Llarena, una fàbrica de violència

"Pablo Llarena s'ha permès el luxe d'inhabilitar el president Puigdemont i el vicepresident Junqueras, així com quatre presos polítics més. Com si es tractés d'assaltants armats, com si fossin terroristes amb explosius"

El refugi de l'autoritarisme de la dictadura franquista han estat, des de fa dècades, els tribunals, la legislació antiterrorista i les forces policials. En plena -i suposada- democràcia, l'Estat espanyol ha mantingut i desenvolupat un cos legislatiu excepcional que, en principi, havia de limitar-se a combatre el terrorisme basc, sempre amb l'excusa de la violència. Contra ETA s'hi valia tot. Incloses les tortures, la guerra bruta i una legislació pensada per encobrir-ho tot plegat.

 

Ara tot aquest entramat legislatiu, policial i judicial ha perdut el sentit perquè ETA fa anys que ha deixat d'actuar i fins i tot ha escenificat la dissolució definitiva. Però que desaparegui l'excusa no vol dir que es desmantelli tot l'aparell repressiu. I és per això que el jutge Llarena, per exemple, fabrica violència, perquè li serveix per aplicar mesures abusives contra l'independentisme pacífic. 

 

Per això Pablo Llarena s'ha permès el luxe d'inhabilitar el president Puigdemont i el vicepresident Junqueras, així com quatre presos polítics més. Com si es tractés d'assaltants armats, com si fossin terroristes amb explosius. L'Estat va ser qui va utilitzar la violència amb finalitats polítiques l'U d'Octubre i ara és l'Estat qui acusa, empresona i inhabilita els líders democràtics dels que van rebre. Diàleg, diuen.
Comentaris
Victor
Es absolutament impresentable. El Parlament ho ha de denunciar i ha de votar en contra de la suspensió.
Taquicàrdia 6G 2350MHz
L'Estat Espanyol tortura.
Lux Mundi
Tu es Monotematichus. Et hunc hanc petram, aedificabo secta meam.
DESOBEIR
Ja potser va sent hora de fer-ho, no? Com la Rosa Parks "com més acotavem el cap, més ens maltractaben"....els violents i maltractadors ja ho tenen això, sí no se'ls hi para els peus, s'hi veuen més en cor....però aquesta púrria de jutje ja no és tant gallet, quan no vol anar a Belgica, oi?...
Iros a la Ñierda!
Ñ escoria de Europa.
Pablo Llarena y Otilio, violencias a domicilio
Fas riure Cot. L'article no té ni fonament ni sentit i no s'aguanta per cap costat.
Grasias Salvadó
Dons quin articla mes bó, dons, com sempra, Salvadó, un articla aspastacuilá. Moltisimas grasias Salvadó
ramon rt
A Esp. la justícia és una puta merda: corruptes i amiguets franquistes al carrer i els innocents-catalans empresonats. Al capdemunt de la magistratura hi arriben els més malignes i de catadura despreciable.
XavierC
Lux Mundi em cago en ta puta i espanyola mare
Hamm
Lux Mundi, ets un poca-solta!. Vaja, que tens poc cervellet.
S. Mas S.
La inquisició és l'estructura de l'estat espanyol. La seva millor arma la calumnia i les forces represives judicials per fomentar la por a les multes, les presons, l'exclusió social, tot des de la intenció d´apropiar-se de bens i història de Catalunya. El cinisme l'egoisme i la inmoralitat la seva esencia. Hem de plantar cara o ens menaran a la diaspora.
Fermi
Actua aixi per que esta cagat de por, creu que fen por guanyara, pero la realitat es que veu que tot se l'hi ha sortit de mare i no sap com fer-ho per no quedar ell i tots els que te darrera en el mes gran ridícul, sap i te clar que hi ha jutges a Europa que l'esperen per fotrel a la preso.
Pep
Aquest jutge Llarena es un criat al servei del poder. No veure’m Justícia, fins que intervinguin jutges no contaminats.
Carles Viñals Casado
Doncs sí, el Sr. (?) Llarena "s'ha permés el luxe", al que cal sumar els luxes que es permeté anteriorment i els que segurament es permetrà. I sap, Sr. Cot, què fa que se'ls pugui permetre ? Jo no tinc espai per explicar-ho, ni tampoc ganes de fer-ho, però el Sr. Espot ho explica molt bé en la seva columna. Llàstima que, com Joan el Baptista, predica en el desert. És més fàcil (i menys arriscat) escriure de com de dolents són els nostres botxins, però és molt avorrit... i ja cansa.
No us preocupeu més per Llarena
Ja ha acabat la instrucció del sumari (per això pot i deu inhabilitar i inhabilita als polítics rebels). Ara ve el judici de veritat on Llarena no tornarà a intervenir.
ipus.dei.llarena por la desgracia de Jesus
llarena y mujer son opus.dei la mafia sotanera
Narcís ( on roman una de tantes característiques de sa constitució .. com n’és ser nascuda de la sobirania popular .. i, què dir-ne, d’allò ‘ la justicia emana del poble ‘ i, més encara, la “ prohibició de tribunals d’excepció “ ? )
Com un funcionari de l'administració de justícia així, a sobre, mantingut amb nostres diners o espoli .. pot prendre mesures gens ni mica segons ' dret i veritat ' pel que fa a raons/ causes de dret quin fos i menys encara penal .. quan es tracta de pur afer públic, de pura política ? PD : seria bo saber " quant cobrava abans de ser al suprem, quant començà cobrant quan arribà i quant ha pogut apujar a aquests mesos " .. malgrat sigui d'on sigui .. no n'és normal aquesta manera d' exercitar-se !
Bacora Santjoanera
Lux mundi, tu si que eres una pedra inedificable de cap estructura. Ni per a tabarnia vals.

envia el comentari