La interlocutòria 'forocochera'

"El document descarta l'admissió a tràmit d'una querella de Vox contra Quim Torra, però no pot evitar posar negre sobre blanc els profundíssims prejudicis espanyolistes dels magistrats"

La implosió de la majoria independentista al Parlament ha limitat el ressò informatiu d'una interlocutòria de la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), presidida pel magistrat Jesús María Barrientos, en la qual brilla com un diamant el fanatisme anticatalanista del conjunt del sistema judicial espanyol. El document descarta l'admissió a tràmit d'una querella de Vox contra Quim Torra, però no pot evitar posar negre sobre blanc els profundíssims prejudicis espanyolistes dels magistrats.

 

La cosa comença així, amb negretes seves: “Per aspres o fins i tot supremacistes que es considerin les opinions del Sr. Torra" ("es considerin"? qui considera "supremacistes" les opinions de Torra, sinó ells?), es limiten a reflectir i justificar ("justificar" què, el "supremacisme" que hi veuen ells, no?) el conegut ideari compartit per part dels qui defensen la independència de Catalunya de la resta d'Espanya (espoli, ocupació o opressió permanent per part d'Espanya, preeminència d'una llengua i una cultura, la catalana per sobre d'altres, la castellana o d'altres llocs d'Espanya) (aquesta és bona! "d'altres llocs d'Espanya", diuen, com si els parlants de gallec o basc es passessin la vida queixant-se de la imposició del català) i a injuriar als que no comparteixen les seves idees” ("injuriar", escriuen ells, forma part del "conegut ideari" independentista! Clar, com que són "supremacistes"...).

 

Ep, però la bondat dels magistrats del TSJC és tan elevada, tan pietosa que mirin, mirin bé el que arriben a permetre: “La Constitució no prohibeix les ideologies per molt extremistes o supremacistes (un altre cop) que siguin i, per tant, per rebutjables que puguin considerar-se des de la perspectiva dels valors ètics (atenció! "valors ètics", com els d'aquests magistrats que són éssers de llum, matèria celestial creada entre flors, fandanguillos i, sobretot, alegries) i dels drets fonamentals i llibertats públiques”... I olé!
Comentaris
Fermi
I jo hem pregunto, que collons hi fem encarà sota el jou espanyol? Que ens manca per marxar?
Xonega
La degeneració de la Justicia española, es un gravíssim problema social, avui ja és un dels principals motius que justifiquen l'independentisme.
Prejuicios de forococheros de toda Europa, me temo
Un artículo de opinión de ‘Le Figaró’ relaciona el nacionalismo del nuevo presidente catalán con “la Yugoslavia de Milosevic o la Italia de Mussolini”. Y otros también. https://www.lavanguardia.com/politica/20180517/443621809872/medios-internacionales-reproducen-polemicas-opiniones-quim-torra.html
Ona
Més que “alegries” que esmentes a l’última frase, sr. Cot, jo diria “alergies”; les mateixes lletres però diferent significat. Gent amb l’ànima tan negre i corcada, tan seca, dubto que gaudeixi de l’alegria ni entengui què és; per a aquesta gent tot és mofa, burla, abús, pali i interès, ignorància i poder. L’alegria necessita d’una mena llum que els hi és aliena. Ells pateixen alèrgia: a la diferència, a la democràcia, a la llibertat i fins i tot a la justícia.
Mar 350
Falta afegir les mirades d'odi que veie per tot arreu la Magali .
El hecho de que un patán necio y metepatas haya sido designado para el novedoso cago de President Ilegítimo por el dedo divino de nuestro Puigi no cambia la condición de patán. Y revela mucho acerca de la condición del propio Puigi. De manera que, indepes, dejad de llorar y empezar a disfrutar de vuestro votado Puigi y de vuestro no votado Torra.
estem perdent el temps
en el show de paca espanya i els seus ciutadans, començem a fer la constitució i politica.
Tot està ple de feixistes, ni van marxar mai
pagant los perqué ens maltractin.
Bacora
Al prejuicios aquest, noi estàs tant corcat que crec que no podrem salvar-te de res. Crec que eres un cas perdut.
Som república
Igual que el que parla de patán, necio...hi ha gent i persones, la diferència es que la gent només fa bulto i les persones aportant idees, solucions, i tenen respecte fins i tot als adversaris, aquests que parlen amb aquest menyspreu son pitjor que patans, son gossos pataners del seu amo..
MS
"Nada nuevo bajo el Sol", senyor Cot. Abans que altra cosa els espaÑols són espaÑols!
Per a Fermi
Que ens falta per marxar? Cullons als nostres representants politics. Fastic
@Som república
Efectivamente, hay que ser muy patán para calificar a los que no comparten tus ideas como "alimañas". Y aún más patán para nombrar President al patán anterior.

envia el comentari