Em cago en déu

"Em cago en déu perquè tots els seus regnes en aquesta terra estan construïts sobre la violència dolorosa, l'ignorància, el silenci i el robatori"

Em cago en déu perquè en nom seu s'han comès i es cometen les pitjors barrabassades, massacres, assassinats, tortures, i s'ha estès la mort i la violència extrema per tots els territoris de planeta.

 

Em cago en déu perquè el seu sol esment vol dir superxeria, superstició, idolatria i fetitxisme, és a dir, perquè és el contrari al coneixement i a la ciència, el contrari al saber i a la raó.

 

Em cago en déu perquè el seu regne és d'un altre món i, amb tan infaust motiu, s'exigeix als pobres de la Terra que hi visquin miserablement, i que callin, i que pateixin en silenci i fins i tot amb l'alegria de l'idiota tots els mals que altres homes els imposen.

 

Em cago en déu perquè la idea del pecat és contrària a la idea del delicte i amb aquesta excusa els seus representants no rendeixen comptes davant de la Justícia sinó a un confessionari, ni tan sols per les seves violacions i tortures habituals a nens i nenes. I perquè qui no els comet, els silencia i els empara, en delicte flagrant.

 

Em cago en déu perquè tots els seus regnes en aquesta terra estan construïts sobre la violència dolorosa, l'ignorància, el silenci i el robatori.

 

Em cago en déu perquè els qui s'amaguen darrere d'aquestes tres maleïdes lletres sempre han donat suport als poderosos, als rics i als opressors. Perquè la seva idea batega entre ors, sedes i artificis mirant-se la punta de les monedes que ha acumulat en tota una història de brutalitat.

 

Em cago en déu perquè els seus representants i els qui s'atribueixen el seu poder són només homes. I perquè en nom seu es converteix les dones en la font de tota culpa, dolor i pecat.

 

Em cago en déu perquè la mateixa idea del meu cos els produeix repugnància, sobretot la meva vulva i la meva menstruació, i per això viuen obsessionats amb el món de les verges. Fins i tot amb la idea absurda d'una verge que gesta i pareix, tal és el seu rebuig a allò que som.

 

Em cago en déu, i que em perdonin les persones de bona fe.
Comentaris
Narcís ( tingui en compte l'autora que som a un estat on " l' amo fa el mosso i el mosso fa l'amo " : el primer majoritàriament per interessos espuris o bastards .. i el segon per enveja o gelosia o complexos .. i ambdós no pas per ignorància, la ignorància no és malvada/ perversa!)
Ras i curt : i si a aquest mot en minúscula el metamorfosem/ representem en el nom d'aquest estat ? PD : no quadraria .. casaria .. coincidiria .. força més ?
Joanb
Gràcies, Cristina, per explicar-ho tan bé. Déu és una supertxeria que uns indecents han fet servir per cometre tota mena d'abusos immorals i els pitjors crims contra la humanitat. Jo també em cago, i em cago bé i amb força, en Déu.
Pitxolí
Em sembla que aquest «déu» al qual es refereix l'autora de l'article, inclou també el déu musulmà, Al·lá. Però en tot cas que quedi clar que això ho dic jo.
A Dèu no li afecta el què diuen de ell els humans.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
Cristina és mentira que te poguis Cagar en DÉU el no ta fet res a tu ni a ningu , DIRAS Que te gagas en els que parlan en nom seu .Molts de els SON UNS JUDAS I UNS TRAÏDORS A DÉU .DÉU Mai abusaria de Criatures con han fet UN CRIMINALS BISBES CURES I ALTRES EN NOM DE DÉU sa fet molt de mal PERO EN NOM DE DÉU Tambe sa fet molt BE .MARIA TERESA DE CALCUTA Dio su vida al servei dels mes pobres de la india I DEFENSABA I CREIA EN DÉU No tots els que treballan per DÉU Son Dolents he
eres la tipica
pija-pogre que no podia pagar l´hipoteca i ara només toques temes que donen molta rentabilitat: esglesia, franquisme etc, pero els catalans no tenen dret a una republica segons tú. Eres l´Espanya de xaranga i pandereta.
Sóc agnòstica
Intento respectar les creences dels altres, però la història de l'església : la inquisició, la complicitat amb els nazis, feixistes i franquistes, els seus abusos de poder i podríem seguir la fa indefensable. Pitjor encara que avui dia s'accepti una denúncia per "ofenses" quan ells han maltractat mitja humanitat. Alguns religiosos han fet bones obres..perque eren bones persones, no per pertànyer a l'església. A veure quan denuncien als banquers que han empés a la ruïna a tanta gent humil.
En nom de Déu
Hem de tenir més respecte envers les creences dels altres. Titular l'escrit amb una blasfèmia, no parla pas a favor d'un periodista o escriptor. Fer-ne un ús molt restringit hauria estat molt més correcte i més intel·ligent. I val a dir que és una expressió que faig servir, tanmateix, mai no l'escriuria (almenys a la babalà). Per dir el que diu no era necessari ofendre a aquells que inclús poden estar a favor de les seves invectives.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
CRISTINA ,Te dire una cosa te agradi o no te la poguis creure o no ,JA Molta gent Pobres moltes familias Que nomes tenen una cosa LA SEVA FE EN DÉU No tenen res mes aquesta FE ELS DONA FORÇA Per seguir endevant dia a dia Igual quels politics no els ajudin i els treguin les poques ajudes que rebien SI OFENDES A MOLTA GENT Pero tranquila JO ME CAGO EN TOTS ELS POLITICS Per Falsos i mentiders DE DRETES O DE ESQUERRES Nomes estan al servei dels RICS i volen privilejios res més
Haïm Éder
El déu de qui l'autora de l'article parla és producte de perverses imaginacions de l'home; el D'éu Veritable, Creador dels Cels i de la Terra i Pare Misericordiós, és el D'éu que es troba als cors dels homes de bé, i no és manipulable per ningú, tampoc per cap articulista maleducat i ignorant.
Quinto Máximo
Ho signo.
Al artículo sólo le falta el chiste de los vascos
Ostias Patxi, ¿tu sabes quién es dios?. Pues claro, ostias: el de macagüen.
Peretó
Estic relativament d'acord amb el què dius, tot i que em sobra l'extrema violència que uses. En el tema de les dones, com és típic fas un error. En general el masclisme (incloent el de l'església) considera els homes com a únics responsables i les dones com objectes passius. També et voldria presentar la nova inquisició: https://www.youtube.com/watch?v=TSWp0Iyv31s
Rosa
Em sembla mentida que aquestes alçades de la vida i de la ciencia, encara hagi persones que no s'han adonin que els temes de religió i creences tots son mentida i que es un negoci una bona colla de lladres i mes coses. Per ser bona persona no cal que tinguis cap religió ni deu. Ets o no ets. Vergonya que encara avui dia hi hagi gent tant curteta que necessiti creure amb algún deu, a no ser per el que diu la Fallaras, per fer mal i taparse amb els escuts de totes i qualsevol religió.
Kadra
Amen, amen i mil vegades amen. I visca la República Catalana.
Déu
Feu el favor de deixar-me tranquil, coi. Encara em fareu emprenyar...
Jesús (Xess)
Si m'ho permeteu... LA ignorància.
Adéu Elmon
Mira tia, avui és l´últim dia que llegeeixo Elmon, i tot gràcies a aquesta merda que has cagat per la boca. A veure si tens ovaris i insultes al·lah, mahomet i l´islam, directament, sense parlar d´un Déu abstracte que tots identifiquem amb el Déu cristià (en viure en un país cristià). Espero que el senyor Cot et posi de potetes al carrer.
Premsa brossa
Més premsa brossa. Molts joves d´avui dia es pensen que són més intel·ligents que ningú i resulta que el que són és maldecudats. S´està perdent el respecte i els valors. Vés a cagar.
Faust
I jo en el feminisme ultra.
un obscurantista de bona fe
Defenseu la fe! No permeteu insults d'articulistes maleducats! Pobre Catalunya, qui t'ha vist i qui et veu!
Franc
Des de que va aparéixer el Neolític cap societat humana ha existit sense una forma o altre de religió, i les que l'han intentat prohibir, han donat lloc als pitjors estats totalitaris (stalinisme, maoisme, etc). La manca de fe a les actuals societats d'occident, només ha donat lloc al relativisme moral, individualisme, consumisme, .. i a societats sense referents ni valors al no haver-hi res que ompli el buit que han deixat .
Guillotina
Si existiese ese dios, también estaría de acuerdo con tu opinión, Cristina.
DIOS
Pues yo me cago en ti y tu p. madre.
Ignasi
Crec que no es convivencial, cagar-se públicament en el pare o en la mare d'algú. No s'hauria de permetre. Doncs al nostre món, hi ha moltes persones que creuen són fills o criatures de Déu. I aquests atacs barroers ens ofenen. Crec que la Cristina Fallaràs, busca promocionar la seva persona als mitjans. He compartit amb ella alguna tertúlia de ràdio. No crec sigui afortunat que el Món li faci de ressò
Sixtus
Quin ridicul mes evident, cagarse en allo que no existeix. I quina grolleria. D'aixo se n'ha dit sempre "épater les bourgeois", i no te cap altre sentit. A mes, vigila, perque en tot allo que et cagues es en el producte de la naturalesa humana. Que ningú es senti ofes. O senti la pudor de les teves defecacions.
Nitu
Jo no sóc creient, però els culpables són els que en el nom de déu fan totes les coses terribles que assenyales, aprofitant-se de la ignorància de la gent, ignorància i pobresa que ells mateixos provoquen. Si realment existís no permetria tot això.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
CRISTINA Qui va portar la MORT A CATALUNYA Este Agosto el dia 17, VA SER EL DÉU dels Musolmans Islamistes ARA EL ISLAM EL SEU DÉU ARA MATA MES QUEL DÉU CRISTIA Ara mateix ÉS UN FET .EN Paisos del DÉU DELS ISLAMISTAS DEL ISLAM Alla MATEN SENSE PIETAT A GENT CRISTIANA Que raro no diguis res de aixo Els D´ESQUERRES SOU Tan ATEOS I ANTI-CRISTIANS , QUE SEMBREU SOU CON ELS iSLAMISTES .Cristiana tu en la Guerra civil fueras Matado Cures i quemado Iglesias tal con penses veritat
LSO
Rajoy fue a París a una mani para que se pudiera insultar libremente a Ala, pero Ñ persigue a quien insulta a sus Dios, que asquerosos que son estos católicos hipócritas, que también abortan, pagan sexo y tienen amantes, pero van de padres de familia ejemplares.
pere tan li fa creure o no.
Les civilitzacions que creuen en un Déu únic, són les que més mal han fet i estan fent al mon. M' agradaria tenir fe. Però no en tinc. Penso que quan un pensament humà s' ha format en el cervell, i ha sortit per la boca per mitjà del llenguatge, i ha arribat a l' altra persona. El pensament s' esvaeix. No significa res per l' Univers, no té cap valor. Quan diem crec en Déu, aquesta frase no significa res fora de l' espècie humana. "Caudillo de España por la gracia de Dios" : Déu legitima assessí
Joana
Jehova,Senyor, perdonals que no saben el que diuen.))))))
Pitxolí
La llib. d'expressió cou. Sabem si de debò en som partid. quan, p. ex., s'ataquen grolleram. les nostres creences i ens sentim profundam. ofesos. Si malgrat això, creiem que cal permetre aq. ofensa, demostrem -crec- que volem la llib. d'expressió. Una llib. d'expressió que és retallada cada veg. que algú es pot sentir ofès, no és tal llibertat. Vivim en un estat que té una llarga tradició d'impedir-la. Ara que en tenim, resulta que tenim la pell massa fina per a suportar-la.
I el seu fill digué...
Doneu a Déu el que és de Déu, i al Cèsar al que és del Cèsar. El seu regnat no és en aquesta terra.
Ramon
Sóc ateu però mentre que no hi hagi pebrots ni de fer un mer dibuix de Mahoma ficar-se amb el cristianisme és covardia pura.
Ramon
En Al·là també t'hi cagues, Cristina?
Ramon
Sóc ateu però els nostres progres et fan venir ganes d'apuntar-te al club de fans d'aquell melenes de les paràboles.
Domigi
Em sembla vergonyós que es deixi publicar un article com aquest. Tot el que diu, ho expressa amb una ràbia i una mala educació, que ella mateixa es retracta. S'ha d'estar molt amargat, per dir tantes barbaritats. .
Màfia.
L'organització mafiosa més poderosa i antiga del món occidental és l' Església Catòlica. Si Satan existís els hi tindria enveja.
Villaroel
Escolteu, Deu no crea l'home, es l'home qui crea Deu, per tant deu és un producte no es res.
patitieso
He visto a DIOS !!!!, coño !, que me habré fumaooo .....
Ciutadana farta
I al.la? I mahoma? Tambe ti cagues?perque son els f d p mes grans perque si existeixen permeten que en nom seu es discrimini , apallissi i maltracti dones, es mati homosexuals es massacrin cristians , avui dia, es cremin vives persones, es venguin dones , nenes i nens com esclaus, s,ocupin pobles i es massacri la seva poblacio, es neguin tots els drets a les dones, ni el de vestir com vulguin , ni sortir soles al carrer, ni aquests tan elementals, aixo es l,islam , tambe t,hi cagues? Estaria be
El Serrat de les Forques
Avui dia encara hi ha molta llana com diem en els pobles.Si exixtis un Deu tal com el presenten"els creients"no permetria determinades coses,que hi haguessin tantes injusticies i que passes tot el que passa sobretot amb els mes febles,que la bona gent patis tant.Com va dir un filosof Deu es mort!Si existis i fos tan bo,no permetria tant dolor.
Gepeto
No crec que hagi dret a ofendre ningu ,totes les oplnions es poden expressar sense insultar ,aquest mitja no ho pot permetre.
666
I jo també. I els advocats feixistes ..... que els donin pel cuzinho !
Adoctrinat
No va ser Jesucrist que va fer merxar els Mercaders del templa ?
ruben
brava!

envia el comentari