informados http://evarganzuela.org/eva/reunion-asamblea-arganzuela-consulta-popular-monarquia-o-republica/
Ramon
FORA, FORA, FORA, LA REPÚBLICA ESPANYOLA!!!
"l'Espanya espanyola"
Interesante concepto.
Xiquet
Preparao? En que està preparat, en envoltar-se de militars per protegir el seu negoci ? Heu sentit de la seva boca cap discurs que calgui la pena escoltar ? Té millor criteri qualsevol jove (home o dona) acabat de sortir de les facultats
Nini
Però Catalunya no hauria d'esmerçar res en fer caure la monarquia d'un estat del qual volem marxar. Només accions i actituds que siguin útils a les nostres finalitats.
Jo crec que aquest noi, encara que li diguin el peeparado, és creu que com que va néixer amb la flor al cul, no cal esforçar-se per fer les coses ben fetes, es el clàssic inútil posat a dit, i demostra que de peparado, no en té res..
Felipe de Franco i su dictadura del 78
la monarquia fundada pel Franco i la seva constitucio del 78 no es res mes que l'herencia de Franco. Fan nosa, son ganduls i parasits que nomes serveixen per xupar la sang dels espanyols. Felipe a Roma se vive bien
Flipe
Tots estem segurs que donarà un cop de timó i demanarà al seu pare que faci pública la seva fortuna estimada en 1800 milions, com els va conseguir i dirà que no els accepta com herència i els dóna a l'erari públic. N'estem tan segurs com de trobar la sal dolça
COSINERO REAL
"EL PREPARAO" comidas preparadas para llevarse de pisnic en el viaje de VUELTA...
A-monàrquic
Oblidem-nos d'aquest personatge , nosaltres ja tenim feina , d'éll ja se n'ocuparan els espanyols .... si volen .
Margaritas a los cerdos
Las anécdotas de Cot (lo de Oviedo, Mallorca y el Parlament no pasa de ahí) sólo demuestran que su Católica Majestad no debe mezclarse con la chusma, siempre inculta, zafia y desagradecida. Como Cot, más o menos.
PBP
Ojo a los de la consulta en Madrid sobre la monarquía. Hay gente que por menos está en la cárcel. Os acusarán de terrorismo.
Sr. Cot, l’enemic es a casa i es diu Maragall.
Potser que parlem menys de les espanyes i més dels que en hi volen mantenir a dins de casa.
MiqCar
Para los que están interesados en seguir la marcha del republicanismo español el 10 de noviembre tienen un encuentro en Madrid. Pueden consultar en el +InfoGloba lhttp://almeria-tomalanoticia.blogspot.com/2018/10/convocatoria-de-la-ii-jornada-de-debate.html Y gracias por su, también humoristico, artículo sr. Cot Visca la Terra !

envia el comentari