Ens veiem al carrer

"La independència ha passat de convenient a imprescindible com a únic mètode fiable per solucionar els danys que causa Madrid"

"A la recerca de l'Estat alguns ens faran perdre la nació", deia fa pocs dies Miquel Iceta. Una frase ocurrent, però falsa. L'aposta massiva de l'antic catalanisme per la conformació de la República Catalana és, de fet, l'última línea de defensa d'una nació que és menyspreada per totes i cadascuna de les institucions de l'Estat espanyol. Per posar només un exemple, la ciutadania que va ser agredida per la Guàrdia Civil i la Policia Nacional espanyola només podrà recuperar la seguretat quan aquests agents ja no tinguin la possibilitat d'amenaçar-los amb l'"a por ellos" permanent que els caracteritza.

 

És més, fins l'any passat la major part de la societat catalana pensava que podria resoldre millor els propis problemes amb les eines d'un Estat propi. Però a hores d'ara la independència ha passat de convenient a imprescindible com a únic mètode fiable per solucionar els danys que causa Madrid, amb expressions extremes com la presó i l'exili contra líders polítics i socials que no han fet més que acomplir el mandat popular.

 

Aquesta Diada serà la constatació de què l'independentisme continua essent la forma més nombrosa, més mobilitzada i l'única que té un projecte clar i il·lusionant per a una nació que no té cap intenció de desaparèixer. Ens veiem al carrer.
Comentaris
INDEPENDENCIA HA DE SER EL CLAM DEL DÍA
Sense Independencia no hi ha llibertat ni republica. QUE NO ENS ENGANYIN.
No sé si ens veurem al carrer
La invasió de 1.500 autocars plens de porcs tractorians no farà agradable sortir al carrer.
...SIEGFRIED...
...DONDE HAS NACIDO ES TU CASA...FULMINANTE RESPUESTA A QUIEN LO CUESTIONE...LOS CATALANES CONSTITUCIONALISTAS HAN DESPERTADO...Y REACCIONADO...
Montsy
Assolir la República Catalana és l'únic camí possible per a construir un futur digne per a totes les persones que viuen a Catalunya.
SIFRI i la suposada divisió
En l'acte de Ciudadano's a la plaça del Rei hi eren "tots els catalans" (60 diputats i consellers de C's rere l'escenari i 15 ànimes en pena de públic). Aquesta tarda, a la Diagonal, hi serem l'altra "meitat" de catalans ;)
ESPAÑA-DEI, la banda criminal del OPUS-DEI, genocides i lladres
LA ARRIMADAS Y SUS CERDITOS, 100, vaya pocilga más vacia. españa, una pocilga en LIQUIDACIÓ. ESPAÑA., un estat criminal, de lladres i sotanes, de COPE I OPUS-´DEI, que controla totalment la JUSTICIA.DEI.
Nuria de Mexic
El Siegfrid com sempre, no millora. Ara mateix es contradiu: segons Madrid tots els que viuen a Cataluya son catalans. Jo afegeixo: depen de si es senten catalans o d´un altre lloc. O els que fugen d´estudis diuen que son cosmopolites i ciutadans del món. Deixem de fer frases. Els meus pares van neixer a Catalunya i van haver de trobar una casa a l´exili. Les coses son mes sencilles. Només pots ser del lloc que estimes. I si n´estimens dos pots ser dels dos llocs, pero sempre amb agraiment

envia el comentari