L’amor és més fort que l’odi/El amor es más fuerte que el odio

"Si només sentís Casado, Rivera i Montserrat parlant de l’Onze de Setembre, i estigués predisposada a creure-me’ls, la meva primera (i definitiva) impressió seria que vam fer un 'aquelarre independentista'"

El jove Werther deixà escrit que rebem una primera impressió amb tanta docilitat que ens persuadim que són veritat les coses més absurdes, i que se’ns queden gravades tan profundament que malament rai qui intenti dissuadir-nos-en. La societat ha canviat molt des del XVIII, però si hi sumem que una mentida repetida mil vegades pot acabar semblant veritat i que una mateixa notícia servida per uns mitjans o uns altres canvia com de la nit al dia, tenim una fórmula magistral que no deu fallar a qui l’utilitza. Si només sentís Casado, Rivera i Montserrat parlant de l’Onze de Setembre, i estigués predisposada a creure-me’ls, la meva primera (i definitiva) impressió seria que vam fer un “aquelarre independentista” i una “jornada d’exclusió, odi i atac a Espanya” i que l’independentisme fomenta agressions al carrer, que segrega en catalans de primera i de segona, que converteix en “súbdits sense drets i llibertats” i que cal aplicar ja per aquest motiu el 155 “per recuperar la concòrdia i la prosperitat” a Catalunya. Tot això embolicat amb un cor immens desplegat a la plaça del Rei de Barcelona per una tria de ciutadans amorosos rubricat per la divisa “L’amor és més fort que l’odi/El amor es más fuerte que el odio”. Amèn
Comentaris
No li diguis akelarre, Anna
Amb que entenguis que tot va ser un acte col·lectiu de onanisme ja em conformo. D'alguna manera recorda les reunions dels Testimonis de Jehovà però més massiva, amb nens, iaios, tots cantant els himnes oficials i dient a tot amén i al·leluia.
Que artículo tan, tan.. tan ERC.
Imagino que el corazón amoroso es una referencia velada a Junqueras,el independentista sentimental que compensó la ausencia de estructuras de Estado con amor, mucho amor. A ver si la pérfida Españistan soltaba la lágrima y nos organizaban gratis el festejo.
Gepeto
Va ser una jornada festiva per la meitat dels catalans o menys,a la resta no hi comptem perque el bon catala es el catala indepe pero ja ens trobarem al cami...
Narcís ( seria bo saber qui els padrinejà i/ o padrineja encara ! ) ( seria bo saber com s' implementaren tan sobtadament pertot .. no debades demanaven anar amb aquell altre esguerro desaparegut!) ( verament el mal és il•limitat que no infinit sinó el món seria acabat! )
Aquesta trepa/ colla no mereix cap mot o publicitat .. el cinisme, el desvergonyiment i la descaradura o tàctica adreçada a pobres llàtzers ( o interessats de baixa mà ) és depriment, humilia el gènere humà ! PD : de ben segur practiquen " mientras haya tontos habrá gente se forre " .. així dormen ben amples pel que fa a la consciència tot pensant " doncs aquests rucs espavilin, es desendropeixin ", ço és, mentre ens votin . . . a viure de nassos i tururut viola !
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
Aixo no es del tot veritat QUEL AMOR ES MES FORT QUEL ODI ,Jo el meu gran AMOR Es per els meus fills i dona Pero tin molt FORT EL ODI a algunes persones que me han fet mal ami i a la meva familia .EL ODI ES TAMBE FORT Ja que cuan se estima se estima de veritat PERO CUAN SE ODIA este que odiar tambe de veritat .CUAN ALGU TA FET MAL EL ODIES A MORT qui digui lo contrari menteix.EL ODI I LA RABIA Te don Força EL AMOR Tambe te don Força Esperança .JO ELS QUE ODIO ja saben qui son .
Bacora
Proposo a premis nobels de buscadors del Sant Grial amb betes groges a: Rivera, Arrimadas i tots els seus Komandos ebcaputxats i pintadors de dianes.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
Els empresaris tenen ODI ALS SEUS TREBALLADORS NO PAS AMOR Per aixo els pagan tan poc o els carden al carrer sense cap escrupulo AQUI DE AMOR RES DE RES . Els politics de DRETES Odien als Pobres ja que no fan politicas per ajudarlos Aqui de AMOR RES DE RES Aqui el AMOR DE QUIM TORRA PER els mes pobres no es pas tan fort .ES MACU DE DIR QUEL AMOR ES MES FORT QUEL ODI ,Pero EL AMOR AL ALTRA NO EL PRACTICA NI DÉU .Els alcaldes fan moltes mes Festes que no pas politicas socials .

envia el comentari