Entre octubre i novembre

"Que la magnitud de la vergonya de la trama juridicojudicial de l’1-O no ens faci oblidar la venjança contra els que van fer possible el 9N"

Aquest article podria parlar del que ha passat els darrers dies al Parlament, però m’estimo més no escriure-ho, no hi aportaria res de nou ni seria constructiu.

 

Vull parlar del que ha passat aquest dimecres al Tribunal de Comptes, un altre procediment absolutament “extra-ordinari”: el judici administratiu a instàncies de Societat Civil Catalana i de l’autoanomenada Associació d’Advocats Catalans per la Constitució contra Artur Mas, Joana Ortega, Francesc Homs, Irene Rigau i alts càrrecs governamentals pel procés participatiu del 9N.

 

Es dona la circumstància que l’acusació de malversació de fons públics va decaure del TSJC i del Suprem abans d’arribar al judici, però els executors d’aquesta denúncia dissenyada per ves a saber qui van voler (re)jutjar-ho per la via administrativa i establir un precedent “per si de cas”.  Un escarment al·lucinogen que busca la ruïna personal dels protagonistes. Que la magnitud de la vergonya de la trama juridicojudicial de l’1-O no ens faci oblidar la venjança contra els que van fer possible el 9N.
Comentaris
Fermi
Tot aixo que fa el estado Ñ, us ho mereixeu els polítics, vareu fer una mica de feina que us vareu comprometre voluntariament amb el poble, pero vareu deixar la feina a mig fer, per que? Esperem la resposta. Us vareu comprometre a fer el que els catalans votesin el 1 O pero us vareu cagar a les calces i us heu deixat ridiculitzar per Ñ, ara que espereu? Que us tornem a votar? I va per tots dos partits.
Enhorabuena por su artículo, Sra Simö
Lo malo, si breve, la mitad de malo. Ya nos dirá a cuanto cobra la línea.
Narcís ( anem's-en jaaaaa .. fart del nyic-nyic de nostres violadors .. encara ens encomanaran sa manca de cap i, allò que és pitjor, d’honor o moral o ética àdhuc de valors humans !)
Quina persona sana, neta, de bona consciència, intel·ligent, culta, empàtica i, sobretot, justa, ço és : pro la veritat, el bé, la raó i el dret ( començant pel mateix dret natural ) pot fer res semblant al que fum aquests ' crims ' rere aixopluc institucional basat únicament en la força, en ser sanguinari que no pas polític, que no pas democràtic, que no pas .. solidari amb res català ? PD : cap ni una .. només aquest estat i, malauradament, massa de sa gent ( llàstima dels dignes ! ) !

envia el comentari