La Diada més important

"Perquè és la primera Diada després de la repressió, la violència, els insults i l'odi contra tots aquells que sentim Catalunya com la nostra nació"

La Diada més important

 

1, perquè és la primera Diada després de la repressió, la violència, els insults i l'odi contra tots aquells que sentim Catalunya com la nostra nació.

 

2, per totes aquelles persones que de manera generosa recorren el país posant llaços grocs per recordar els presos de consciència.

 

3, per aquelles persones que ens diuen, des de fa anys, que punxarem. Que som quatre gats. Que tot és una bombolla.

 

4, pels polítics que ens diuen la veritat, malgrat perdre prestigi. Pels que ens recorden que s'ha de seguir treballant i demostrant que som majoria.

 

5, per tots aquells que van ser vexats l'u d'octubre. Pels humiliats, pels agredits i per la gent que va resistir. Gent normal i corrent.

 

6, per demostrar al món que seguim sent un problema europeu. Per explicar-los, amb una imatge preciosa, que no marxarem a casa perquè seguim convençuts que tenim raó.

 

7, perquè no podem deixar que les garrotades, les mentides i la violència prenguin el carrer de la nostra capital com si nosaltres no hi fóssim.

 

8, pels pares, les mares i els avis que s'han jugat la cara per la república. Perquè són més valents del que pensaven i ara no els podem deixar sols.

 

9, per tots els presos i exiliats. Ells no podran ser a la Diada perquè s'ho van jugar tot per acomplir les nostres exigències.

 

10, perquè resulta que no ens rendim i és el moment de demostrar-ho.
Comentaris
terrassenc
0 - Primera Diada de la República Catalana.
Si, hijos míos: ¡Tenemos República!
Con polivoto y todo.
La Diada més important
Totes ho han estat des del 2012. És a dir, la d'aquest any és una més de "la més important".
Estimat,
pels polítics que ens diuen la veritat, malgrat perdre prestigi. Pels que ens recorden que s'ha de seguir treballant i demostrant que som majoria. La base ja la ha ampliat Espanya, ja som majoria. Ens van robar 700,000 peperetes i encara som majoria.
No n'hi ha prou
Per aconseguir quelcom caldria fer coses més contundents. Quan van empresonar Junqueras i companyia es tindria que haver parat el país, però no va passar, l'independentisme català és massa inofensiu. Les manis són molt boniques però no afecten per a res a Espanya.
PREGUNTA
Quanta de la gent que participarà a la manifestació té encara els calers a Caixabank o al Banc de Sabadell? .....
kim
Bla bla bla. Tot victimisme. I per la independència no???
Joachim
10 punts, i ni una sola vegada la paraula: INDEPENDÈNCIA.
@Estimat
El de les 700.000 paperetes no t'ho creus ni tu. És una mentida més del secessionisme. I allò de la majoria secessionista ni t'explico la bola enorme que és.
11, per la samarreta, que aquest any és molt maca
Al autor
Parece que estés rezando. Las bienaventuranzas separatas.....déjate de rollos anda....y todo por no querer pagar impuestos.....
Ay, ay, ay
Nadie me ama... Nadie me quiere... Nadie me llama.... Nadie me es fiel... Triste es mi vida.... Sin un cariño... Lloro en silencio .... mi desventura... Nadie me ama .... Todos me odian... Estoy muy triste.... Estoy fatal ...
Narcís ( Catalunya tota la vida afluixant . . i ' ni ens deixen ser espanyols ni volen deixem-ho de ser ' .. es busquin altre ninot de pim pam .. entre interessats espuris/ bastards i pobres llàtzers no podem pas seguir ! ) ( llàstima de la minoria decent/ digne.. però mai manarà aquest estat!)
Felicitats a l'autor pel desglossament .. n'és obvi que Catalunya necessita Estat, necessita ses lleis catalanes .. necessita llibertat que no pas país veí que ens botxineja com única raó de sa existència ! PD : són altre món .. només cal veure nostres manifestacions amb mots com Autonomia, com Estatut, com Referèndum, com Llibertat . . . en l'endemig, les seves, ofenses o paraulotes, paraulades i desig de mal, mal moral, mal material/ econòmic i mal físic àdhuc al màxim grau !

envia el comentari